Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Η Εκθεση Ρακιντζή, η νομαρχία Βοιωτίας και οι άδειες

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η έκθεση-κόλαφος των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για το οικολογικό έγκλημα στον Ασωπό που επιρρίπτει τεράστιες ευθύνες στη νομαρχία Βοιωτίας και παραπέμπει υπαλλήλους της ακόμη και απευθείας στον εισαγγελέα δεν χαροποιούν τη viotia, επειδή δικαιώνουν τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματά της. Χαιρετίζουμε φυσικά αυτήν την εξέλιξη καθώς εκείνοι που επέλεξαν να υπηρετήσουν κατά προτεραιότητα συμφέροντα οικονομικά παρά εκείνα των πολιτών θα υποστούν τώρα τις συνέπειες - και θα τις υποστούν γιατί εμείς θα παρακολουθούμε άγρυπνα τις διαδικασίες.
Τα Ζωνιανά της Βοιωτίας (ΤΜ)
Οινόφυτα, ο Σουφλιάς και ο Ιερώνυμος
H viotia για τα Οινόφυτα
οιος κλείνει τα στόματα στον Ασωπό;
Τι συμβαίνει, κ. Θεοδωρόπουλε;
Εκείνο όμως που πραγματικά μας εξαγριώνει εδώ στη viotia είναι η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών. Στο θέμα αυτό θα είμαστε από εδώ και στο εξής αμείλικτοι.
Και για να αρχίσουμε:
Ερωτάται η Νομαρχία Βοιωτίας και προσωπικά ο Κλέαρχος Περγαντάς.
Χορηγήθηκε -όπως ερωτά αναγνώστης μας- στις 22 Φεβρουαρίου άδεια εγκατάστασης-ίδρυσης νέας χημικής βιομηχανίας στη θέση Ρουμάνια στο Οινόφυτα Βοιωτίας από την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Βοιωτίας και παρά τα γνωστά προβλήματα της περιοχής;

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ερωτώ τον "Βοιωτό"..

Το έχεις ψάξει το θέμα και γράφεις αυτά που γράφεις, δηλαδή είσαι σίγουρος ότι εχει γίνει παρανομία ή θα πάς κατηγορούμενος γιά συκοφαντία ή και για εκβιασμό όπως το PRESS.GR????

Το ότι μία βιομηχανία πηρε άδεια λειτουργίας δεν σημαίνει ότι και ρυπαίνει.

Πρόσεχε... η Δημοσιογραφία κρύβει πολλές παγίδες.
Εχεις 2 ή 3 εκατομύρια στην άκρη γιάα αποζημιώσεις????

Οι ειδήσεις δεν βγαίνουν από μαίηλ και ανακοινώσεις....


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.....

βοιωτός είπε...

Το παρατράβάς.
Αν προσπαθείς να με τρομάξεις ματαιοπονείς. Δεκάδες πριν από σένα εγκατέλειψαν την προσπάθεια. ρίξε μια ματιά σε παλιότερες συζητήσεις.

Γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα τους κανόνες και τη νομιμότητα. Γνωρίζω και τη δεοντολογία, λέξη που είναι άγνωστη σε κάποιους που υπερασπιζονται την εξουσία και μάλιστα τη μέρα που δημοσιεύεται μια τέτοια έκθεση.

Λοιπόν δεν είπα ότι έγινε παρανομία. Λέω αν εγκρίθηκε εγκατάσταση χημικής βιομηχανίας. Αν εγκρίθηκε θα δούμε κι αν ρυπαίνει. Μπορεί να μη εγκρίθηκε και ο αναγν΄βστης να έχει άδικο...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ.....


Μην χάνεις την ψυχραιμία σου παιδί μου.
Μην μας πάθεις και τίποτα....

Απλώς ξαναδιάβασε ήρεμα αυτό που έχεις γράψει στό κύριο άρθρο.
Αν λέει αυτά που γράφεις στην απαντησή σου, τότε απλώς ειμαι βλάκας....

Εξ άλλου εσύ, πάντα τα ξέρεις όλα και καλύτερα από τους άλλους....

Το είδα και αλλού γραμμένο από εσένα εκεί που έγραφες ότι η Θήβα ειναι γνωστή στον κόσμο από το..... στρατόπεδο της και όχι από τις... πατάτες της όπως ξέρουν όλοι στις λαϊκές...
Και ότι είσαι και πολύξερος αφού ξέρεις 100 φορές παραπάνω από τους υπόλοιπους όπως βεβαιώνεις.

Δεν τραβάω τίποτα, προσπαθώ να σου δείξω ότι είναι δύσκολο πράγμα η Δημοσιογραφία. Ούτε θέλω να σε τρομάξω, δεν μπορώ άλλωστε (ξέρεις γιατί???). Αυτοί που εγκατέλειψαν την προσπάθεια, μάλλον είδαν ότι ματαιοπονούν μαζί σου και όχι ότι είχες δίκιο....

Μερικές φορές πρέπει καταλαβαίνεις ποιός είναι καλυτερός σου και να προσπαθείς να τον προσεταιριστείς και όχι να τον κοντράρεις γιατί εσύ θα χάσεις....


ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.....

Εκτός και αν με βρίσεις πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια τύπου "journalist" και "ανώνυμου", μαζευτείτε γιατί ενώ είστε τελείως άσχετοι με το blogging τρομοκρατήτε αντί να κουβεντιάζετε. Αυτές τις μαλακίες λέγανε όλοι οι κουτοδημοσιογράφοι στην τηλεόραση και πήρατε όλοι φόρα και προσπαθήτε να τρομοκρατήσετε την ελεύθερη έκφραση.
Άκου να δεις μεγάλε, δεν μπορείς να βρεις στοιχεία γιατί απλώς δεν υπάρχουν. Αυτό το λέω για να το καταλάβετε όλοι σας. Δεν μπορεί κανείς μα κανείς να βρει τα στοιχεία ενός blogger.
Αυτά να πάτε να τα πείτε στα γερόντια.
Το Βοιωτία δεν είναι εφημερίδα. Blog είναι. Ότι γουστάρει θα γράφει. Και αυτά περί PRESS έγινε τίποτα;
Την πατήσανε όλοι αυτοί οι μάγκες που πήγαν να το φιμώσουν.
Ο Βοιωτός μόνος του θα αυτοφυμωθεί

Ανώνυμος είπε...

Στον μικρό "βοιωτό" rogouil που νομίζει ότι είναι άτρωτος, πολύ έξυπνος, και πολύ μπλόγκερ να πούμε, και ότι το κόπυ-πέιστ που κάνει είναι μπλόγκινγ, λέω μόνο ένα.... "τσου ρε μάγκα" που όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις.

Οσο δικαίωμα εχεις εσύ να γράφεις ότι θέλεις, άλλο τόσο έχω και εγώ.

Αν ο "βοιωτός" θέλει να γράφει ότι θέλει, χωρίς αντίλογο, ας κόψει τα σχόλια.
Θα το διαβάζει μόνος του όπως εσύ το δικό σου.
Το διαδίκτυο είναι αμφίδρομο και οι μεσίες είναι λίγοι.
Εμείς ανεβάζουμε τα μπλόγκς εμείς τα κατεβάζουμε.

Εγινα αντιληπτός μικρέ....

Και τα περι "φασιστικοειδών" να τα απευθύνεις στον εαυτό σου γιατί μόνο οι φασίστες δεν δέχονται τον αντίλογο.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νομίζω ότι χάνεις τον χρόνο σου journalist.
Μπαίνεις εδώ μόνο για να την πεις ενοχλεί τους άχρηστους φίλους σου.

