Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Τι λέει ο κ. Αργύρης Σταματίου για τους παιδικούς σταθμούς; Ο Τσιφής τι κάνει;

Σημαντικά προβλήματα καταγγέλλουν αναγνώστες μας στους παιδικούς σταθμούς της Λιβαδειάς με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τι λέει ο κ. δήμαρχος; Τι λέει ο κ. Σταματίου; Δείτε τι μας γράφουν οι αγανακτισμένοι αναγνώστες.

Γράφει ο ανώνυμος1
Γράψτε και για το χάλι με τους παιδικούς σταθμούς. Έφτασε ο μήνας Σεπτέμβριος 11 κι ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει ποιά παιδιά θα πάρουν και ποιά όχι. Κάθε χρόνο αυτή η ιστορία έπαιρνε τέλος αρχές Ιουλίου και ο καθένας΄ήξερε τι θα κάνει με το παιδί του. Τώρα αν σου πουν στις 15/9 ότι είσαι απέξω, τι θα κάνεις, που όλοι έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους? Τελικά ούτε δύο γαϊδάρων το σανό δεν μπορούν να χωρίσουν, είναι παντελώς ανίκανοι και άχρηστοι. Ή μήπως κρατούν σε ομηρία δεκάδες οικογένειες για να κάνει πολιτικό παιχνίδι ο Αργυράκης. Που καταντήσαμε ρε παιδιά!!! Όμως εν τέλει καλά μας κάνουν, αφού η διαμαρτυρία μας φτάνει ως αυτό το blog και εκτονώνεται.

Γράφει ο ανώνυμος2
Αλήθεια ο Δήμαρχος γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους παιδικούς?Πήγε σήμερα σε κανέναν αγιασμό, τι είδε, τί του είπαν? Εχει συναίσθηση του εξευτελισμού που υφίσταται, λόγω ανεπάρκειας? Εν τέλει δεν βρίσκεται ούτε ένας δικός του άνθρωπος να του μεταφέρει την αληθινή δημόσια εικόνα του και να τον προστατεύσει, ώστε να μην μείνει στην ιστορία ως Τσιμπλής2?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΤΟΝ ΓΡΙΖΑΠ [ ΤΑ ΞΕΧΑΤΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 2ΒΑΘΜΙΑ ]

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας βγήκε με τους ψήφους των ασθενών και άλλος με τους ψήφους των ακτινοβολισμένων.

Τα ίδια έκανε και η Νικούλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει ο Αργύρης ρε παιδιά. Αφου το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν ανέλαβε πρόεδρος ήταν να βγάλει αμοιβή για την θέση του,για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου. Η αμοιβή τον ενδιαφέρει και όχι η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Α, τον ενδιαφέρει να νοικιάσει και η Νίκη το ακινητο της, στους παιδικούς σταθμούς. Μην μείνει η γυναίκα χωρίς πόρους, άλλωστε υπάρχουν και γραμμάτια.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ας ασχοληθούμε με την ουσία, την υπερβολική καθυστέρηση της επιλογής των παιδιών λόγω ανεπάρκειας και βλαχοδημαρχίας και ας δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί πλέον, γιατί όπως είπε και ένας φίλος: "ή όλοι μαζί θα νικήσουμε, ή έναν -έναν αφού μας εξευτελίσουν θα μας ξεκάνουν"

Ανώνυμος είπε...

ετσι αγωνισταρα μου πεστα!!
μ αρεσει που εισαι ουσιωδης..
εκφραστικοτατος με παρατολμη γλαφυροτητα και υπερμετρη ενταση λογου,κατι σαν τον γκουρου σου ενα πραμα..αποφασιστικος η μαλλον απο/φασιστικος...που ησουν τα προηγουμενα χρονια ρε αγωνιστη,ετρωγες καλα κι εσυ βλαχο!

Ανώνυμος είπε...

ο τσιφης ειναι ενα ηθικο στοιχειο ομως πραγματι καποια στοιχεια οπως ο λιακος ο κριτσαπ πρεπει να παρουν δρομο κατι που οπως μαθαινω θα το επιβαλει το κομμα αν δεν το κανει ο τσιφης και το μηνυμα το εχει παρει αυτα αλλη φορα θα πουμε και αλλα.....