Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δείτε εδώ.
http://www.ypepth.gr/docs/apospaseis_ekpaideytikwn_d_e_apo_pysde_se_pysde_080623.xls

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Για την διαρροη των αποτελεσματων στις πανελλαδικες τι εχεις να πεις;;;

βοιωτός είπε...

Απαράδεκτο και μπράβο σου για την αποκάλυψη.
Δείγμα σήψης, ωχαδερφισμού και διαρκούς κοινωνικής αποσάρθρωσης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά το θέμα, τι το σπουδαίο έγινε δηλαδή που κάποιοι έμαθαν μια μέρα πριν αυτό που θα μάθαιναν όλοι σήμερα; Μάθετε επίσης ότι αυτή η ιστορία παίζεται κάθε χρόνο, χρόνια τώρα, όσοι καθηγητές έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα τα διαρρέουν σε γνωστούς και φίλους.

βοιωτός είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναπαράγεται αυτή η αθλιότητα.
Υπάρχει διάταξη για τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων;Γιατί δεν εφαρμόζεται;
Οσο για τους εκπαιδευτικούς που δίνουν τα αποτελέσματα τι να πω; Ωραίο παράδειγμα...

Ανώνυμος είπε...

Ας εφαρμοστούν πρώτα οι διατάξεις για τα αυθαίρετα και τη ρύπανση των υδάτων πχ. Βοιωτέ κι ας μην εφαρμοστούν ποτέ οι διατάξεις για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων. Το κάθε πράγμα έχει το ειδικό βάρος του, μη δίνουμε σε ζητήματα διαστάσεις που δεν έχουν, έτσι;

βοιωτός είπε...

Δεν υπάρχει πρώτα και μετά, μέτοικε. Η εφαρμογή των νόμων οφείλει να είναι ενιάια και καθολική. Τα υπόλοιπα είναι αποδεδειγμένο ότι οδηγούν στην παρακμή.
Το παιδί που μαθαίνει ότι επειδή είχε θείο καθηγητή μπορεί να παρακάμπτει τα νόμιμα, μεθαύριο θα χρησιμοποιήσει άλλο θείο για να ρυπάνει τον Ασωπό.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, Βοιωτέ, όπως δεν τιμωρείται κάθε έγκλημα με ισόβια έτσι και δεν έχει κάθε περέκκλιση από τα προβλεπόμενα κι από τις διαδικασίες την ίδια βαρύτητα. Άν το δάσκαλο που διέρρευσε τα αποτελέσματα αποβραδίς (κάτι που δεν έβλαψε κανέναν) τον κυνηγάς με την ίδια θέρμη που κυνηγάς τον καταπατητή, ε, τότε μοιραία θα καταλήξεις στην ατιμωρησία.
(Άλλωστε, ο μαθητής που ζητά από τον θείο καθηγητή τους βαθμούς του το κάνει επειδή γνωρίζει ότι ο άλλος θείος του ρυπαίνει ατιμώρητα τον Ασωπό - και όχι το αντίστροφο.)