Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς στις 5 Μαρτίου

Αυτά είναι τα 7 πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου στη Λιβαδειά.

1.Τροποποίηση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήµου Λεβαδέων.
2. Λήψη απόφασης για παραχώρηση δασικής έκτασης 70 στρεµ. για την κατασκευή εγκαταστάσεων του Πανεπιστηµίου Στερεάς Ελλάδας.
3. Ανάκληση της 267/07 απόφασης του Δηµοτικού Συµβουλίου και επαναφορά στη Δ.Ε.Τ.Ε.Λ. του υπαλλήλου Δελή Ιωάννη για τις ανάγκες εκκαθάρισης αυτής.
4. Μεταφορά εργαζοµένων της Δ.Ε.Π.Α.Λ. στο Δήµο Λεβαδέων και Ν.Π. αυτού.
5. Ορισµός Προέδρου και συγκρότηση Διοικητικού Συµβουλίου του Δηµοτικού Νοµικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή 4ου- 10ου Δηµοτικών Σχολείων» για το διάστηµα από 18-1-2008 έως 31-12-2010.

6. Ορισµός Προέδρου και συγκρότηση Διοικητικού Συµβουλίου του Δηµοτικού Νοµικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή 4ου- 9ου- 12ου Νηπιαγωγείων» για το διάστηµα από 21-1-2008 έως 31-12-2010.
7. Σύναψη δανείου ύψους 3.800.000,00 ευρώ µε σκοπό την αγορά ιδιωτικού ακινήτου προς στέγαση των υπηρεσιών του Δήµου Λεβαδέων.

Υπάρχουν άλλα 3ο(!) θέματα προς συζήτηση και όσο καλοπροαίρετος και αν είναι κανείς αναρωτιέται: είναι δυνατόν να συζητηθούν στην ίδια συνεδρίαση ο χώρος για το Πανεπιστήμιο, η λήψη τεράστιου δανείου για την αγορά Δημαρχείου και η τροποποίηση του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήµου Λεβαδέων; Μήπως κάποιοι προσπαθούν για μια ακόμη φορά να υποβιβάσουν το Δημοτικό Συμβούλιο σε απλό επικυρωτή αποφάσεων που έχουν ληφθεί σε άλλα γραφεία;
Δείτε εδώ τα όλα τα σημερινά θέματα της ημερήσιας διάταξης.Το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς στις 5 Μαρτίου
Θα επανέλθουμε σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι.

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: