Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Εγκαταλελειμμένη πόλη2


Ο κ. Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος ο οποίος είχε κάνει το καταπληκτικό ρεπορτάζ για την εγκατάλειψη του πάρκου στις όχθες της Ερκυνας που δημοσιεύσαμε εδώ Εγκαταλελειμμένη πόλη... ,μας απέστειλε νέο ημέιλ όπου αναφέρει.

"Δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλετε αντί για Ν.Ι.Β. το πλήρες ονοματεπώνυμο μου και γι΄ αυτό το λόγο επειδή είμαστε δυο Νικολάδες έβαλα και το πατρώνυμο μου γι’ αποφυγή παρεξηγήσεων.
Είμαι από την Λιβαδειά και μένω τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη (δεν συγκρίνω τις δυο πόλεις ) συγκρίνω όμως την Λιβαδεία με κάποιας μικρές πόλεις της Βόρειας Ελλάδος κάθε φορά που έρχομαι εκεί και λυπάμαι !!!
ΥΓ: δεν μπόρεσα με κλικ να δω την εικόνα σε μεγέθυνση".

Κατ' αρχάς να ξαναδημοσιεύσουμε τη φωτογραφία (πάνω), η οποία για τεχνικούς λόγους πράγματι δεν άνοιγε. Δείτε εδώ. Με κλικ τώρα έχουμε μεγέθυνση.

Επί της ουσίας: έχετε δίκιο, κ. Βέβελε, η Λιβαδειά έχει μείνει πολύ πίσω συγκρινόμενη με άλλες πόλεις του δικού της δυναμικού λόγω της καταστροφικής τετραετίας Αρ. Ρούσσαρη στα δημοτικά πράγματα. Προσωπικά, είμαι απαισιόδοξος και για την τρέχουσα τετραετία καθώς η νέα δημοτική αρχή βαδίζει στα βήματα της προηγούμενης.

2 σχόλια:

Πάνος είπε...

Φαίνεται ότι αυτοί που μένουν έξω από τη Λιβαδειά μπορούν να βλέπουν πιο ....καθαρά! Δείτε και προσπάθεια συλλόγου 'Λεβαδέων, ο
Λάμπρος Κατσώνης', παρ'ολα τα σχόλια του Βοιωτού... τότε, που σπρώξαμε για καθαρισμό της Κρύας!!!

βοιωτός είπε...

Αγαπητέ Πάνο, καλώς ήρθες.
Τα σχόλιά μου αφορούσαν τον ύφος του άρθρου και όχι καθαυτήν την αξιέπαινη ενέργεια ευπρεπισμού της Κρύας.
Οσο για την καθαρή ματιά των "ετεροδημοτών" αυτό είναι και αληθές και λογικό:συνήθεια και μικροσυμφέρον κυβερνούν τη ζωή του επαρχιώτη. Δυστυχώς...