Όσο για το δικό μου Blog μιας και έκανες τον κόπο να το επισκεφτείς, έχω να σου πω ότι το άνοιξα ακριβώς για να γράφω και να αντιγράφω την κάθε μαλακία ή χρήσιμο συναντώ.
Το Blogging δεν έχει κανόνες το τι να γράφεις και πως να το γράφεις.
Σκοπός μου δεν είναι να το διαβάζουν άλλοι. Δεν με απασχολεί, πραγματικά.
Πάντως αν σε χαλάει το σπορ, μην το συνεχίζεις γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα βαρεθείς.
"Οσο δικαίωμα έχεις εσύ να γράφεις ότι θέλεις, άλλο τόσο έχω και εγώ".
Συμφωνώ και με το παραπάνω. Σου είπε κανένας να μην εκφράζεσαι; Το ίδιο κάνει και ο Βοιωτός. Γιατί θέλεις να τον τρομάξεις; χαχα!
Επειδή είσαι και μορφωμένος για πές μου και εμένα του μικρού τον ορισμό του φασίστα; Και να προσπαθήσεις σε παρακαλώ να μην αναφέρεις λέξεις όπως, τρομοκράτηση, φίμωση, τιμωρία, απολυταρχία, αντιφιλελευθερισμό, κ.α. που σίγουρα δεν τον εκφράζουν. Την λέξη "αντίλογο" σε αφήνω να την χρησιμοποιήσεις πολλές φορές.

Ανώνυμος είπε...

@rogouil

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελούν.
Εχουν βρεί την ισορροπία με τον εαυτό τους ιδίως όταν γελούν με αυτόν.

Μην βιάζεσαι όμως όταν γράφεις γιατί ξεχνάς λέξεις και δεν καταλαβαίνω πλήρως το νοημα της φράσης σου.
Η σελίδα δεν θα φύγει, εγώ πιθανόν.

Φασίστας λοιπόν είναι αυτός που νομίζει οτι μόνο αυτός έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι απλώς υπάρχουν για να τον ακούν να τον διαβάζουν και να τον θαυμάζουν. Αν δε τυχαίνει (μακρυά από εμάς) να έχεις διαφορετική άποψη από αυτόν τοτε είσαι "Γλύφτης", "τρομοκράτης", "φασιστάκι", "αδιόριστη φιλόλογος" και διάφορα άλλα εξωτικά πράγματα (ξεχνάω μερικά από αυτά που μου έγραψαν σήμερα).
Ο χειρότερος εχθρός του πραγματικού φασίστα είναι η αλήθεια και ο καθρέφτης.
(Προσωπικά αποφεύγω τους καθρέφτες και ξυρίζομαι με κλειστά μάτια, εξομολογούμαι δε τακτικά).


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ......

όπως λέει και ο άσπονδος φίλος μου μικρούλης "βοιωτός".

ΥΓ. "Το βοιωτικό γέλιο μακραίνει την ζωή, και ειδικώτερα στο ΞΕΝΙΑ που πρέπει να λειτουργήσει πάραυτα, για να πιεί κανα καφέ ο βοιωτούλης που θυμώνει".
Να ένα καλό σλόγκαν για ισορροπημένους ανθρώπους.

viotia-aristidisodikaios είπε...

ο αφορισμός δεν είναι λύση και ιδικά σε θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος αν ήταν έτσι ακόμη η φωτιά θα άναβε με την πέτρα , απλά μια άποψη λέω και φυσικά δεν μπορείς να αφορίζεις κύριε Κλεαρχε την μια εβδομάδα και την άλλη να κλείνεις τα μάτια όσο για τον επιθεωρητή ελπίζω να γνωρίζετε ότι είχε δέκα χρόνια να κάνει έλεγχο μακάρι να μην ήταν άρρωστος ο άνθρωπος βέβαια

agios thomas είπε...

Όλα τα παραπάνω τι ακριβώς σημαίνουν;
Ερωτώ γιατί αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό όλων.

Ο υπογράφων ως journalist προσπαθεί να αποδείξει τη καλή πλευρά της δημοσιογραφίας, υπεραμυνόμενος την τεκμηρίωση, που τόσα χρόνια στον έντυπο τύπο σπάνια σπάνια συναντήσαμε.

Ο Βοιωτός από την άλλη προσπαθεί να υπεραμυνθεί της είδησής του, που σημειώνω ότι έχει βάση και αφού την έγραψε έχει και την ευθύνη. Σημειώνω εδώ πως δεν τη γράφη ανώνυμα, καθώς το mail που χρησιμοποιεί είναι εύκολα εντοπίσιμο.

Η ουσία του θέματος είναι αν είναι πλέον νόμιμη αυτή η επιτροπή να εγκρίνει άδειες τέτοιου τύπου ή πρέπει να υπάρχει έγγριση της περιφέρειας;

Εσύ αγαπητέ Journalist που δείχνεις από τα γραφόμενά σου έμπειρος μήπως έψαξες να μας ενημερώσεις και εμάς:
Ποιος είναι πλέον ο αρμόδιος;

Ανώνυμος είπε...

Η αρμοδιότητα έγκρισης καθορίζεται από τον προϋπολογισμό της επένδυσης και τον βαθμό όχλησης, όσο πιό μεγάλη και ρυπαίνουσα είναι τόσο πιό ψηλά πάει η έγκριση.
Αρα γιά να διαμαρτυρηθεί κάποιος πρέπει να ξέρει πάρα πολλά για την επένδυση. Πρέπει δηλαδη να βρεί τον φάκελλο που είναι εύκολα προσβάσιμος και να ψάξει να άν εχει παρατυπίες (αν ξέρει τι να ψάξει).
Αρα αν δεν ξέρεις τα πραγματικά δεδομένα δεν μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή στο είπε ο μπατζανάκης του ξαδερφου της κουνιάδας σου.

Και τα γράφω αυτά γιατί ο "βοιωτάκος" θέλει να κάνει τον δημοσιογράφο. Θελει πολλά καρβέλια ακόμη.


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ......αργότερα

βοιωτός είπε...

Aγιε,
δεν έγραψα ότι η άδεια είναι παράνομη ούτε η βιομηχανία. Εγραψα και ερωτώ: εδόθη άδεια σε χημική βιομηχανία στα Οινόφυτα;

Ο ανόητος τζουρ προσπαθεί να πουλήσει εκδούλευση και στον Περγαντά δίνοντας δημοσίως πληροφορίες σε κάθε επίδοξο εκβιαστή ή "οικολόγο". Τόσo του κόβει και μας κάνει και μαθήματα :-DDD.
Και την πατάει και πάλι όπως σε άλλο ποστ όπου προσπαθώντας να γλείψει τον Tσιφή κατέληξε στο ότι ο Γκρ, λέει ψέματα για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα τον αποσύρουν τον τζουρ αυτοί που τον βάζουν κάθε φορά να υπερασπίζεται τις εξουσίες ως ανεπαρκή.

Ανώνυμος είπε...

"Βοιωτούλη" ξέχασες να πάρης το χαπάκι σου. Πάλι βρίζεις....

Δημοσιογράφος είσαι η χαμάλης στην ψαραγορά???

Δεν μπορείς να γραψεις δύο κουβέντες με συνέχεια.
Τι θα γίνει με σένα???

Δίνω λοιπόν πληροφορίες σε οικολόγους, εκβιαστές, μπλόγκερ και λοιπούς κακούς και άσχημους της Ελληνικής κοινωνίας.
Αγιε Θωμά σε ποιά κατηγορία ανήκεις???
Τι πληροφορίες μυστικές δίνω μικρέ "βοιωτέ"????
Τα συνταγματικά δικαιώματα κάθε Ελληνα πολίτη.
Εσύ τα ξέρεις βέβαια (όπως τα ξέρεις όοοοο..λα, το έχεις δηλώσει εξάλλου), αλλά τα κρατάς μυστικά μήπως και τα μάθει κανένας οικολόγος????
Τι υπεύθυνη στάση Θεέ μου!!!! Αυτός ο μικρός θα πάει πολύ μπροστά.

Το ποιοί "γλείφουν" και πότε φαίνεται απο αυτά που γράφουν... είναι υγρά τα γραπτά τους.

Πολύ ηλεκτρονικό θόρυβο και υγρασία δημιουργείς γύρω σου.
Μήπως είσαι παράσιτο???
Ξέρεις τι είναι τα παράσιτα έ..???
Αυτά που ζούν από τους χυμούς τις αντιγραφές και τα μαίηλ των άλλων.

Αυτά που δεν είναι δημοσιογράφοι.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ...........

Αν συνεχίσεις να βρίζεις.

βοιωτός είπε...

Χειρότεροι από τους εξουσιαστές οι αυλικοί τους.
Και χειρότεροι από τους αυλικούς εκείνοι οι γλείφτες που προσπαθούν να γίνουν αυλικοί.
Δεν θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιον συστηματικό επισκέπτη - σχολιαστή σε ένα blog, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:

(1) Γουστάρει αυτά που γράφονται, τα θεωρεί αξιόλογα ή ενδιαφέρονται και θέλει να κάνει γόνιμο διάλογο.
(2) Δεν γουστάρει αυτά που γράφονται, δεν βρίσκει το παραμικρό ενδιαφέρον και σχολιάσει για να "τη σπάσει" στους άλλους. Η περίπτωση αυτή προφανώς εμπίπτει στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής.
(3) Δεν γουστάρει αυτά που γράφονται όμως αυτά έχουν απήχηση σε κάποιο χώρο και έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντά του, οπότε σχολιάζει "κατ' επάγγελμα" με μοναδικό σκοπό να απαξιώσει τον γράφοντα και τα γραφόμενα. Σε άλλες εποχές ανάλογες δουλειές τις έκαναν οι λεγόμενοι τραμπούκοι.

Παρακολουθώντας το συστηματικό σχολιασμό του επισκέπτη που αυτοχαρακτηρίζεται "Ο Δημοσιογράφος" (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...) διαπίστωσα εύκολα ότι δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία επισκεπτών, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να τον κατατάξω στην δεύτερη ή την τρίτη.

Ανώνυμος είπε...

Προς "βοιωτούλη"

Μικρέ σε ποιά κατηγορία ανήκεις????

Μήπως προσπαθείς να γίνεις εξουσιαστής, αντιγράφοντας τους "μεγαλο"δημοσιογράφους, "καταγκέλλοντας" ότι σου κατέβει στο κεφάλι, με μεγαλοστομίες και "τσάμπα μαγκιά", χωρίς όμως στοιχεία, και μήπως, λέγω, μήπως μοιραία καταλήγεις στην δεύτερη κατηγορία των "αυλικών".

Αλήθεια μια εταιρεία με¨"συνέργειες" σου λέει τίποτα????
Κάνω εναν μικρό έλεγχο αναθέσεων και θα επανέλθω με στοιχεία και όχι με αερολογίες.

Προς τον "Μέτοικο",

"φίλε", δεν επιτεθηκα εγώ στον "βοιωτούλη".
Αν διαβάσεις προσεκτικά τα πόστς, θα δείς οτι μετά την δεύτερη ανάρτησή μου, δέχτηκα αναίτια και ανοίκεια επιθεσή του.
Και απάντησα, χωρίς να τον βρίσω ποτέ χυδαία, όπως αυτός συνεχώς κάνει.
Και αυτό το κάνει επιτηδες για να μην γράφουν όσοι έχουν κάτι καλύτερο ή διαφορετικό να πούν ή όταν σχολιάζουν επικριτικά αυτάπου γράφει ή και, ακόμα χερότερα, αυτά που γράφουν είναι ενάντια στα συμφέροντα που τυχόν υποστηρίζει.

Και από τα πόστς που διάβασα, το κάνει συστηματικά εδώ μέσα.
Οποιον έχει διαφορετική άποψη τον καθυβρίζει μέχρι αυτός να βαρεθεί και φύγει. Μου το έγραψε καθαρά εξάλλου.... θα με βρίζει μέχρι να φύγω.
Το ίδιο έχει κάνει και με σένα στο παρελθόν και μετά εκανες ενα μήνα να επανεμφανιστείς μην αντέχοντας τον "τραμπουκισμό".

Και επειδή και εσύ έχεις υποστεί τετοια κακομεταχείριση δεν καταλαβαίνω τον λόγο σε κάνει να προστρέχεις σε βοηθειά του.

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι ανώνυμοι και μισοεπώνυμοι που επικουρούσαν τον μικρό "βοιωτό" στο βρίσιμο και τον τραμπουκισμό (δεν θέλω να σε κατατάξω σε αυτούς), τι έγιναν.???
Τακτικά πλέον γράφουν πεντε-έξη άτομα.

Ως προς την ερωτησή σου.

Απαντώ "συστηματικά" όταν με βρίζουν ή με ρωτούν πραγματικά όπως "ο άγιος θωμάς".
Οι αναρτήσεις μου δεν είναι συστηματικές, τυχαίες και σπάνιες είναι και μόνο όταν έχω καιρό. Μονο μήν με τσατίσουν, θα τους κάνω να χοροπηδούν και να τρέχουν(όπως τον μικρό). Τον τραμπουκισμό από οποιονδήποτε δεν τον ανέχομαι.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.........

Αν με βρίσετε.... και πάλι.


ΥΓ. Με τις "συνέργειες" θα βγεί μεγάλο λαβράκι (μικρέ τις βρήκα ψαχνοντας όχι περιμένοντας ανακοίνωση ή μαίηλ).

βοιωτός είπε...

μέτοικε,
προφανώς στην 3 κατηγορία ανήκει ο τζουρ αλλά αυτό δεν αποκλείει να έχει ανάγκη ψυχιατρικής υποστήριξης καθώς
1. παραλογίζεται: υποστηρίζει ότι υβρίζω τους συνομιλητές στο σιτέ ενώ όλοι γνωρίζουν ότι προγκάω μόνον τους γλείφτες και τους εγκάθετους.
2. είναι μικρονοϊκός: υπαινίσσεται ότι έγραφα υπέρ μου με άλλο όνομα ενώ εγώ σταμάτησα τον ανώνυμο σχολιασμό οικεία βουλήσει. Πρόβλημα σύγχυσης.
3. έχει κάποιο πρόβλημα με τα υποκοριστικά και τα χρησιμοποιεί ως μειωτικά δηλαδή έχει καθήλωση στο δημοτικό άντε στο γυμνάσιο.

Φυσικά είναι και διαδικτυακός τραμπούκος. Πάλι με απειλεί με αποκαλύψεις για.. συνέργειες ψάχνοντας το παρελθόν. Μα σημασία δεν έχει το παρελθόν, έχει το παρόν και το μέλλον. Εδώ ενδιαφέρον είναι ότι εντός του ποστ το θέμα από έρευνα γίνεται λαυράκι. Ακόμη και τις Κυριακές οι υπηρεσίες εργάζονται υπέρ του τζουρ.

Οσο τέλος για τις αξιοθρήνητες πληροφορίες του τζουρ να σου πω: του τίς δίδει ο Τσιφής ή ο Γκριτζάπης. Το ζήτημα είναι τι έδωσε ο τζουρ για να πάρει τις πληροφορίες :-D
Μόνο αυτοί την Παρασκευή το μεσημέρι μπορούσαν να έχουν αυτές τις... απόψεις. Τις διοχέτευσαν στον τζουρ ακριβώς για να τις γράψει στη viotia, η οποία viotia έχει μεταφέρει το πρόβλημα με το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς σε ολόκληρη την υφήλιο και θα συνεχίσει να το κάνει και να υποδεικνύει τους υπεύθυνους/ενόχους και μάλιστα τώρα με μεγαλύτερη ένταση.

Φυσικά και ο Τσιφής και ο Γκριτζάπης είναι πιο έξυπνοι από τον τζουρ και ποτέ δεν θα έγραφαν όπως αυτός με κεφαλαία γράμματα μια τέτοια ανοησία -δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

"3. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν Πλειοδοτικοί Διαγωνισμοί για την ενοικίαση από ιδιώτες των καταστημάτων της πρώην ΔΕΠΑΛ.

4. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!"

Και με 4 θαυμαστικά :-D. Πρόκειται περί σαχλαμάρας, περί οικτρής αποτυχίας και νομίζω ότι ο τζουρ θα αποσυρθεί για σέρβις. φυσικά κάποιος άλος θα πάρει τη θέση του αλλά εμέις εδώ είμαστε.

Τέλος, μέτοικε, αυτές οι συγκεκαλυμένες απειλές για 2-3 εκατ. ευρώ που πρέπει να έχω ή για εταιρείες και συνέργειες αποτελούν ποινοκό αδίκημα; Ποια η γνώμη σου, στείλε μου μέιλ αν θέλεις.

apollo είπε...

@journalist
Αγαπητέ έμπειρε δημοσιογράφε
Αλαζονικά διατρανώνεις την ιδιότητά σου σαν έμπειρος και φτασμένος δημοσιογράφος. Και να είσαι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι ότι απειλείς. Ειρωνεύεσαι σχεδόν σε κάθε post σου και μετά κλαις ότι σε βρίζουν. Υπέρλαμπρη δημοσιογραφία.

Αντιγράφω από προηγούμενο post σου:
Μερικές φορές πρέπει καταλαβαίνεις ποιός είναι καλυτερός σου και να προσπαθείς να τον προσεταιριστείς και όχι να τον κοντράρεις γιατί εσύ θα χάσεις....
Τι ζητάς δηλαδή, το μερίδιο που σου αναλογεί λόγο της εμπειρίας σου, της δύναμης σου, της εξουσίας που εκπροσωπείς; ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ; Απειλείς τους πάντες και ζητάς, δεν είναι περίεργο;

Λειτουργείς σαν γραφείο τύπου και όλοι καταλαβαίνουν τι προασπίζεσαι. Αυτούς που δεν αντέχουν την κριτική. Τι να κάνουμε υπάρχει και ένα βήμα που οι πολίτες γράφουν τη γνώμη τους. Ας ενημερώσουν τον κόσμο όπως θα έπρεπε, ας δώσουν εκείνοι το βήμα. Κάθε φορά που ενοχλούνται από τα θέματα του μπλόγκ κάνει την εμφάνισή του κάποιος σαν και σένα για να αναστρέψει τις εντυπώσεις. Πάντως οφείλω να σου ομολογήσω ότι είσαι καλύτερος από τους προηγούμενους, όχι γιατί είσαι ικανότερος στα επιχειρήματα, απλά ειρωνεύεσαι καλύτερα.

Σκέψου λίγο, εμείς θα μείνουμε να γράφουμε, εσύ θα φύγεις όταν δεν σε χρειάζονται. Νομίζεις ότι άμα φιμώσουν τον βοιωτό θα τελειώσει η κριτική; Μέγα λάθος. Πολεμάς τον κόσμο του internet με σφεντόνα, ο Δαβίδ πέθανε δεν ξέρω αν στο είπανε.

ΥΓ: Μη ψάχνεις ποιος είμαι, κοίτα δίπλα σου δεν φορώ κουκούλα.

