Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ο Mr ALUMIL Γεώργιος Μυλωνάς απήχθη από αγνώστους


Από αγνώστους απήχθη πριν από λίγο και σύμφωνα με καταγγελία της συζύγου του ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ και μεγαλομέτοχος της πολυεθνικής ALUMIL Γεώργιος Μυλωνάς. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό των τριών κουκουλοφόρων δραστών που απήγαγαν τον μεγαλοεπιχειρηματία. Τονίζεται δε αρμοδίως ότι ο Γ. Μυλωνάς δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Η απαγωγή έλαβε χώρα εξω από την οικία του Μυλωνά
στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ενώπιον της συζύγου του.
Γεννημένος στις Σέρρες το 1959ο κ. Μυλωνάς σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονία). Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του με Master in Operational Research στο London School of Economics και υπήρξε Research Assistant στην Ανάλυση Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο του Goettingen Γερμανίας. Πολύγλωσσος (μιλάει αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και γαλλικά) ο κ. Μυλωνάς επέλεξε ως χώρο επιχιερηματτικής δράσης τον τομέα του αλουμινίου και των εφαρμογών του, δημιουργώντας πριν 20 περίπου χρόνια έναν όμιλο με έδρα το Κιλκίς, ο οποίος εξελίχθηκε σε πραγματικά πολυεθνικό κολοσσό με συμφέροντα σε πολλές χώρες της νοτιανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Δραστήριος και συνδικαλιστικά ο Γ. Μυλωνάς είναι εν ενεργεία πρόεδρος του ΣΒΒΕ, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, δηλαδή.

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

σαν ταινια μου φαινεται....!!!Γουσταρω...Αντε να δουμε λοιπον....

βοιωτός είπε...

Αγαπητέ,
είναι πραγματικά από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορούν να συμβούν. Φυσικά, είναι τραγική για τον ίδιο τον Μυλωνά και εκείνους που τον αγαπάνε. Ο πλούτος και οι διασυνδέσεις του απαχθέντος έχουν κινητοποιήσει ήδη όλη την αστυνομική δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα.

energosdimotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
βοιωτός είπε...

ενεργέ,
είχε προσωπική ασφάλεια αλλά κείνο το βράδυ δεν ήταν μαζί του...
Ας μην συνεχίσουμε σεβόμενοι την επιθυμία της οικογενείας.
Αν όλα πάνε καλά και ο άνθρωπος επανέλθει υγιής στους οικείους του έχουμε να πούμε πολλά για τον Γ. Μυλωνά, πολλά και μερικά βοιωτικά.