Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Τον Νοέμβριο οι προτάσεις της κυβέρνησης για τον Καποδίστρια2

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα στείλει η κυβέρνηση τις απόψεις της στην ΚΕΔΚΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση συνολικά. Κατόπιν τούτου το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ θα μετατεθεί για την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Αυτό προέκυψε από συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΚΕ, δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, για το θέμα της πορείας της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση, καθώς η ΚΕΔΚΕ θα έχει τις θέσεις της κυβέρνησης ώστε να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος. Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε πως δεν νοείται πορεία προς τη διοικητική μεταρρύθμιση χωρίς συνεννόηση αλλά και συναίνεση με την ΚΕΔΚΕ.
www.in.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απατώμαι,ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος Ι.Καποδίστριας δολοφονήθηκε το 1831από "ευγενείς" Πελοποννησίους συμπατριώτες μας.Με τον Καποδίστρια 1, τον αποκατέστησε και τον ετίμησε η πατρίς,ως όφειλε.Τώρα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για τον αδελφό του,Αυγουστίνο;Διότι,υπάρχει και τρίτος αδελφός,οπότε,να αναμένουμε και Καποδίστρια 3;Με αυτόν τον ρυθμό,δεν θα τελειώσουμε ποτέ,φοβούμαι.Τις μεταρρυθμίσεις.

βοιωτός είπε...

Υπνοβάτη,
στην Ελλάδα μεταρρυθμίζουμε ό,τι δεν θέλουμε να αλλάξουμε.
Το πρόβλημα στους ΟΤΑ είναι η γενικευμένη διαφθορά και όχι το μέγεθός τους.