βοιωτός είπε...

Μπα σε καλό σου, apollo, με έκανες και γέλασα.
Ο τζουρ δεν είναι βέβαια δημοσιογράφος -εκτός αν ξεκινάει τώρα ως το παιδί που στο στέλνουν να ψάξει στις δημόσιες υπηρεσίες και να φέρει και τσιγάρα.

Οσο για την ειρωνία είναι ανέκαθεν το όπλο των αδυνάτων. Μην του στερήσουμε.

Unknown είπε...

καλα στο μυαλό του journalista φυσάνε πολλά μποφώρ. πόση έπαρση μπορεί να έχει κανένας για να υπογράφει έτσι; να έχει άραγε πάγιο ΟΤΕ;

Unknown είπε...

και ερωτώ , είναι δυνατον να μπαίνουμε στην λογική να απαντάμε και να συνδιαλαγόμαστε με άτομα ( μάλλον για ομάδα μου φαίνεται ) που αποζητούν μέσα από την πρόκληση να επιβεβαιωθούν και να αποδείξουν ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΚΦΥΛΊΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ; Η λήθη είναι η καλύτερη απάντηση .

ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ μόνο στον apollo

Φίλε, αυτό που νομίζεις ότι έγραψα απο εγωισμό και θέλοντας να μειώσω τον "βοιωτό" και προσπαθείς να το αναλύσεις, είναι ακριβώς το αντίθετο. Απλά του είπα ότι μαθαίνω λόγω της δουλειάς μου και των γνωριμιών μου πολλά και αν ήθελε να συνεχίσω να τα γράφω στην εφημερίδα του έπρεπε να μου φερθεί ποιό ευγενικά.

Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης της ιντερνετικής εφημερίδας (γιατί δεν είναι μπλόγκ, "έχει την μύγα και μυγιάζεται", και επιπλέον δεν έχει καθόλου αίσθηση ούτε του τι γράφει ούτε και του πως βρίζει. Ετσι αναγκάστηκα να τον ειρωνεύομαι με τα ίδια του τα λογια γιατί δεν ήθελα να βρίσω και εγώ.

Ολες τίς βρισιές και προσωπικά υπονοούμενα του "βοιωτού" και των υπολοίπων που προσέτρεξαν σε βοήθειά του, τις επιστρέφω ως απαράδεκτες μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή.

Το χιούμορ είναι το πιό ισχυρό όπλο και έχω αρκετά αποθέματα για να αντιπαλέψω κάθε επίθεση.
Με την ειρωνεία σπάω το ηθικό του αντιπάλου που δεν έχει επιχειρήματα.


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ......

Μετά βαϊων και κλάδων......

apollo είπε...

@Journalist

Γνωρίζω ανάγνωση και γραφή και σίγουρα γνωρίζεις και συ. Διάβασε λίγο τα post σου και θα καταλάβεις το προηγούμενο δικό μου.

Και μια συμβουλή: η χρήση της ειρωνείας είναι εξαιρετικό ρητορικό εργαλείο αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η συνεχής και αστόχαστη χρήση της, μαθηματικά σε οδηγεί στην εμπάθεια και τα επιχειρήματα σου ή η άποψή σου αδυνατίζουν. Βρίσκεσαι ξαφνικά εμφανώς αλαζονικός στην απέναντι πλευρά των αναγνωστών σου, ίσως γιαυτό να βλέπεις παντού εχθρούς και αντιπάλους που πρέπει να τους τσακίσεις το ηθικό. Μη γράφεις σαν να είσαι σε στίβο, σαν να παλεύεις, περισσότερα θα επιτύχεις.

Και ένα τελευταίο, μεγάλο παιδί είναι ο Βοιωτός μια χαρά υπερασπίζεται τον εαυτό του, δεν έχει ανάγκη την συνδρομή μας.

Δεν σκοπεύω να επανέλθω καταντάει βαρετό