Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Λίστα και λίσταρχοι;

Ξεσκονίστε τα βιβλιάρια. Καταθέσεων και εκλογικό. Κι επειδή το ρεπορτάζ προηγείται θα τα πούμε αργότερα.
Τώρα απλώς να σας ρωτήσουμε.
Αν οι εκλογές γίνουν με λίστα τότε ποιοι θα είναι οι... λίσταρχοι στη Βοιωτία; Τι λέτε; Γράψτε τα σχόλιά σας και αργότερα μετά το ρεπορτάζ αν επιβεβαιωθεί ότι πάμε σε εκλογές θα βάλουμε ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις.

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πέρσι ψηφίσαμε. Νομίζω ότι οι πρωτοι στις λίστες όλων των κομμάτων πρέπει να είναι με τη σειρά που πήραν ψήφους πέρσι.
Αυτό είναι το δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

ti leme re paidia.me dikastikes apofaseis na ekremoun tha baloume pious?

Ανώνυμος είπε...

και κλάμα τα κανάλια αν γίνουν εκλογές με λίστα. Πολύ κλάμα μιλάμε στη βοιωτία.

Ανώνυμος είπε...

Μονόδρομος οι κάλπες στις αρχές Νοεμβρίου!
.
Το κλίμα που δημιουργείται είναι κλίμα πρόωρων εκλογών. Ολα τα άλλα φαντάζουν μεσοβέζικα.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι με την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής την προσεχή Δευτέρα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Κι αν γίνει αυτό, μπορεί να έχουμε εκλογές στις 2 Νοεμβρίου ή στις 9 Νοεμβρίου.
---------------------------

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,κάτι από '93 θυμίζει το σκηνικό.Με τη διαφορά ότι ο Καραμανλής,δεν είναι Μητσοτάκης.Ούτε ο Δαϊλάκης, Συμπιλίδης,βεβαίως.Και αφού εσιώπησεν ο Τατούλης,ας μιλήσει ο λαός.Πώς έλεγε ο Πολυλάς το περίφημο :"ώστε ούτε την Πόλιν επήραμεν,ούτε ο Σολωμός ετύπωσεν;"

tony_bv είπε...

Όπως όλα δείχνουν βαινωμεν προς εκλογάς που θα έλεγε και μια ψυχή.Θα είναι τουλάχιστον ανεύθυνος,αμοραλιστής και αριβιστής ο "καταλληλότερος" εαν δεν προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών με την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας.Μέσα σε κλίμα απαξίωσης του πολιτικού σκηνικού,διαφθοράς,ανέχειεας λόγω και της διεθνούς οικονομικής κρίσης οι εκλόγές και ηπαγίωση της λαικής κυριαρχίας είναι μονόδρομος.Επειδή όμως ο Καραμανλής είθισται να είναι απών και να μην αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη της πολιτικής επιστήμης μην εκπλαγείτε εαν κάνει τον Ρουσσόπουλο και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου εκτός αρχιπραιτωριανό.Εαν δε συνυπολογίσουμε πως αφ ενός οι εκλογές θα γίνουν με λίστα(οπότε δεν απαλάσεται απο τα "κακά σπυριά") και αφ'ετέρου οτι η υπηρεσιακή Κυβέρνηση θά εχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αρείου Παγου μάλλον τα Golden boys θα συνεχίσουν να κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου.

Ανώνυμος είπε...

τελικά
ο καραμανλής προσπαθεί να μας αποδείξει ότι δεν θα πέσει επειδή τάκανε μαντάρα αλλά οτι τον έριξαν τα κακά παιδιά ζητώντας την συσπείρωση των οπαδών του.
Λέτε να πιάσει το κόλπο ή έχουν γνώσιν οι φύλακες;
Δαιλάκη άλλο πήγες να κάνεις και δεν σου βγήκε.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
στη λίστα της ΝΔ προτείνω να μπεις εσύ. Είδες πως σε προσέχω που σήμερα σε στενοχώρησαν μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές παιδιά! να ξαναδιαλέξουμε τους "καταλληλότερους" και να ξανανομιμοποιήσουμε στη μεγάλη αυτή 'γιορτή της δημοκρατίας'. με το ιερό δικαίωμά μας του ψήφου,τους εκπροσώπους μας. Καλό είναι, θα μοιραστούν τίποτα θεσούλες, κάτι ήδη γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΗ ΤΟ ΔΕΚΑΟΚΤΑΜΗΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ << η υπηρεσιακή Κυβέρνηση θά εχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αρείου Παγου μάλλον>>

Ανώνυμος είπε...

Προς άσχετο Ανώνυμο (7:43 μμ):
Αν η κυβέρνηση παραιτηθεί, για οποιοδήποτε λόγο, και η απώλεια της δεδηλωμένης είναι ένας μάλλον υποχρεωτικός λόγος, οι εκλογές γίνονται με υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλά ακούγονται, χρειάζεται να διασωθεί στη συνείδηση των πολιτών το μείζον πολιτικό θέμα της Διαλύσεως της Βουλής τόσο από τις τηλεοπτικές όσο και από τις κομματικές παραμορφωσείς και αναλύσεις ειδικών και "ειδικών", που συχνά αρέσκονται στην αξιοποίση αυτού του κορυφαίου συνταγματικού γεγονότος για συμφέρον ίδιον, έχουμε και λέμε - ερειδόμενοι μόνον στον καταστατικό χάρτη του πολιτεύματος. (Οποιαδήποτε άλλη πρακτική συνιστά απροκάλυπτη καταδολίευση Συντάγματος. Οποιαδήποτε μη εφαρμογή διατάξεως συνιστά διάτρηση αυτού.)
Προκειμένου να διαλυθεί η Βουλή, δέον να συντρέχει ένας από τους κάτωθι λόγους:
1. Παραίτηση Κυβέρνησης: αν απολαμβάνει κοιν. πλειοψηφία, διενεργεί η ίδια εκλογές. Αν όχι υπηρ. εκλογ. κυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο του ΣτΕ ή Α.Π. ή Ελ. Συν.
2. Κατόπιν εγκρίσεως Πρότασης Δυσπιστίας (Μομφής) από τουλ. 151 Βουλευτές. Οι εκλογές διενεργούνται καθ ον τρόπο ορίζεται στην πρώτη περίπτωση.
3. Διάλυση προτάσει της Κυβέρνησης (ό,τι συνέβη το 2007) για σοβαρό εθνικό ζήτημα. Προϋποτίθεται η πάροδος ενός έτους από την προηγούμενη διάλυση και η επίκληση διαφορετικού εθνικού ζητήματος (πχ ενδεχομένως το Μακεδονικό). Τις εκλογές διενεργεί η απολαμβάνουσα την εμπιστοσύνη της Βουλής Κυβέρνηση.
Λ.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε κατεβα και παρε τη θεση του ρουσοπουλου τι παραπανω εχει αυτος απο σενα εσυ το κωστακη καλυτερα θα τον υπερασπιστεις και θα τον προστατεψεις απο τα λαμογια χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν είναι μόνο θέμα προστασίας. Θέλει στοργή και προδέρμ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι,1 και 2 ,α)υποψιάζομαι ότι ο Ρουσόπουλος έχει παραπάνω από τον Βοιωτό,μόνον όλα τα ηθικά και τα νόμιμα.
β)Για να κατέβει ο Βοιωτός θα πρέπει να επανέλθουμε στην πριν από το 1885 κατάσταση, όπου είχαμε τοπικά ψηφοδέλτια.Αλλά, θα μου πεις και τα κόμματα τί δουλειά θα κάνουν εν τοιαύτη περιπτώσει;Κλέφτες θα γίνουν;!

Ανώνυμος είπε...

Και,Ανώνυμε,μην βάζεις ιδέες στον Καραμανλή, να πάρει τον Βοιωτό στη θέση του Ρουσόπουλου,διότι,όχι μόνον θα χάσουμε την αξιόλογη εφημερίδα,αλλά,άμα τον εκπροσωπεί ο Βοιωτός,δεν θα πέσει ποτέ ο Καραμανλής(!)

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re Viote. Evales ton eauto sou na ipografei os anonimos gia na proteineis ton eauto sou paliokaragiozi?Les kai den xeroume oti gia auto ekanes to blog apo tin arxi. Ton Roussari giati to evrizes sineheia re mamothrefto. Mipos giati den se stirixse se kapoies ekloges ekdikitike tipe? Gia auto eglifes ton Rousopoulou sto press-gr gia na se paroun kai sena?

Ade kai oloi se katalavan argoshle tipe pou olo ton euato sou thes na paineueeis psonaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Ipnovati mipos prepei na kateveis kai esi afou exeis toso oraio nickname kai kaneis gia politikos? Ade re mazefteite kareklokentauroi kai min xeftilizete tin ND Levadias....

Unknown είπε...

Εσωκοματικοβοιωτική κόντρα??!!!@@@###$$$$$
Νέα γούρια είναι αυτά.
Άντε ο τελευταίος να κλέισει την πόρτα

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι φαίνεται, η ΝΔ Βοιωτίας έχει τους Ανώνυμους που της αξίζουν.
(Όπως κι η ΝΔ Ελλάδος έχει τους Συμπιλίδιδες που της αξίζουν)

Ανώνυμος είπε...

Μέτοικε και ένα στημένο μπλογκ, που εξυπηρετει συγκεκριμένα άτομα, έχει τους αυλοκόλακες σαν εσένα που του αξίζει. Που θα μας πεις εσύ για την ΝΔ της Βοιωτίας. Να κοιτάς το δικό σου μαντρι.

Ανώνυμος είπε...

το μαντρί του μέτοικου είναι πλέον οχυρωμένο απο όλες τις πλευρές και τις γωνίες, αλλά το δικό σας είναι ανωχύρωτο και δη εκ των εσω προς τα έξω!!!
Το πρόβλημα δεν είναι να μην μπει ο λύκος αλλά να μην φύγουν τα πρόβατα!!!
τι βλέπουν τα μάτια μου σήμερα ΝΔ/τες. Νευράκια, νευράκια;

tony_bv είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΟ 7:43

Εαν ξέρεις να διαβάζεις θα έβλεπες πως μιλάω για διάλυση της Βουλής λόγω απώλειας δεδηλωμένης εμπιστοσύνης κ όχι απλά για προκήρυξη εκλογών.Σε αυτήν την περίπτωση όπως λέει παρακάτω κ ένας φίλος γνώστης του Συντάγματος και όχι δεξιό "παπαγαλάκι" σαν εσένα,οι εκλογές διενεργούνται από υπηρεσιακή κυβέρνηση με επικεφαλής πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου εν προκειμένω Α.Π..Επιπλέον γραφικέ μου φίλε μιλάω για προκηρυξή εκλογών με την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής για αυτήν την περίοδο δηλαδή την προσεχή Δευτέρα.Ως εκ τούτου εντός της προθεσμίας των 18 μηνών που απαιτούνται για εκλογές χωρίς λίστα.Εκτός βέβαια αν ο Ρουσόπουλος σας έμαθε διαφορετικό τρόπο ανάγνωσης και αρίθμησης.Αντε λοιπόν στο καλό και τρέξε πίσω από τους πολιτικούς σου "άνδρες" να κουνάς τα κομματικά σημαιάκια.

Υ.Γ.Αν και είμαι υπέρ της ανωνυμίας στα blog κάποιοι τέτοιοι ανώνυμοι(;;;;;;;) μάλλον τη χρησιμοποιούν για δόλιους σκοπούς.
Υ.Γ.2:Κράτα γερά Ρουσόπουλε-έχει ακόμα πολλές εκτάσεις η Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα μαντριά είναι για τα πρόβατα. Ο Μέτοικος ούτε πρόβατο είναι, ούτε τσοπάνης, ούτε καν λύκος - και δεν έχει την παραμικρή πρεμούρα να φύγουν τα λαμόγια του ενός αν είναι για να έρθουν τα λαμόγια του άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έχασαν την ψυχραιμία τους, επιβεβαιώνουν απόλυτα την παροιμία: "κατά το μαντρί και το τυρί"

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ανώνυμοι, τι ανεπάρκεια και φθόνο, ίντριγκες και συνομωσίες ,απαξιωτικά σχόλια, κοπανάτε; έτσι αντιλαμβάνεστε την δημοκρατία, ως υπονόμευση, λάσπη και μείωση;έτσι κάνετε στα μαντριά σας;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ έχασε και ο Βαζελός , σε ξεσκεπάσανε ξανά σηήμερα , η τυχερή σου μέρα. Λεφτά για να πολιτευτείς έχεις ή θα σου δώσει το φιλαράκι σου ο Μέτοικος. Αλλίως δώσε και σε μας οικοπεδάκι, και σπιτάκι εαν γίνεται Βοιωτάκι, Βοιωτάκι..

Ανώνυμος είπε...

τελικα βοιωτε η ανωνυμια κανει κακο να επανεθλεις οπως πριν γιατι καποιοι ειναι για κλαματα οι σοβαροι θα σχολιασουν ετσι και αλλιως τους αλλους αστους κοτες ηταν κοτες θα παραμεινουν! παντως οπως και με τον ολυμπιακο αποψε κερδισε ελληνικη ομαδα

Ανώνυμος είπε...

Anonime o fasismos den tha perasei. Otan grafeis kai vgazeis xoli gia sigegrimena prosopa, tha klitheis arga i grigora na doseis exigiseis opos o tragikos Viotos. Ase na pesoun kai allo oi maskes ti fovasai? Alla xehasa i dimokratia mas voleuei mono otan vrizoume ton Roussari kai gleifoume ton Rousopoulou. Ntropi sou

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως η Ελλάδα έχει ακόμα πολλές εκτάσεις όπως το μοναστήρι του Τοφλου στην Κρήτη , ξέρει ο ΠΟΥΑΡΟ Καχριμακης .
Αν γίνουν εκλογές κάτι που δεν είναι βέβαιο ακόμη θα τις προκυρηξη ο Καραμανλης εκτός αν η γενέτειρα του αρχηγού σου προλάβει και τον ρίξει .Εγώ κουνάω κομματικά μπλε σημαιάκια τα δικά σου πράσινα σημαιάκια είναι καλύτερα;

Ανώνυμος είπε...

Ipnovati ektos apo ta na les vlakeies gia tin aristera kai na gleifeis mallon na allilogleifesai me ton allon esi ehases tin psihraimia sou. To stilaki auto to emmeso, to plakatzidiko tou anoterou paparologou den sou prosdidei tipote. Xipnises dithen apo ena ipno kai irthes edo na koroideueis tis ekloges kai tin ieri parataxi tis ND xeftilizodas tin diadikasia protasis ipopsifion afou proteineis ton gleifti tis blogosfairas kai ton laspologo Vioto. Sovareuteitai ligo giati tha gelasoume poli prosehos.

Ανώνυμος είπε...

Χειρότερος φασισμός από το να βρίζεις όταν δεν μπορείς ή δεν ξέρεις να μιλάς πολιτικά δεν υπάρχει.Βοιωτέ πάρε θέση και εκπαραθύρωσε τους αμόρφωτους υβριστές που με απειλές νομίζουν ότι εκφοβίζουν τους πάντες.Οι εποχες που ξέρανε περασανε.

Ανώνυμος είπε...

Γλείφτη Βοιωτέ γιατί απεργείσ αφού δεν είσαι δημοσιογράφος. Γιατί απεργείς τώρα που η παραταξή σου σε χρειάζεται; Πιός δημοσιογράφος γλείφει τον Ρουσόπουλο όταν το 65% της κοινής γνωμης θέλει να φύγει; Σε ποιά εφημερίδα δουλεύεις , αφού δεν υπάρχει καμία στην Λειβαδία που να έχει τις δικέw σου απόψεις; Πώς απεύθυνεις εσύ συμβουλές στον Καραμανλή για το πώς θα βγεί από την κρίση χωρίς να εξυπηρετείς άλλες σκοπιμότητες; Εσύ που εκνευριζόσουν όταν σε έλεγαν δεξίο και τώρα μόνο που δεν παρομοιάζεις τον Καραμανλή με τον Στρατηγό Ντε Γκωλ. Εσύ που τώρα που πέφτει η πιο βρωμερή κυβέρνηση του τόπου κάνεις την πάπια. Αντε ρε καραγκίοζη γράψε πόσο κάνει ξανά ο καφές στον Νερόμυλο. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Λειβαδίας και όχι το λαμόγιο της Δεξιάς ο Ρουσσόπουλος που υπερασπίζεσαι; Τα ποταπά και προβλέψιμα κίνητρά της λάσπης πού πέταξες 18 μήνες τώρα θα σου γυρίσουν πίσω. Οπότε βγές άπο την κρύψωνα σου, άσε τις κουτοπονηρίες που έκαναν και άλλοι από το χωρίο από το οποίο κατάγεσαι και βγες και πες αντρίκια. Είμαι ένας αργόσχολος που ζω με τα λεφτά της οικογένειας μου και θέλω να κάνω αυτό και αυτό.Τίποτα βέβαια δεν κατάφερες γιατί σε έχουμε καταλάβει προ πολλού. Αλλά πες το ρε κότα. Είμαστε πολύ πιο έξυπνοι από μια ψωνάρα χαμηλού επίπεδου σαν εσένα. Τελείωνε άντε σε βαρεθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε αυτός είναι κότα εσύ που δεν είσαι γιατί δε γραφεις όνομα ;
σε ρωτησε κανένας τι δουλειά κάνεις και από που τρως;δικαιωμα σου δεν είναι; δικά σου τρώει και χαλιέσαι έτσι; επιτελους σοβαρη συζητηση για εκλογες κανετε ή θα αλληλοφαγώνεστε .άλλα νοιαζουν τον κοσμο αλλά για την απεργια σημερα τίποτα δεν είπατε .είστε φραγκάτοι φαίνεται όλοι.αντε ρε να παιξετε αλλου. μας δουλεύετε

Ανώνυμος είπε...

Ρε σκηνικό , μάσκά , λαός, τι μιλάς εσύ Βοιωτό σε λένε ή μήπως σε λένε;Η μήπως σου θίξανε τον πολυέλαιο 2 η ώρα την νύχτα ;Βγες αντρίκια ρε καραγκιοζάκο με το όνομα σου Βοιωτέ. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός πολίτης να σε υπεραπιστεί πάρα εσύ ο Βοιωτός τον ευατό σου. Αλλά ακόμα και εάν υπήρχε , εσύ λαέ ας πούμε τρομάρα σου τι νευριάζεις; Την πίο απλή ερώτηση του κόσμου σου έκανα,τι δουλεία κάνεις, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Τελέιωσε το παραμύθι. Αντε βγάλε και τις "συνειδήσεις της Βοιωτίας" και τις άλλες γραφικότητες και άλλαξε και το τίτλο. Δεν μπορούν οι προσωπικές φιλοδοξίες ενός καραγκίοζη του Βοιωτού , να φέρουν παράλληλα σαν όνομα μπλογκ το όνομα ενός ιστορικού νομού αυτού του Νομού Βοιωτίας.Τέτοιο μλογκ θα κάνει η δημαρχία, η Νομαρχία ή κανένας πνευματικός άνθρωπος αληθινά σπουδαίος και όχι ένας λασπολόγος σαν τον Βοιωτό. Αλήθεια όταν σύμφωνά με τον έγκυρο ρεπορταζ σου, μην ξεράσω γράψεις και τα ονόματα που αυτοπροτείνονται για την ΝΔ θα γράψεις και το ονομά σου; Η μήπως θα το στείλεις πρώτα στην Ρηγίλλης για έγκρισή, Μήπως θυμάσαι πόσο πήρε η ΝΔ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στην Λειβαδιά. Να σου πω εγώ 14%.Το χειρότερο όλων των εποχών. Μήπως ξέρεις ποιός ευθύνεται για αυτό στην ΝΔ της Λειβαδιάς; Αντε γιατί αρκετά μην την κοροιδία σας πια. Υπάρχουν και όρια. Περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου τι δουλεία κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΥ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ (ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ) ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,διαπιστώνω ότι η παιδεία, η δημοκρατική αντίληψη,τα επιχειρήματα και η ψυχική καλλιέργεια δεν κρύβονται.Περισσεύουν,μάλιστα.Έτσι,για να επιβεβαιώνεται διαρκώς ότι "η ψυχή του πολιτισμού είναι ο πολιτισμός της ψυχής".

Ανώνυμος είπε...

Τι αξιοπρεπής λόγος ρε ανώνυμε;κανας ωραίος λαικός άνθρωπος θάσαι, απ αυτούς που περπατούν ακόμα στις ρούγες με το κεφάλι ψηλά!!! Τι περιέχει η ψυχή σου φίλτατε και βγάζει τέτοια εμπάθεια; κάνε ένα φλασμπακ στα παιδικά σου χρόνια. πόσο σε είχαν αδικήσει;;;

Ανώνυμος είπε...

δεν πρέπει να είσαστε στα καλά σας. Αν σας ενοχλεί ο βοιωτός μη τον διαβάζετε. Το βρίξιμο είναι η εύκολη λύση για οποιοδήποτε. Επιχειρήματα είναι δύσκολο να τα βρείτε; Αν δεν μπορείτε αφήστε μας ήσυχους γιατί κάτι καλόπαιδα σαν και εσάς πριν λίγους μήνες τον ανάγκασαν να μας διακόψη την επικοινωνία και συνομιλία.
όσο για εμένα για να σας προλάβω θα σας απαντήσω όπως ο ανώνυμος 8: 26 πμ με τις προτότυπες λέξεις που είπε και που άνοιξε λεξικό για να τις βρει μιά και είναι άγνωστες στους Ελληνες. Η μόνη δικαιολογία σας είναι αν είστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Αν είναι έτσι λίγο ξυδάκι θα σας κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

μαζευτειτε κοτουλες που ζοριζεστε για τον τερλεγκα το ρουσαρη και σας θηξαμε τη δεξια φασιστακια εγω οσα φασιστακια ξερω ολα ειναι κλανες αυτοι που ψυφιζουν ΝΔ ηΠΑΣΟΚ δεν παει να πει οτι ολοι ειναι δεξιοι η αριστεροι και αυτοι ειναι το 80% που βαριετε να ακουει τα κομματοσκυλα σαν εσας που βριζετε κοπροσκυλα δεξια και αριστερα εσυ βοιωτε γραψτους κανονικα και μην τους απαντας γιατι δεν αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Re adekasteeeee Viote ..Ti douleia kaneissss? Den milas kotoula? Dose kai se mas oikopedaki pou eimaste ftohadaki....

Ανώνυμος είπε...

Βοωιτέ βάλε γρήγορα πολλά ποστ να φύγει αυτή η ντροπιαστική μέρα για σενα. Φύγε μπροστά Βοιωτέ, μην τους ακούς, μην κλάις, υπάρχουν και πολύ χειρότερα αλλά θα στα γράψω αργότερα. Βοιωτέ μην κλαις. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Τώρα που θα πολιτευτείς και θα μείνουμε ορφανόι
χα χα χα χα.

Ξύδι στις πλήγες ,αλάτι στο φαγητό και τα λεφτά σου βοιωτέ στους φτωχούς
Ετσι βοηθά ο κόσμος υποκριτάκο

Ανώνυμος είπε...

Evales ton eauto sou na ipografei os anonimos [...] paliokaragiozi [...] mamothrefto [...] ekdikitike tipe [...] psonaraaaaaaaaaaa (10/01/2008 2:15 μμ)
kareklokentauroi (!!!) (10/01/2008 2:18 μμ)
στημένο μπλογκ [...] αυλοκόλακες (10/01/2008 6:45 μμ)
les vlakeies [...] gleifeis [...] allilogleifesai [...] ieri parataxi tis ND [...] ton gleifti tis blogosfairas kai ton laspologo (10/02/2008 12:20 πμ)
Γλείφτη [...] καραγκίοζη [...] κότα [...] ψωνάρα χαμηλού επίπεδου (10/02/2008 12:46 πμ)
καραγκιοζάκο [...] λασπολόγος (10/02/2008 1:21 πμ)
kotoula (10/02/2008 11:05 πμ)
υποκριτάκο (10/02/2008 11:16 πμ)


Στέρεα και ακλόνητη επιχειρηματολογία και σπουδαίο ήθος. Κρίμα τέτοια ποιότητα ανθρώπων να μην καταδέχεται ούτε καν ένα ψευδώνυμο - και να μην ξέρει να γυρνάει το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Μέτοικε πότε δεν σε θεωρούσα αληθινό σχολιαστή. Πάντα μαριονέτα και γλείφτης του Βοιωτού ήσουνα. Χαίρομαι που το αποδεικνύεις με τον πιο πανηγυρικό τρόπο πόσο κενός περιεχομένου και στημένος είσαι. Αλλά και για σένα υπάρχει κρυψώνα να κρυφτείς , μην φοβάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε φαντάζομαι θα ξέρεις πού έχω γραμμένη τη γνώμη κάτι κομματικών τραμπούκων σαν ελόγου σου.

Ανώνυμος είπε...

μέτοικε
μην ασχολείσε. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

μέτοικε πιο πολύ θα σ έλεγα, άποικο, με τον πολιτισμό που μεταφέρεις, Αλλά και τι καινουργιο να ιδρύσεις εδώ:!!!

Ανώνυμος είπε...

Metoike ego eimai o anonimos me latinikous kai se mena na apeuthinesai. Min neuriazeis giati tha patheis tipota. Einai alithia xio aporias pos pada otan lene kati kako gia ton vioto, pou pada einai alithia, trexeis les kai sou thixane ton vlaka na ton iperaspisteis.

Oso gia to epipedo pou les, kalitera na ton les ton allon karagiozi, ennoo ton Vioto, ean auto pisteveis, para na ton paristaneis, edo enoo esena, me ta koufia epiheirimata pou grafeis peri latinikis grafis

Ade kala miala kai mazema sto spiti siga siga

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνυμε ο Βοιωτός υπερασπίζεται ακόμα τον Καραμανλή που τα χει κάνει μπάχαλο παντού και τρεχει να ατ μαζεψει δεν του κόβει να υπερασπιστεί τον εαυτό του;αμα πειτε ονοματα να πειτε και οι δυο είναι πιο τίμιο .εσυ ανωνυμος,αυτος ανωνυμος βοιωτός. και νοιάζονται οι άνεργοι,οι μισθωτοι κι ο κοσμος που πειναει ποιοι είστε και τι δουλειά κάνετε,νομίζετε.Σας έχουν καταλάβει.θεατρο παιζετε όλοι,τον έχετε τον τρόπο σας και πουλάτε αέρα κοπανιστό και φούμαρα

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά Βοιωτέ, κάποιοι ανώνυμοι θέλουν να γράφουν μόνο αυτοί που συμφωνούν μαζί τους.Ωραία δημοκρατία.Να μη μιλάει άλλος και όποιος διαφωνεί μαζι τους να είναι ύποπτος.Ωραία ελευθερία λόγου και έκφρασης που κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα.Ωραία λογοκρισία.Αλλά και εσύ δεν λες κάτι.Πρέπει να πάρεις θέση.Εγώ λέω ότι σωστός και καθαρός είναι αυτός που ό,τι λέει ανώνυμα θα μπορούσε να το πει και επώνυμα.Το διαδίκτυο είναι ωραίο μέσο ανταλλαγής απόψεων,υποτίθεται.Η, κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

μάσκα για να πάρει θέση πρέπει να έχει καθαρή την φωλιά του και προφανώς δεν την έχει. Νομίζω ότι αν και δεν συμμερίζομαι τις απόψεις των άλλων συνολικά ότι τουλάχιστον στο ερώτημα έαν είναι δημοσιογράφος πρέπει να απαντήσει. Εγώ ως δημοσιογράφο τον διαβάζω και θα τον διαβάζω αφού ενημερώνομαι. Εάν δεν είναι τελικά όμως και έκανα λάθος θα ήθελα να το ξέρω και εγώ και οι φίλοι μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω,ari,και επειδή μου απευθύνθηκες με ευγενικό και κόσμιο τρόπο σου απαντώ.Εγώ από πολιτική δεν ξέρω πολλά,αλλά ξέρω ότι ο μανάβης πουλάει φρούτα,ο χασάπης κρέας, ο οικοδόμος χτίζει,ο γιατρός θεραπεύει ,ο καθηγητής διδάσκει κλπ.και ο δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ και γράφει ειδήσεις και σχόλια.Τώρα, αν μια ηλεκρονική εφημερίδα με τόσα θέματα θα την έγραφε ένας που δεν ξέρει να την κάνει αυτήν τη δουλειά,είναι σαν να ρωτάς αν εγώ που δεν είμαι γιατρός θα έκανα εγχειρήσεις.Θα επιμείνω όμως ότι δεν μου αρέσει να διαβάζω τέτοια σχόλια, όποιος και αν τα γράφει.Δεν φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να ενημερωθούν και να γράψουν την γνώμη τους να τους λένε κάποιοι να μην μιλάνε, επειδή δεν βρίζουν και αυτοί.Όλες οι γνώμες πρέπει να είανι σεβαστές και να λέγονται ελεύθερα.Για μένα είναι σημαντικό να λέγονται και με ευγένεια.αν διαφωνείς κάπου μαζί μου, πες το. Εγώ δεν πρόκειται να σε φιμώσω όπως ο ανώνυμος είπε σε εμένα να μην μιλάω.

Ανώνυμος είπε...

Μάσκα οι κατηγορίες που ακούγονται για τον Βοιωτό είναι πολύ σοβαρές νομίζω και θα έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει όπως είπες και εσύ. Δηλαδή εάν όντως έκανε αυτην την προσπάθεια, αξιόλογη ενημερωτικά ξαναλέω, γιατί έιχε άλλα κινητρα πολτικά φερ ειπειν, εγώ θέλω να το ξέρω. Και δεν είμαι ο μόνος νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ρε,ανώνυμοι και ψεωδώνυμοι γιατί τα χαλάτε όλα; 'Οποιου τ αρέσει γράφει, διαβάζει, ενημερώνεται ή αν όχι, πάει αλλού που περνάει καλύτερα.στη μακρινή μου γενέθλια γη, θα σας έλεγε η θειά μου η κατίνα; Μουσαφίρς ακάλεστος πρωτος για συμπέθερος!!

Ανώνυμος είπε...

Κατίνα συγκηνιτική η προσπάθεια να σώσεις πολιτικά το τομάρι του Βοιωτού αλλά άστο, δεν σώζεται με τίποτα. Έχει μαζευτεί πολύ πράγμα και θα εκραγεί σε λίγο.

tony_bv είπε...

Τέτοια στρούγκα τέτοιο γάλα...
Μερικοί εξ υμών είστε το λιγότερο αξιοθρήνητοι.Κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας και αντί να επιχειρηματολογήσετε βρίζετε,απαξιώνετε,γίνεστε γραφικοί και αναλώνεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και εμπάθειες.Αυτό εξηγεί για ποιο λόγο έχουμε τον Τσιφή η τον Ρούσσαρη Δήμαρχο,τον Περγαντά ή το Στάμο Νομάρχη και τους ανύπαρκτους βουλευτές να μας εκπροσωπούν.
Πάμε τώρα στον Βοιωτό.Οφείλει κατά το νόμιμο και ηθικό να απαντήσει σε όσους του θέτουν ερωτήματα.Αυτή είναι η αξία του διαλόγου.Από εκεί και πέρα εαν όπως λένε οι γνωρίζοντες είναι πολιτευτής και έφτιαξε το blog για να εξυπηρετήσει ιδία πολιτικά οφέλη και κομματικές γραμμές μπορεί να έχει ντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.Εξ΄άλλου αυτό που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα είναι η κριτική ικανότητα.Οπότε ρε αλάνια είναι στο χέρι σας να πιστέψετε απο όσα διαβάζετε και να κρίνετε την αλήθεια του.Ως εκ ας αφήσουμε τα καραγκιοζιλίκια για αυτούς που δεν έχουν λόγο και αρέσκονται να μαντρώνονται σε κομματικά μαντριά και να παρεισφύουν σε πολιτικά γραφεία.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες ANTONISAPOL. Τι γίνεται όμως στην θεωρετική περίπτωση που και ο Βοιωτός είναι κομματόσκυλο; Σου λέω να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι είναι. Νομιμοποιείται ένα κομματόσκυλο να το παίζει ανεξάρτητος; Δεν θα ήταν αντρικια στάση να γράφει με το πραγματικό του όνομα κια όχι με ψευδώνυμο να περναει γενιές δεκατέσσερις τους πολιτικούς του νομού που τον βολεύει;

Γιατί εάν δεν ήταν ανώνυμος δεν θα έλεγε αυτά που λέει γιατι θα έτρωγε γιαύρτια στον πέζοδρομο που απέιλησε ότι θα μας δείρει και από πάνω. Δηλαδή έαν αρχίσουμε να λέμε και εμείς που ξέρουμε ποιοι είναι από πίσω για αυτόν τι θα γίνει;
Θα ξεφτιλιστούμε σαν νομός, ξαναλέω το μπλογκ έχει το όνομα ενός νομού και όχι ενός ατόμου, για να αεξυπηρετούν κάποιοι τις πολιτικές φιλοδοξίες.

Αίσχος και Ντροπή που η Λειβαδία έχει πέσει τόσο χαμηλά.

tony_bv είπε...

Εαν συμβαίνει κάτι τετοιο φίλε μου όντως υπάρχει πρόβλημα αμεροληψίας και εγκυρότητας.Εγω θεωρώ πως πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα και να δοθούν εξηγήσεις και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση αυτές κρίνεται και πορεύεται.Επείδή θεωρώ αρετές την υπομονή και την ορθή κρίση ας περιμένουμε προς αποκατάστασην της αλήθειας.Και κάτι ακόμη.Εαν όπως λες γνωρίζεις τον αμφίσημο ρόλο του διαχειριστή του blog δεν έχεις παρά να τον αποκαλύψεις στοιχειοθετώντας τις "κατηγορίες".Απλά εγω θα περιμένω να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα.Στην περίπτωση που ο βοιωτός παίζει συγκεκριμένο ρόλο,υπερβαίνοντα την πολιτική ενημέρωση και οπώς λες είναι κομματόσκυλο δεν νομιμοποιεί άλλα κομματόσκυλα να τον βρίζουν ούτε βέβαια να θεωρεί ευατόν αμέμπτου πολιτικής τονίζω ηθικής.Για όσους δεν μας εκφράζουν τα όσα ειπωθούν απλά ας τους γυρίσουμε την πλάτη.Το blog αυτό εξάλλου όπως και κάθε άλλο είναι οι αναγνώστες του και όχι ο διαχειριστής του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον τελευτάιο ανώνυμο. Να αλλάξει άμεσα το όνομα του blog. ο Βοιωτός είναι νεοδημοκράτης αλλά μετριοπάθης είναι η αλήθεια. Αλλά δεν έχει δικαίωμα να δίνει την εντύπωση ότι εκφράζει ούδετερα όλον τον νομό. Καλυτερα να γίνουν βέβαια και τέτοιες πρωτοβουλίες που να συμμετέχουν όλοι οι φορείς.

Ενάς ανεξάρτητος από τα δύο στρατόπεδα ανώνυμος

tony_bv είπε...

Παράκληση προς των Βοιωτό:
Επειδή έχει προκύψει μέιζον ηθικό ζήτημα προτείνω να ανεβάσεις το post στην κεντρική σελίδα και να απαντήσεις σε όσα προσάπτουν προς αποφυγή παρεξηγήσεων.