Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Οι καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας, ο Αυγέρης και οι άλλοι

Εγινε ολόκληρο ζήτημα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς η εργοταξιακή περίφραξη με την οποία περιβάλλει την κεντρική πλατεία Λιβαδειάς η εταιρεία ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ 2004 για λόγους ασφαλείας.

Διαμαρτύρονται -λέει- οι καταστηματάρχες της πάνω πλευράς της πλατείας διότι οι περίφραξη "διώχνει"τους πελάτες καθώς στερεί το οπτικό πεδίο. Μάλιστα, κάποιοι ιδιοκτήτες καφετέριας ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο για να διαμαρτυρηθούν και διά ζώσης.

Ακούστε τι λέει η viotia: Οι καταστηματάρχες της κεντρικής πλάτείας Λιβαδειάς -και στην πάνω και στην κάτω πλευρά- θα όφειλαν να τηρούν απόλυτη σιωπή όσον αφορά τις παραχωρήσεις του Δήμου Λεβαδέων προς τις επιχειρήσεις τους. Χρειάζεται απύθμενο θράσος να παραπονιούνται οι καταστηματάρχες της πλατείας στον Δήμο Λεβαδέων... Ας μην προκαλούν άλλο, δεν θα τους βγει σε καλό...

Οσοι για τον κ. Αυγέρη και τους άλλους δήθεν κοπτόμενους για τα συμφέροντα των καταστηματαρχών της πλατείας θα τους τονίσουμε/υπενθυμίσουμε ότι η πολιτική κάλυψη και εκδούλευση που προσφέρουν στους επιχειρηματίες έχουν βάση μόνο και μόνο επειδή εμείς κάνουμε τα... στραβά μάτια.

Ετσι για να μην χάσουμε εντελώς το μέτρο.

Τέλος, αν υπάρχει- και υπάρχει σύμφωνα με τον προϊστάμενο Τεχν. Υπηρ. του Δήμου κ. Νταλιάνη-νόμιμος και κυρίως ασφαλής τρόπος να αποσυρθεί η εργοταξιακή περίφραξη ας αποσυρθεί. Αλλά ας μην μας προκαλούν οι καταστηματάρχες και οι πολιτικοί τους εκφραστές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: