Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Προσωρινή αποχώρηση του Γιώργου Αγραφιώτη από τη Λιβαδειά

Εκλεισε προσωρινά το πολιτικό του γραφείο στη Λιβαδειά ο πολιτευτής (τι όρος, μον ντιε) του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Αγραφιώτης, διότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις δυσβάστακτες οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι τις επόμενες εκλογές. Ο ίδιος ο κ. Αγραφιώτης διαβεβαιώνει ότι η αποχώρηση είναι προσωρινή και σε καμία περίπτωση δεν υποστέλλονται ούτε οι πολιτικές του φιλοδοξίες ούτε το ενδιαφέρον του για τη γενέθλια γη της Βοιωτίας.


Ο Γιώργος Αγραφιώτης, που την προηγούμενη περίοδο κατηγορήθηκε ανωνύμως για πολυεξόδη προεκλογική καμπάνια, δεν κατόρθωσε να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, καθώς δέχθηκε επίθεση τοπικά αλλά και από αθηναϊκά κέντρα εξουσίας.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η υποτιθέμενη πολυτέλεια των γραφείων του τελικά αποδεικνύεται υποβολιμαία φήμη των αντιπάλων του καθώς, όπως γράφει το ενοικιαστήριο που έχει αναρτηθεί στη κεντρική πολυκατοικία της πλατείας Λάμπρου Κατσώνη, η έκτασή τους δεν υπερβαίνει τα 65 τ.μ.

Εχει σημασία να σημειωθεί και η γνώμη ανεξαρτήτου παρατηρητή και βαθύ γνώστη των βοιωτικών πολιτικών πραγμάτων για την μέχρι στιγμής πολιτεία του Γιώργου Αγραφιώτη από τη βοιωτική πολιτική σκηνή, ο οποίος σιβυλλικά έλεγε ότι, "πολιτεύτηκε με βάση την πεπατημένη και αυτό ήταν λάθος του διότι στη Βοιωτία δεν υπάρχουν αξιόπιστοι μηχανισμοί προβολής. Δεν μπορεί να σου προσδώσουν κύρος και να σε επιβάλουν στα ψηφοδέλτια όλως απαξιωμένοι στη συνείδηση των πολιτών θεσμοί. Ορισμένα πράγματα, όπως το κύρος, δεν αγοράζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: