Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Τα Οινόφυτα, ο νομάρχης και οι δήμαρχοι

Επιτρέπεται τόσους μήνες μετά τον εντοπισμό εξασθενούς χρωμίου σε όλη τη βιομηχανική περιοχή, σε όλη τη λεκάνη του Ασωπού και στη Θήβα να μην έχει γίνει καταγραφή του από πού υδροδοτούνται οι βιομηχανικές μονάδες στην τέως επαρχία Θηβών και κυρίως εκείνες που παράγουν τρόφιμα και ποτά;

Δεν επιτρέπεται. Εναλλακτικά όμως μπορεί ο νομάρχης Βοιωτίας κ. Περγαντάς να αλληλοεπαινείται με τον κ. Γιάννη Δερμιτζάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, για το έργο που από κοινού οι δύο υπηρεσίες τους -μαζί με άλλες- έχουν επιτελέσει: το γκέτο των Οινοφύτων, την περιβαλλοντική έρημο στην καρδιά της Ελλάδας.

Και οι πολίτες; Ελάτε τώρα -μερικά επικοινωνιακά τρυκ ακόμη και καθαρίσαμε. Πόσο μάλλον που ουδείς δήμαρχος της περιοχής δεν διαμαρτύρεται: Ούτε ο Γεωργίου -που και στις φωτιές και στο χιόνι είναι λαλίστατος. Ούτε ο Θεοδωρόπουλος για τον οποίο πολλοί πίστεψαν -μετά τα συνεχή και αλλεπαλληλα close-up της τηλεόρασης- ότι θα χειροτονηθεί ο ίδιος πρεσβύτερος αλλά για τις βιομηχανίες δεν βρήκε ούτε λέξη. Ούτε φυσικά ο Σβίγγος -που θεωρεί ότι είναι στόχος συνωμοσίας -αυτός ο ενοχλητικός για την εξουσία πολιτικός άνδρας :-D- και ο οποίος κάτι γνωρίζει από βιομηχανίες τροφίμων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κοβάνη γιατί δε λες

agios thomas είπε...

Ποιος είναι ο Κοβάνης;

Ανώνυμος είπε...

1.Τι σημαινει καλυτεροS βουλευτηs?ποια ειναι τα μετρα συγκρυσηs?
2.Αληθεια τι περιμενατε να γινει για τον ΑΣΩΠΟ?Αν υπηρχε προθεση, να γινει κατι, θα ειχε γινει και πριν απο περιπου 15 χρονια !το μονο που εγινε τοτε ηταν η μελετη του Ε.Μ.Π. η οποια ενδεχομενωs να ειχε λυσει το προβλημα ,αλλα ...υπηρχε ενα αλλο τεραστιο προβλημα με την μελετη αυτη, που εμεινε στα χαρτια !!απαιτουσε ΧΡΗΜΑΤΑ!!!Απο την αλλη η υπαρξη ενοs προβληματοs σαν αυτο ειναι ο,τι πρεπει για να κανει το παιγνιδι του ο καθε ..ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.
3.ποιοs θα ξαναμιλουσε για τα Οινοφυτα αν δεν ηταν γενετειρα του Σεβασμιωτατου Αρχιεπισκοπου ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ?
4.Μη βαζειs ομωs ολου τουs Δημαρχουs στο ιδιο ''τσουβαλι '' κανε μια βολτα στο Σχηματαρι, και θα δειs την ΔΙΑΦΟΡΑ.(AYTO ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ)

βοιωτός είπε...

Αγιε,
Κοβάνης είναι ο δήμαρχος της Θίσβης.
Ανώνυμε,
1. Καλύτερος είναι αυτός που βοηθάει περισσότερο τον τόπο.
2. Είναι πολύ να ζητάς να μην σε κοροϊδεύουν;
3. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει το Σχηματάρι

agios thomas είπε...

Δηλαδή ο Σεβασμιότατος και ο νυν Δήμαρχος Οινοφύτων ανέδειξαν το πρόβλημα; Το διάβασα και στα Νέα σε άρθρο κάποιου Μπούρα και έφριξα.
Αυτό έχει περάσει ως μήνυμα στον εκτός δήμου κόσμο;

Οι πολίτες του τόπου, ο χημικός μηχανικός Παντέλογλου και ο Πάπα Γιάννης Οικονομίδης ανέδειξαν το θέμα του Ασωπού. Οι υπόλοιποι τους χρησιμοποίησαν αυτούς για να αναδειχθούν.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Όσο για τους δημάρχους Οινοφύτων και Σχηματαρίου, τους ενδιαφέρει το κέντρο άντλησης ψήφων, που δεν είναι άλλο από το Δήλεσι και οι οικιστές του Σαββατοκύριακου.
Για ρωτήστε στο Σχηματάρι, στον Άγιο Θωμά και το Κλειδί πότε καθαρίστηκαν οι δρόμοι;

Ήλιε μου ευεργέτη μου.