Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Για την ληστεία της Αγροτικής στην Κάτω Τιθορέα

Μερικά συμπληρωματικά στοιχεία για την απόπειρα ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κάτω Τιθορέα και για την οποία πρώτοι γράψαμε εδώ Ο δήμαρχος, ο "μπάτσος" και οι ληστές της Αγροτικής .

Οι επίδοξοι ληστές ήταν δύο Αλβανοί οι οποίοι διέμεναν στην Αγόριανη Παρνασσού και εργάζονταν ως χτίστες, ως "πετράδες" σε οικοδομές. Το όπλο της ληστείας ήταν μια κοντόκαννη καραμπίνα.

Οι δύο ληστές απέσπασαν από τον ταμία της Αγροτικής στην Κάτω Τιθορέα 10.000 ευρώ τα οποία φυσικά βρέθηκαν με την καταδίωξη και ακινητοποίησή τους. Κομβικό ρόλο στη σύλληψή τους διεδραμάτισε εκτός απόν το δήμαρχο Τιθορέας κ. Καράφλα και τον αστυνομικό της Τροχαίας Λιβαδειάς, ο οποίος διαμένει στην Κάτω Τιθορέα και ένας απόστρατος αστυνομικός που αντελήφθη την ληστεία. Βοήθησαν ακόμη και απλοί πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή των συμβάντων.

Του θέματος έχει επιληφθεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων Αλβανών σε άλλες ληστείες και κλοπές στην περιοχή.

2 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Καλά. Εγώ πέρα από την είδηση, ζήλεψα το παρτέρι της φωτογραφίας.
Ένα τέτοιο ρε γαμώτη μου σε αυτή την μελαγχωλική Λιβαδειά ρε δήμαρχεεεεεεεεεε!.

βοιωτός είπε...

Κάνε αίτηση αγαπητέ βλογερ.