Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Αλέκος Αθανασιάδης από την Κοζάνη είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που εργάζεται σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία

Πιθανότατα στον Αλέκο Αθανασιάδη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη, αναφερόταν η ερώτηση του συναδέλφου Γιώργου Κατσίγιαννη από την Απογευματινή που θεωρήθηκε ως ρελάνς προς τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των νεοδημοκρατών υπουργών. Πράγματι στο επίσημο βιογραφικό του βουλευτή Κοζάνης αναγράφεται:

¨Μετά τις σπουδές και την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε ιδιωτικές εταιρείες κατασκευών και το 1978 ιδρύω τεχνική εταιρεία με κύριο αντικείμενο τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στην συνέχεια δραστηριοποιούμαι σε έργα νέας τεχνολογίας όπως η κινητή τηλεφωνία , το φυσικό αέριο , αναπαλαιώσεις στο Άγιο Όρος , Αιολικά Πάρκα.Το 1992 αναλαμβάνω κατασκευαστικά έργα στην Δυτική Γερμανία με απασχολούμενο προσωπικό μόνο Έλληνες.Η ανώνυμη τεχνική εταιρεία που διηύθυνα απασχολεί 300 εργαζόμενους μέχρι το 2003.Το ασυμβίβαστο των Βουλευτών που και εγώ ψήφισα με αναγκάζει να σταματήσω την επαγγελματική μου δράση και να ασχοληθώ πλέον μόνο με τα κοινά.Σήμερα δραστηριοποιούμαι στην παραγωγική διαδικασία σαν τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία παράλληλα με τον πολιτικό ρόλο που κατέχω σαν Μέλος Εθνικού Συμβουλίου¨.
Αναπαλαιώσεις στον Αγιον Ορος και τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία ¨παράλληλα με τον πολιτικό ρόλο που κατέχω σαν Μέλος Εθνικού Συμβουλίου¨. Χμμ... Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε για μαρα θοδωρα μπασιακο κανεις τον αλεκο οσο και να θελεις να στηριξεις το παιχτη το κωστακη τον αντρα της ....νηπιαγωγου....γινεσαι συνενοχος και αναξιοπιστος αστο ξεφτιλα τελειος...οτι και να πεις δεν σε σωζει τιποτα αντι να γραψεις τι ειπε ο καθενας για το τοπο αρχισες της μαλ..ιες αν πραγματι υπαρχει προβλημα ο βουλευτης θα παει σπιτι οπωσ οι 10 με το πορτο καρρα δεν θα τον εχει δυπλα του οπως το ντοτο ο ξανεμαω τα χερια

βοιωτός είπε...

Δεν καλύπτω κανέναν ούτε επιτίθεμαι σε κανέναν. Ο Α. Αθανσιάδης στο επισηο βιογραφικό του στη Βουλή αναφέρει ο ίδιος ότι εργάζεται σε μεγάλη κατασκευαστική.
Κάποιος με πήρε τηλ την ώρα που ο δημοσιογράφος ρωτούσε τον ΓΑΠ και μου ζήτησ ετο όνομα του βουλευτή. Εγώ γράφω απλώς ποιον εννοεί ο Κατσίγιαννης.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
διαφωνώ και καταδικάζω μέρος απο την φρασεολογία του ανώνυμου αλλά όταν λές ¨ Χμμ... Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα...¨ , οφείλεις είτε να αναφέρεις συγκεκριμένα αν υπάρχει θέμα ποιό είναι, είτε να μην σχολιάζεις με αυτά τα λόγια που υπονοούν πιθανή διαπλοκή.

Ανώνυμος είπε...

και συμπληρώνω η διαπλοκή απο βουλευτή της αντιπολίτευσης είναι κομματάκι δύσκολο διότι δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση.

βοιωτός είπε...

Δεν τίθεται ζήτημα διαπλοκής. Απλώς είναι όπως και να το κάνουμε προβληματικό.

Τέλος πάντων ίσως δεν έχει σημασία: Ο βουλευτής φαίνεται ότι εργαζόταν στην κατασκευαστική όταν δεν είχε εκλεγεί και τώρα δεν εργάζεται πια.

Απέστειλε βιογραφικό στη Βουλή των Ελλήνων με λάθος στοιχεία και δημιουργήθηκε παρεξήγηση, με απόλυτη ευθύνη του βουλευτή κατά τη γνώμη μου.


Σε όλες τις περιπτώσεις ο κ. Αθανασιάδης οφείλει να εκδώσει μια ανακοίνωση που θα ανρτήσουμε κι εμείς φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Telika se katalavan kai alloi oti eisai lamogio viote...Anti-tsifis, anti-pasok kai anestakias vromeros....

Ανώνυμος είπε...

Από το press.gr το παρακάτω άρθρο χωρίς σχόλια εκ μέρους μου.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΩΡΙΔΗΣ

Προσπάθησε να δημιουργήσει «πρόβλημα» με τον Βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Αθανασιάδη, του οποίου το βιογραφικό στο διαδίκτυο πράγματι αναφέρει: «Σήμερα δραστηριοποιούμαι στην παραγωγική διαδικασία σαν τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία παράλληλα με τον πολιτικό ρόλο που κατέχω σαν Μέλος Εθνικού Συμβουλίου.» χωρίς όμως να προσέξει τα εξής :
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (Έτος Έκδοσης του συγκεκριμένου Βιογραφικού - 2005) και ότι στις εκλογές του 2004 δεν εξελέγη βουλευτής έως και πέρυσι τον Σεπτέμβρη.
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι κάποιοι θέλουν να βλάψουν τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, αλλά πολλοί από αυτούς τους ψεύτες αποκαλύπτονται ένας ένας
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν προτιμότερο αν ο εν λόγω βουλευτής ήταν ανεπάγγελτος ή μεγαλοεργολάβος ο ίδιος; Μήπως θα πρέπει να έχουμε Βουλή που θα αποτελείται από κατώτερους υπαλλήλους και αυτοαπασχολουμένους μόνον;

βοιωτός είπε...

μέτοικε,
Ο ίδιος λέει ότι διηυθύνε τεχνική εταιρεία με 300 εργαζομένους. Αλλες πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει δουλειές στο Αγιο Ορος.

Το ζήτημα με τον κ. Αθανασιάδη και με όλους τους πολιτικούς είναι το εξής: Οχι που δούλευες πριν εκλεγείς αλλά πού εργάζεσαι μετά ή κατα τη διάρκεια της πολιτικής σου καριέρας.
Είναι και άκομψο και επικίνδυνο σε μια χώρα όπου οι θεσμοί ελέγχου υπολειτουργούν κάποιος βουλευτής ή υπουργός μη εκλεγόμενος να εργάζεται σε εργολάβους του δημοσίου. Αν επανεκλεγεί όλοι δεν θα λένε στους ανά την επικράτεια καφενέδες ότι είναι άνθρωπος του τάδε; Μην υποκρινόμαστε λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Παρόλα αυτά Βοιωτέ στο ερώτημα δεν απαντά το σχόλιό σου:

"Μήπως θα πρέπει να έχουμε Βουλή που θα αποτελείται από κατώτερους υπαλλήλους και αυτοαπασχολουμένους μόνον" (και ανεπάγγελτους, συμπληρώνω);

Η δημοκρατία προϋποθέτει θεσμούς ελέγχου. Αν αυτοί δεν λειτουργούν κοιτάμε να τους φτιάξουμε και όχι να καταργησουμε το όποιο αντικείμενό τους.

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
η ουσία δεν πρέπει να παραβλέπεται στην πολιτική.

Και η πραγματικότητα δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης. Τα λόμπι, κατά τη γνώμη μου, είναι θεμιτά αλλά να λειτουργούν για να επηρεάσουν τις πολιτικές και γενικές επιλογές και όχι για να εξυπηρετήσουν προσωπικές επιδιώξεις.

Εν πάση περιπτώσει και επειδή οι καιροί είναι πονηροί να τονίσω ότι όλη αυτή η συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα βοιωτε μετοικε καλα το πατε αμπελοσοφια ε βλεπεις ειναι και εποχη τρυγου......

βοιωτός είπε...

Καλημέρα ανώνυμε.
Πού τα έχεις τα αμπέλια και δεν τρύγησες ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
πριν αναρτήσεις την είδηση όφειλες να την διασταυρώσεις προηγουμένως διότι εάν πράγματι το βιογραφικό εκδόθηκε όταν δεν ήταν βουλευτής ο αθανασιάδης απλά δεν υπάρχει είδηση.
σχετικά με την απορία του μέτοικου αν θέλουμε βουλευτές που δεν έχουν εργαστεί ποτέ αλήθεια οι βουλευτές που μας εκπροσωπούν σήμερα πότε εργάστηκαν και που; δεν ρωτώ για τις γραμματικές γνώσεις και για το επάγγελμα που δηλώνουν αλλά αν εργάστηκαν ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Πως τα καταφέρατε τέσσερα άτομα να αντιλογήτε για το δημοσίευμα του δημοσιεύματος ω δημοσίευμα.
Δεν αφήνουμε τον τρύγο και τ'αμπέλια και να δούμε την μαυρίλα του τόπου μας.
Βοιωτέ μαζί σου είμαι για "την ουσία" που επικαλήσε.
Αν όμως την αναζητήσεις στην δική σου/μας καθημερινότητα θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη.
Ασε άλους να κουρεύονται για το πως θα απαντήσουν στο σκάνδαλο Βουλγαράκη.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12.52
αν τραβάς ζόρι δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα διαβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Χειροκροτητή. (ανώνυμε)
Σου θίξαμε το επάγγελμα????

Ανώνυμος είπε...

τελικα φιλοι μου εδω ο κοσμος χανετε και εμεις το χαβα μας εαν δεν αλλαξουμε εμεις ο καθενας μονος του δεν προκειται αλλαξει τιποτα! τα αμπελια τα εχω στη καταβοθρα...

Ανώνυμος είπε...

και γιατι δεν πεφτεις μέσα? στη καταβοθρα/

Ανώνυμος είπε...

για να μην τη μολυνο και αλλο αρκετοι εχουν πεσει μεσα σαν εσενα δεν αντεχει αλλο εχουμε και μια ευαισθησια στο περιβαλλον

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο θέμα...βοιωτέ βλέπω σου την έχουν πέσει...

βοιωτός είπε...

nonpaper,
καλώς ήρθες
αυτή είναι η μοίρα και το κλέος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας :)).
Καλή επιτυχία στη σελίδα σας.