Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Πάει ο Βουλγαράκης...

Την παραίτησή του στον πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Καραμανλή υπέβαλε πριν από λίγο ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ο και κατηγορούμενος για ηθικά παραπτώματα, Γεώργιος Βουλγαράκης.
Ενώ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του να σημειώσουμε ότι με την κίνηση του κ. Βουλγαράκη και παρότι πρόσκαιρα φαίνεται να εκτονώνεται η ένταση, στην πραγματικότητα επιταχύνεται ο πολιτικός χρόνος και οι εξελίξεις στην κεντρική σκηνή είναι δυνατόν -και αρκετά πιθανόν- να προσλάβουν χαρακτήρα μεγάλης ή μικρής πολιτικής κρίσης.
Σε όλες τις περιπτώσεις το πλήγμα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι καίριο. Ομοίως και για τον ίδιο τον Καραμανλή, που λογικά τώρα θα αναλάβει πρωτοβουλίες αναζήτησης διεξόδου από τη βαθιά κρίση της νέας διακυβέρνησης αλλά και συνολικά του κομματικού συστήματος.
Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο πρωθυπουργός θα είναι για μια ακόμη φορά αντισυμβατικός στις αποφάσεις και πως δεν θα λειτουργήσει ούτε και τώρα εν θερμώ καθώς εκτιμάται ότι δεν έχει απολέσει την πολιτική πρωτοβουλία.

Τον Γιώργο Βουλγαράκη στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας θα αντικαταστήσει ο Αναστάσης Παπαληγούρας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το λυκο βλεπεις το ντορο ψαχνεις ...τι περιμενεις απο ενα προθυπουργο τροπος του λεγειν αν ηταν ινδιανος θα τον ελεγαν Ο ΞΑΝΕΜΑΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ που η γυναικα του απο δασκαλα πηρε διδακτορικο στην ιατρικη πριν παρει το πτυχιο ακουσων ακουσων μετα τα ξερετε οσοι βοηθησαν γιαυτο αρχησαν να πηδουν απο τα μπαλκονια κουμπαροι τις χειροπεδες τις ειδατε και παει λεγοντας βλεπε μαρα θοδωρα με πισινες βιλλες στη μυκονο ολα σεμνα και ταπεινα παντου μπιζνες και τα καρτελ ριμαζουν το κοσμο

Ανώνυμος είπε...

βοιοτε τη εχεις να μας πεις για το μεγολο παιχτη το κωστακη

Ανώνυμος είπε...

παραιτήκε διότι τα ηθικά παραπτώματα ισχύουν για έναν υπουργό αλλά ισχύουν και για έναν βουλευτή εξίσου.
Άρα και ως βουλευτής οφείλει να παραιτηθεί.
διαφορετικά μας κάνει πλάκα ο σεμνά και ταπεινά.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση των σεμνά και ταπεινά , των ηθικών των θα βάλουμε το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο. Μετά τους Ολυμπιακούς η σφαλιάρα του σινουκ, αμέσως έσκασε η δεύτερη με τους Πακιστανούς, δεν προλάβαμε να συνέλθουμε να το σκάνδαλο με τις υποκλοπές . Είπαμε το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο έλεγαν ξανά βουλγαράκης και ρουσσόπουλος. Αποτέλεσμα μάπα το καρπούζι. Και σκάνε τα ομόλογα εδώ τη σφαλιάρα την έφαγε ο Ζορμπάς που νόμιζε ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Κουκούλωμα ξανά και πάμε στην σιμενς ξανά το μαχαίρι στο κόκαλο αλλά φτάνει πια μας πείσατε είναι πολύ βαθύ το κόκαλο ή δεν θέλετε να βάλετε δύναμη για να το φτάσει το μαχαίρι. Επιτέλους πέστε μας στα ίσα και παλληκαρίσια ¨σκάστε και κολυμπάτε χωρίς σωσίβια¨ για να το πάρουμε απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

ο απαλυγουρας δεν ειναι αυτος που η κορη του ειχε παρε δωσε με το χρηματηστηριο με κατιπεριεργους κωδικους ε ρε γλεντια που θα εχουμε το χειμωνα αυτοι που εμειναν απεξω θα χωρευουν το παιχτη το κωστακη....

Ανώνυμος είπε...

# ματ Says:
September 16th, 2008 at 9:28 am

Τους εγκαταλείπει και ο Σταϊκούρας..
.
Εντελώς διαλυτική η κατάσταση στη ΝΔ.
Ακόμη και ο Κώστας Σταϊκούρας -που παρεμένει, τυπικά όμως, διευθυντής του Γραφείου του Κ. Καραμανλή ως προέδρου της ΝΔ στη Ρηγίλλης- “ειδοποίησε” αρμοδίως ότι τους … εγκαταλείπει διαφωνώντας με τις επιλογές που εισηγήθηκαν και οδήγησαν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στη σημερινή κατάσταση. Και ότι πλέον θα κινηθεί οπως ο ίδιος νομίζει στο εσωκομαμτικό τοπίο…
Ο Κ. Σταϊκούρας ήταν, εδώ και πολλά χρόνια, άνθρωπος της πλήρους εμπιστοσύνης του Κ. Καραμανλή αλλά σταδιακά τέθηκε, κι αυτός, στο περιθώριο από το “σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου”.
——————————–