Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Για το Φαρ Ουέστ, τον Τσίπρα και άλλα τινά

Μερικές απαντήσεις σε επισημάνσεις αναγνωστών.
1. Πράγματι όπως μας επισημαίνει φίλος της viotia, η φράση "Φαρ Ουέστ" για τον στιγματισμό της ιδιότυπης εφαρμογής του Κράτους Δικαίου στη βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων χρησιμοποιήθηκε το πρώτον από τη viotia στις 5 Σεπτεμβρίου του 2007 στο Ζήτημα 2ον: Το άγος των Οινοφύτων. Κατόπιν η Ελευθεροτυπία χαρακτήρισε Φαρ Ουέστ την περιοχή στο Οι παραβάσεις των βιομηχανιών στον Ασωπό και χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Τσίπρας διαβάζει φανατικά viotia :-) ούτε συνιστά αντιγραφή η χρησιμοποίηση του όρου από τον πρόεδρο του ΣΥΝ, που άλλωστε είναι βέβαιο ότι μόνος του έκανε τον εμφανέστατο παραλληλισμό.
2. Ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5 Μαρτίου 2008, για το δημαρχείο της Λιβαδειάς, τις απουσίες και το παρασκήνιο θα δημοσιεύσουμε την άλλη εβδομάδα. Μη χαλάσουμε και το τριήμερο ορισμένων.
3. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε και το ρεπορτάζ της viotia για το Εθνικό Χωροταξικό. Οι ευθύνες για την κατάληξη, ο προβληματισμός και οι ευκαιρίες της Βοιωτίας στο μέλλον που πλησιάζει με γοργά βήματα.
4. Για τον Λεβαδειακό: προσπαθούμε να καλύπτουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Η αλήθεια είναι ότι φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ειδική σελίδα με τα αθλητικά της Βοιωτίας. Εντός του Μαρτίου είτε θα το επιτύχουμε είτε θα έχουμε μεγαλύτερη κάλυψη από την κεντρική σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: