Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Πάρτι στο Piοu, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, διοργανώνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας και η ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Στερεάς/Λιβαδειά απόψε Παρασκευή στις 22:00.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια αφισα....

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για την ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Στερεάς στη Λιβαδειά αλλά η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας μόνο για πάρτι είναι. Μόνο για φραπεδιά και να ζεσταίνει τις καρέκλες για να κάτσει αν έρθει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
Εδώ γίνεται ο χαμός και αυτοί είναι άφαντοι. Εκτός αν έχουν... πολλές ασχολίες. Το ότι κινδυνεύει να φύγει το πανεπιστήμιο από την πόλη λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου το ξέρουνε; Το ότι τα σχολεία της Λιβαδειάς ήταν υπό κατάληψη το ξέρουνε; Το ότι το παζάρι γίνεται στην πόρτα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου και διαμαρτύρονται μαθητές και γονείς το ξέρουνε;
Ζουν εδώ ή στον... κόσμο τους;

ckoutros είπε...

Απο την αφησα φαινεται και η πολιτιστικη τους προταση και επιπεδο. Μου φαινεται παρομοια με μια διαφημιστικη αφισα ενος strip club που υπηρχε πριν λιγες μερες στις κολονες της Λιβαδειας.

Ανώνυμος είπε...

Η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ φταίει το ότι κινδυνεύει να φύγει το πανεπιστήμιο από την πόλη και το ότι τα σχολεία της Λιβαδειάς ήταν υπό κατάληψη, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
Ξυπνάτε ρε Ξυπνάτε και τρέξτε γιατί πάντα ουρά θα είμαστε, τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ καραδοκούν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αφίσα δείχνει μάγκες μου το χάλι της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας.
Πάντως έχει δουλειά η ΠΑΣΠ άμα θέλει.
ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για να πάει η Πασπ και το Πασοκ μπροστά πρέπει να πάρουν εκπρόσωπο τύπου τον Ρουσόπουλο.
Να τους κάνει ευχέλαιο ο Εφραίμ.
Να κάνει συμβόλαια η γυναίκα υπουργού για να αποκτήσουμε καινούργιο Πανεπιστήμιο , να έχουν κουμπάρους.
Για να μην γίνεται το παζάρι εκεί που γίνεται, πρέπει να επιστρέψει ο μέγας Δήμαρχος Άρης και να το πάει αλλού Fun park. Ποιός το πήγε εκεί?
Ξεχνάτε!!!
Και για να δέσει το γλυκό θα πρέπει να γίνει επανάσταση να αναλάβει η Αλέκα με τα στελέχη που έχουν λύση για όλα , απόψεις για τα πάντα και μια ζωή το 5% για να σπάνε την Π Λ Η Ξ Η.
Μάλλον εσείς είστε αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Α ξέχασα να σας πω ότι είμαι γιός Ταχυδρόμου!!!

Ανώνυμος είπε...

ο λαος μας λεει τα αφεντικα ειναι δεξια και αριστερα και εχει δικιο βλεπε δεξια βαρδινογιαννης γιαννα αλαφουζος κλπ αριστερα κοκαλης γερμανος κλπ και πανω απο ολα σεμνα και ταπεινα

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε ανώνυμε, δεν υπάρχουν δεξιά κι αριστερά αφεντικά. Είναι ή δεν είναι αφεντικά. Ανώνυμε των 12.07,τι πλάκα!!! έχεις ακούσει τίποτα για διακριτούς ρόλους; τι υποχρεούται να κάνει μια πολιτική νεολαία;

Ανώνυμος είπε...

και ο ΜΠΟΥΚΌΦΣΚΙ ήταν ταχυδρόμος όμως δεν πρόκοψε. Δεν στεναχωρήθηκε κιόλας να μου πείς.

Για τους λόγους που περιγράφγονται στην αφίσσα η ΠΑΣΠ παρακολουθεί τις εξελίξεις από την δεύτερη και τρίτη θέση μετά τις φοιτητικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Τα κινήματα των νεολαιών είναι για να προπορεύονται ή έστω να διαμορφώνουν τις εξελίξεις, όχι για να παρακολουθούν απ την τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσάρλς,φίλε ανώνυμε,όταν διάβασε για τις επιπτώσεις του ποτού,έκοψε το διάβασμα και άρχισε να γράφει.

βοιωτός είπε...

Είχε αρκετό κόσμο. Περισσότερο από όσο περίμενα για πάρτι νεολαίας.

βοιωτός είπε...

Διέκρινα και τη νεαρά νομαρχιακή σύμβουλο Φωκίδας κ. Αφροδίτη Παπαθανάση.

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια διακριτοι ρολοι υπαρχουν λειτουργουν οταν υπαρχει ωστω και υποτυπωδη δημοκρατια οχι παντως αυτη που πρεσβευουν η σημερινη δεξια με το παραδικαστικο το βαλτο...παιδιο και ποσο μαλλον η αριστερα με τη μορφη που τη γνωρισαμε στις χωρες του υπαρκτου σοσ/σμου.συμβολικη η αφισα για την σημερινη κοινωνικη και οχι μονο κατασταση....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τη δημοκρατία δεν την πρεσβεύουν, την υπηρετούν τα κόμματα. Τη δημοκρατία την εγκαθιδρύει και την διαφυλάσσει ο λαός. Αν νοσεί βαρύτατα το πολιτικό μας σύστημα, έχω την άποψη ότι είναι η σχέση αρχόντων αρχομένων αυτή που το επιτρέπει. Και πάντως έχουμε πολίτευμα δημοκρατίας από το 1974 κι εδώ. Τώρα αν υπάρχει σήμερα ένα Βατοπέδιο και χτές ένας Κοσκωτάς, αν το επίπεδό μας είναι τέτοιο που τα επιτρέπει και τα εκτρέφει,ε, τι να πώ! Επειδή επίσης πιστεύω ότι οι ρόλοι είναι απολύτως διακριτοί, και στα κρίσιμα ακόμα πιο διακριτοί, θα επιμείνω ότι οι νεολαίες, τα κινήματα, οι οργανώσεις έχουν έναν σημαντικότερο ρόλο να διαδραματίσουν όταν όλα είναι σε σύγχυση. Θέλω να βλέπω ακόμα και το πείραμα του υπαρκτού σοσιαλισμού, ως μια απόπειρα καλυτέρευσης, έστω κι αν απέτυχε παταγωδώς.Και γενικώς το θέμα είναι, σήμερα πώς αντιμετωπίζουμε την πολιτική κρίση κι όχι ποιός ήρξατο χειρών αδίκων.