Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τέλος καλό όλα καλά για Λεβαδειακό

Με μια άνετη και θεαματική νίκη επί της Βέροιας με 5-3 έκλεισε τη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός, επιτυγχάνοντας ταυτοχρόνως και τους στόχους του που ήταν, φυσικά, η παραμονή στην κατηγορία.

Μερικές παρατηρήσεις για την περίοδο που τελείωσε είναι, θεωρούμε, απαραίτητες προκειμένου να βοηθήσουν τους ιθύνοντες της ομάδας στη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας που είναι εκ των ων ουκ άνευ για τη συνέχιση της πρωταγωνιστικής πορείας του Λεβαδειακού, του κατά τεκμήριον μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου που ανέδειξε η Στερεά Ελλάδα -Ανατολική και Δυτική.

1. Οι υπηρεσίες στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς είναι άθλιες. Στην τελευταία αγωνιστική οι καρέκλες ήταν σκονισμένες -πολύ σκονισμένες και βρόμικες. Το κυλικείο είναι πανάκριβο και όχι μόνο: έχεις την αίσθηση ότι σε κοροϊδεύουν όταν πληρώνεις ένα ποτήρι νερό 50 λεπτά (170 δρχ!!!) και ένα κρουασάν αγνώστου μάρκας και ποιότητας 1,5 ευρώ.

2. Οι ύμνοι/τραγούδια του Λεβαδειακού είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Αφελείς στίχοι παιδικής έμπνευσης, μουσική αδιάφορη και εκτέλεση πραγματική εκτέλεση. Αλλαγή πάραυτα -ο Λεβαδειακός είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από όσο δείχνουν τα προχειροφτιαγμένα αυτά τραγουδάκια.

3. Ο Τεννές είναι καλός προπονητής παρότι ολίγον αντιθεαματικός. Προσφέρεται πάντως για μακροχρόνιους σχεδιασμούς. που όπως έχει αποδειχθεί είναι οι πλέον αποτελεσματικοί.

4. Ο Λεονάρντο πρέπει να μείνει στην ομάδα. Εκτός της αμιγούς ποδοσφαιρικής αξίας ο Βραζιλιάνος είναι και σόουμαν.

5. Ο Κoμπότης χρειάζεται ανθρώπους γύρω του. Η ενός ανδρός αρχή αποδείχθηκε σωτήρια αλλά είναι σαφές ότι όλα έχουν όρια: ένας άνθρωπος δεν μπορεί να έχει τη συνολική ευθύνη. Είναι απαραίτητο η ομάδα να στελεχωθεί με σοβαρούς παράγοντες σε όλους τους τομείς.

Δείτε εδώ τα του τελευταίου ματς.
Δείτε κι εδώ την πολύ καλή δουλειά του crisss
Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: