Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Μικρή αλληλογραφία

*Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα δρομολόγια του ΟΣΕ μέχρι στιγμής, αγαπητέ αναγνώστη Α.Κ. Το ζήτημα που θέτεις είναι σημαντικό και θα παρακουθούμε την υπόθεση με τον κωδικό 1521 μέχρι την 1η Ιουλίου.
**Αγαπητέ Ν.Κ., δειγματοληψίες και από τις παραλίες της Βοιωτίας πραγματοποιεί το ΥΠΕΧΩΔΕ σε τακτά χρονικά διαστήματα. Tα υπόλοιπα θα τα πούμε με ιμέιλ.
***Εχω πολλές φορές γράψει ότι δεν παρακολουθώ τον τοπικό Τύπο, αγαπητέ Λ.Κ. Από την άποψη αυτή δεν μπορώ να σχολιάσω όσα με τόση λεπτομέρεια περιγράφεις. Από την άλλη πλευρά έχεις απόλυτο δίκιο (και ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί) όταν υποστηρίζεις ότι εντάσσεται στη δουλειά μου να αποκαλύπτω τα "στημένα" ρεπορτάζ, τη διαστρέβλωση ή την απόκρυψη ειδήσεων, εφόσον υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα τοπικά ΜΜΕ. Και θα το κάνω...
****Δεν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ η viotia, αγαπητέ Δ.Π. Ανάτρεξε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις όταν άλλοι ισχυρίζονταν ότι η viotia υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, άλλοι δημοτικές ή νομαρχιακές παρατάξεις. Ενας μας είχε κατηγορήσει ότι είμαστε αριστερίστικο γκρουπούσκουλο κι ένας άλλος για μαοϊκούς!!! Το σύνολο; Εάν θέλετε να πλήξετε τη viotia βρείτε κάτι άλλο (και δεν το λέω υποχρεωτικά για εσένα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: