Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Οι περίεργες συλλήψεις στη Λιβαδειά

Η viotia πληροφορείται από αξιόπιστες πηγές ότι οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν (Συλλήψεις υπόπτων στο κέντρο της Λιβαδειάς) σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λιβαδειάς από αστυνομικούς της Ασφάλειας φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα εκβιασμών, στο οποίο είναι αναμεμιγμένοι και πρώην αθλητές. Η υπόθεση είναι περισσότερο σύνθετη από όσο φαινόταν αρχικά καθώς υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και στοιχεία που πρέπει να ταυτοποιηθούν. Η Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς δεν προέβη ακόμη σε επίσημες ανακοινώσεις (αυτό θα γίνει μάλλον αύριο) καθώς διενεργεί με κάθε μυστικότητα την προανάκριση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ τι έγινε;

Μόλις έμαθες το όνομα του επιχειρηματία που τους έφερε στο χωριό μας, κατάπιες την γλώσσα σου; Φοβάσαι και εσύ;

βοιωτός είπε...

Οχι, ρε συ ρογουίλ.
Απλώς ο νόμος απαγορεύει τη δημοσίευση ονομάτων πριν την καταδίκη.
Αλλωστε εγώ τα ήξερα από την αρχή και δεν έγραψα παρότι θα όταν μεγάλη επιτυχία. Τώρα πια το ξέρουν όλοι...
Ας μην παραβαίνουμε τη δεοντολογία, μπορεί κάποτε κι εμείς να βρεθούμε στην δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά πέρα από την δεοντολογία πρέπει να το προχωρήσεις και να γράψεις και για το πόρισμα της προανάκρισης (αυτό εννοούσα). Το άφησες το θέμα εκεί, και δεν μας είπες τι ακριβώς έγινε; Χωρίς ονόματα.

Και για την κλινική του γιατρού θέλω κάτι παραπάνω. Αυτά τα πράγματα , αφού είσαι και λάτρης των παρασκηνίων δεν πρέπει να τα αφήνεις έτσι.

energosdimotis είπε...

Καταρχήν θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς για τον άψογο τρόπο που έδρασαν.Αυτός ο υποδειγματικός τρόπος θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όσους έχουν μάθει να κλείνουν τις όποιες διαφορές τους με αντίστοιχους τρόπους...