Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Υπό κατάληψη τα Λύκεια της Λιβαδειάς

Υπό κατάληψη βρίσκονται και τα δύο Λύκεια της Λιβαδειάς.
Στο 2ο Λύκειο μάλιστα -σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες- έχουμε ήδη εισβολή εξωσχολικών στοιχείων που κατέστρεψαν και λήστεψαν το κυλικείο του σχολείου. Οι μαθητές του 2ου Λυκείου θα πραγματοποιήσουν τη νέα τους γενική συνέλευση τη Δευτέρα όταν και θα αποφασιστεί η συνέχιση ή όχι της κατάληψης.

Στο 1ο Λύκειο οι μαθητές που υποστήριξαν την κατάληψη στη χθεσινή συνέλευση ήταν κατά 7 περισσότεροι από τους αντίθετους και έτσι από χθες το σχολείο τελεί υπό κατάληψη. Νέα συνέλευση και ψηφοφορία για την παράταση ή όχι της κατάληψης θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη.

Πολύ ενδιαφέροντες είναι οι προβληματισμοί ενός Λιβαδείτη μαθητή του Λυκείου σχετικά με τις καταλήψεις. Δείτε εδώ http://politicathletics.blogspot.com/2008/10/blog-post_13.html

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία να αγωνιζόμαστε για περισσότερα δικαιώματα και παροχές ίσως κι αυτονόητες, αλλά ακόμα ωραιότερα να μάθουμε ότι κάτι πρέπει να χάνουμε κι εμείς. Κάτι να θυσιάζουμε ,αφού τα βάλουμε σε μια ιεράρχηση. Η γ΄λυκείου, λέει δεν συμμετέχει γιατί φοβάται μην δεν πάει εκδρομή!!! "Καθρέφτης σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω";

Ανώνυμος είπε...

se ena hdh katestrammeno k a9lio ekpaideutiko susthma,rozalia,me pi9anothtes allagwn [ousiastikwn panta] polu liges,ena ma9hths ths 3h lukeioy,opws egw,pou exei tosa xronia mishsei tous "ka9hghtes" tou logw ths adiaforias,ths anikanothtas kai ths apisteuths varemaras tous[kuriws...as mhn epekta9w...]endiaferetai pleon mono gia thn 5hmerh akrivws giati an den to exete katalavei ekei ton odhgei asuneidhta h e3a9liwmenh auth katastash...who cares loipon gia to an to sxoleio tou exei swstes upodomes a9lhtikwn egatastasewn(ena ap ta aithmata)ka9ws akoma ki an eixe den 9a mporouse kaneis na bOh9hsei to ma9hth na ths a3iopoihsei......????mhpws na psaxnosastan liiigo perissotero eseis oi....MEGALOI...??????

βοιωτός είπε...

ξανθιά,
καλώς ήρθες.
Προς το παρόν θα πω μόνο ότι τα γκρίκλις κουράζουν.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα χρησιμοποιείτε οι νέοι.

Ανώνυμος είπε...

χαχα...!οκ βοιωτέ τέλος τα γκρίκλις...καλώς σας βρήκα λοιπόν...=]

βοιωτός είπε...

Ωραία.
Μπορείς να μας πεις εν συντομία τα αιτήματά σας;

Ανώνυμος είπε...

όπως προανεφερα ελλειψη υποδομών για αθλητικές και μουσικές εγκαταστάσεις,υπερβολικά υψηλές τιμές στο κυλικείο,το ότι αντί για το 15% των εσόδων του κράτους που πρεπει[βάσει του νόμου] να διατίθενται στα σχολεία,διατίθεται μόνο το 5% στην καλύτερη περίπτωση,άσχημη συμπεριφορά ορισμένων καθηγητών(επονομάζονται κανονικά) και πολλά παραπλήσια μ αυτά, αιτήματα.

Ανώνυμος είπε...

ξέχασα να αναφέρω πως το 10% που δεν διατίθεται στην παιδεία ,ξοδεύεται σε αμυντικές δαπανες...

βοιωτός είπε...

Νομίζω ότι αύριο όλοι θα ψάχνουν τα ονόματα των καθηγητών με την άσχημη συμπεριφορά...

ckoutros είπε...

Μπορουν να ξοδεψουν δεκαδες δις για να σωσουν τις τραπεζες αλλα οχι για να δωσουν για την παιδεια !!!

@Ξανθια
το θεμα δεν ειναι η διαπαλη μαθητων-καθηγητων ή μικρων-μεγαλων.
Υπαιτιοι δεν ειναι οι καθηγητες και οι μεγαλοι, αλλα ο καπιταλισμος.
Εμενα με ενδιαφερει αν θα εχω γηπεδο μπασκετ στο σχολειο και εργαστηρια, για να τα κερδισω θα θυσιαζα την 5ημερη.
Αλλα δεν ειναι μονο οι υποδομες. Ειναι και το τι (δεν) μαθαινουμε, το πως το μαθαινουμε.

Σε ποιο λυκειο πας;

Ανώνυμος είπε...

"Η εκπαίδευση δημιουργεί έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων ικανών να διαβάζουν,αλλά ανίκανων να ξεχωρίζουν τί πρέπει να διαβαστεί".

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν συμμερίζομαι τις κοινότοπες ανοησίες και τα χαμηλού επιπέδου ανέκδοτα περί ξανθιών,η μαθήτρια δίνει την εντύπωση πολύ μελαχρινής!-έχει άποψη,λόγο και,προπάντων,παρρησία.Το ίδιο αξιόλογος και ο criss:ωριμότητα και διαύγεια,σε έναν κόσμο τόσο συσκοτισμένο και θολό.Προσβλέπουν-αν μη τι άλλο-σε ένα μέλλον που να μη μοιάζει με το παρόν.

βοιωτός είπε...

crisss,
καταλαβαίνω ότι είστε νέοι και επαναστατικοί αλλά δεν νομίζεις ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε την κατάρρευση του καπιταλισμού για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στην Εκπαίδευση;
Νομίζω ότι η θέση περί καπιταλισμού που φταίει για όλα είναι κάπως υπεκφυγή...

βοιωτός είπε...

Ναι υπνοβάτη τα παιδιά είναι προχώ αλλά τα προβλήματα δυστυχώς είναι τα ίδια...

Ανώνυμος είπε...

crisss,θα διαφωνήσω κάθετα στο οτι υπευθυνοι δεν είναι οι καθηγητές.οκ,συμφωνώ είναι ΚΑΙ οι καθηγητές άλλα τα περι καπιταλισμού τα θεωρώ,μια γλυκιά καραμελίτσα που εδώ και χρόνια τρώμε ολοι μας και φτανουμε στον πάτο του πάτου...τι πάει να πει φταίει ο καπιταλισμός??όταν ο καθηγητής δεν ξέρει να κλίνει το εστί και να λύνει το όριο φταίει ο καπιταλισμός?όταν βαριέται να σου λύσει την απορία υπεκφεύγοντας σε ανοησίες φταίει ο καπιταλισμος?ας μην συνεχίσω γιατί φανταζομαι πως αντιλαμβάνεσαι το πνεύμα μεσα στο οποίο μιλαω...η παιδεία είναι τομέας ανεξάρτητος και κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες έχει τη δυνατότητα να είναι ορθή και αυτή που οφείλει να ειναι.αν λοιπόν τα βασικά "όργανα" της είναι άχρηστα και ανίκανα να επιτελέσουν το καθήκον τους τι μας φταίει ο καπιταλισμός??????ασ μην κοροιδευόμαστε.σε βαθύτερο επίπεδο,ναι,πολλά συμβάλλουν σ αυτή την αθλια κατασταση...μόνο που΄εμείς ακόμα βρισκόμαστε στην επιφάνεια...

2ο λυκειο πάω

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ,οσοναφορα τα ονόματα των καθηγητών,trust me,δε θέλει κι πολύ σκέψη...άσε που λίγες είναι οι εξαιρέσεις....

Ανώνυμος είπε...

α και κάτι ακόμα...η απάντηση του διευθυντή,όπως πληροφορήθηκα,όταν ακουσε το αίτημα περι συμπεριφοράς ξέρετε ποιο ήταν...?????...
"στείλτε γράμμα στηνη δευτεροβάθμια....."[!!!!!!!!!]
(πως λέμε στείλε γράμμα στη νικολούλη να σου βρει το χαμένο εθείο??στείλε γράμμα στη δευτεροβάθμια να σου διορθώσει τους καθηγητες....)και εδώ κολλάει με ενα βαθμο(μεγαλο)ειρωνίας η φράση...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε ο καπιταλισμος και ο κομουνισμος και δυο αυτες θεωριες φταινε για τα κακψς κειμενα της ανθρωποτητας και φυσικα για την παιδια την υγεια κλπ γιατι στο κεντρο της θεωρια τους και ποσο μαλλον με την πρακτηκιτους δεν εχουν τον ανθρωπο αλλα αλεθουν τον ανθρωπο για να εξυπερετησουν τους ματαιους σκοπους τους γιαυτο πρεπει να αλλαξουμου τροπο σκεψης εαν θελουμε εαν ακομη προλαβαινουμε να σωσουμε το ειδος μας και αυτη η αλλαγη που πρεπει να εχει στο κεντρο τον ανθρωπο πρεπει να ξεκινησει απο την παιδεια φιλη μου ξανθια σεβασμο στον ανθρωπο λοιπον!βρε που παμε καταλαβες βοιωτε......

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξανθιά, αυτό είμαστε εμείς. Αυτό είναι η κοινωνία που σας παραδίδουμε. Συμφωνώ και ντρέπομαι. Αλλά εσείς "επιβάλλεται" ναστε καλύτεροι. Δεν σας μάθανε ούτε το 'αμες γ εσόμεθα πολλώ κρείσσονες¨;

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία,δεν θα ξεχάσω ποτέ τον καθηγητή που στην δική μου τάξη και εποχή,επαναλάμβανε μετά στόμφου:"πας ερυθριών χρηστός είναι μοι δοκεί".Ωστόσο,σήμερα, δεν αρκεί.
Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι ένα ζήτημα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Η "αξιολόγηση" των γονέων,ωστόσο,είναι ένα άλλο.Αλήθεια,δεν ξέρουν,δεν απαντούν,ή περί άλλων τυρβάζουν;

Ανώνυμος είπε...

Στον υαλόφρακτο κόσμο σου Υπνοβάτη. μου φαίνεται αγνοείς, ότι ο κόσμος ζεί μέσα στο φόβο, κινείται και καθορίζεται απ αυτόν. δεν ξέρεις άραγε πώς ο μέσος άνθρωπος, όλοι εμείς δηλαδή, προτιμούμε την αμέριμνη δυστυχία, επειδή μας παγιδεύουν οι φοβίες και οι μειονεξίες μας;Πράγματι να ντρέπεται κανείς δε φτάνει. αλλά η υπέρβαση, θέλει ψυχή και φρόνημα.

Unknown είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκίνησε σχολική χρονιά χωρίς κατάληψη?
Πότε έπαψαν να υπάρχουν αιτήματα?
Έχω την άποψη ότι κάθε φθινόπωρο η κατάληψη έχει γίνει έθιμο.
Στα δικά μου σχολικά χρόνια του Λυκείου για παράδειγμα, συμμετείχα σε δυο καταλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία,κάποιος συγγραφέας -τον οποίον δεν ενθυμούμαι αυτήν την ώρα -έλεγε ότι η επόμενη ειρηνική καθημερινή "επανάσταση"ίσως ξεκινήσει από το κατέβασμα των βλεφάρων,ήτοι από την αιδώ-ντροπή, αν το προτιμάς.
Όσο για τα υπόλοιπα,"όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι.Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία".Ισχύει η ρήση συνυποδηλωτικά και συμβολικά για όλα.Για την ίδια τη ζωή, προπάντων.

Ανώνυμος είπε...

οι καταλήψεις φεύγουνε οι εκδρομές έρχονται! μετά χριστούγεννα!τι έμεινε;γερά...

Ανώνυμος είπε...

ροζαλία όσο καλοί και να ΄μαστε/γίνουμε εμείς δυστυχώς πιστεύω ακράδαντα πως τίποτα δεν ΄μπορεί πλεον να "έρθει στη θέση του"...να γίνουν συμβατικές πρόσκειρες αλλαγές μπορεί...εγώ προσωπικά όμως στη 17χρονη ζωή μου έχω όλως παραδόξως μάθει/πιστέψει πως δεν πρέπει και δεν αξίζει να ζω συμβατικά...όλα η τίποτα λοιπόν...κι αφού στην προκειμένη το όλα εχει απομακρυνθει αισθητά εισάγομαι στον κόσμο του τίποτα[που μας παραδώσατε]αωαζητώντας το δικό μου ,προσωπικό ...ΟΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΌΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφοπλιστικοί οι έφηβοι. μας έφτυσαν, σύντροφοι!!

Ανώνυμος είπε...

..κι εσύ διστάζεις το δάχτυλο βάζεις, να βρεις την πληγή.. Κανένας μας όμως δεν θα δικαιούται, όταν κάνει ταμείο, να πει , δεν ήξερα, δεν θυμάμαι, δεν έμαθα τίποτα..δεν ήμουν εκεί.

βοιωτός είπε...

Κώστα,
γύρνα πλευρό και σκεπάσου. Θα κρυώσεις.

ξανθιά,
υπάρχουν ζημιές στα σχολικά κτήρια από τους καταληψίες ή εξωσχολικούς;

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΖΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ.ΑΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Κώστα ,ο άνθρωπος που ονειρεύεται, είναι ακόμα ζωντανός και είναι πάντα νέος.Η παραίτηση, η τακτοποίηση, η "γνώση" των ανεπίτρεπτων, η ηθικολογία ευτελίζουν τη ζωή κι εκφυλίζουν την προσωπικότητά μας.Υπ αυτή την έννοια, το θέμα είναι να μην έχουμε πεθάνει χωρίς να το ξέρουμε,ή να μην πεθάνουμε έκπληκτοι΄.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΖΑΛΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΣΥΝΕΠΩΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΙΩΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

βοιωτός είπε...

Κώστα πλάκα έκανα, περί του ανέφικτου του όνειρου σου.
Οχι ότι δεν θα ήταν ωραίο.

Σόρι. Αν δεν έγινα κατανοητός φταίω εγώ που βιάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ εκτός των ζημιών στο κυλικείο,οχι,δεν υπάρχουν αλλες,απ όσο γνωρίζω

Ανώνυμος είπε...

κώστα και ροζαλία,σας κόβω 50+...
οπότε,γιατί δεν πάτε μεχρι το παρκο στο παγκακι με πασατεμπο ενθυμούμενοι τα νιάτα και την εφηβεία σας...???χαχα(χιουμοράκι κάνω εννοείται..)απλώς αντιλαμβάνεστε,όλοι της γενιάς σας.λάθος την πραγματικότητα...τραγική η μη...[καθορίζεται απ τον καθένα ...φρονώ...]

Ανώνυμος είπε...

α....κρις σε κόβω του 1ου(λυκείου),ε...???-διάβασα τη σελίδα σου,γι αυτο...

Ανώνυμος είπε...

μόλις βρήκα ενα παλιό και πολύ μεγάλο πάπλωμα...να σας το δώσω να μπείτε όλοι απο κάτω..??βοιωτέ χωράς κι εσύ...πως λέμε ολοι οι καλοι χωράνε...στην περίπτωση σας ολοι οι παλιοι χωράνε!!!!!!!!!!!υπνοβάτη εχουμε 2008...οχι 1828....
αρα εσυ μαλλον δεν χωράς....οπως λενε κι οι τρυπες...ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ξανθιά,
οι κρίσεις που εκπορεύονται από τη νεότητα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες,διότι,όσο καυστικές και αν είναι,δεν έχουν ίχνος υποκρισίας,σκοπιμότητας και ιδιοτέλειας.Επομένως, γράψε ό,τι θέλεις και ό,τι νομίζεις για εμένα,σοβαρό ή αστείο.Ιδιαίτερα δε,από το πραγματικό χιούμορ έμαθα να αντλώ σοφά διδάγματα.
Α,μια και ανέφερες το 1828,ενθυμούμαι- σαν να 'ταν σήμερα- την άφιξη και την θριαμβευτική υποδοχή που επεφύλαξαν οι επαναστατημένοι Έλληνες στον Ι.Καποδίστρια!Ήμουν και εγώ εκεί,ασφαλώς.

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη παρατηρώ οτι παρα την τεράστια ηλικιακή διαφορά μας,αντιλαμβλανεσαι ορθώς και καταλλήλως το χιούμορ μου και για την ακρίβεια τα πιστεύω που κρυβονται πίσω απ αυτο....είδες καμια φορα??οταν το χασμα μεταξύ των γενναιών ειναι τόσο απιστευτα μεγάλο,υπάρχουν διαφορετικοί γνώμονες αλλα κοινές συνιστώσες!!χαχαχαχα!!!όσο για την υποδοχή στον καποδίστρια δεν αμφιβάλλω..θα ήθελα ωστόσο αν συμφωνείς να μου πεις καποια πραγματα σχετικα με την αγροτική μεταρρύθμιση του βενζέλου καθώς θα με βοηθήσεις πολύ να κατανοήσω τις ασυνταξίες και γενικολογίεσ του σχολικού κατεύθυνσης περί του θέματος....[μπηχτή]

Ανώνυμος είπε...

μπηχτή που αφορά αλλη μια ανεπαρκεια του συστηματός...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά φοβάμαι πως η νέα γενιά, που φαινομενικά δεν στερήθηκε τίποτα,ίσως στερήθηκε μέσα στο μαλθακό ψευδεπίγραφο ζωής τα παντα.

Ανώνυμος είπε...

Από τις ξανθιές πολλοί εγλίτωσαν, από τα βέλη τους,ουδείς? Ούτε εγώ, ούτε ο... συνομήλικος μου Καποδίστριας, ούτε ο μεταρρυθμιστής Βενιζέλος-ούτε το αναχρονιστικό και ανεπαρκές εκπαιδευτικό σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια μου ξέρεις ποιο είναι το μείζων θέμα?το οτι μπορεί η γενιά μου να μην εχει στερηθεί ο,τιδήποτε αφορά τον υλικό κόσμο,έχει όμως στερηθεί πολλές ιδέες,αρχές,γνώσεις του πνευματικού...-υπνοβάτη καλύτερα να εξασκούμαστε στην "τοξοβολία" παρά στην ασύστολη κάλυψη των λαθων και τον προβλημάτων μας εφησυχάζοντας εμας τους ιδιους και τους υπαίτιους[ακόμα κι αν δεν υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης]...δε συμφωνείς...???

Ανώνυμος είπε...

[και σ αυτο το σημείο,μπορείς κρισ,συμπληρώνοντάς με,να μιλήσεις για τον καπιταλισμό....]χαχα

Ανώνυμος είπε...

Αlors,c'est la guerre?

energosdimotis είπε...

Βοιωτέ με τα τεκταινόμενα στο δημο Λιβαδειάς γιατι δεν ασχολείσαι? ούτε για τον απολογισμό της 2ετιας? Τι έγινε προβήκαμε σε συμβιβασμό...? Αραγε διαφέρουν τα bloggs απο τις εφημεριδες?

ckoutros είπε...

EEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIII
Επεστρεψα !!!
Το οτι φταιει ο καπιταλισμος δεν ειναι καραμελα. Η κοινωνια δεν ειναι αυτη που μας επιρεαζει;;; Σε αυτο συμφωνουν ολοι πιστευω.
Επειτα αφου ο σκοπος του καπιταλισμου ειναι η μεγιστοποιηση του κερδους, θα κανει τα παντα για να το καταφερει. Οι εκαστοτε αστικες κυβερνησεις λειτουργουν σαν οργανα των καπιταλιστων (αυτων που κατεχουν μεσα παραγωγης) και περνανε τους νομους που συμφερουν περισσοτερο τους καπιταλιστες. Αρθρο 16, Καποδιστριας Β' , ισαξια τα πτυχια των ΑΕΙ-ΤΕΙ με τα κολεγια. Αυτα .
Υ.Γ να με λετε Χρηστο
αααα, πρωτο παω!

βοιωτός είπε...

Χρήστο συνεχίζετε;

ckoutros είπε...

Οχι, η καταληψη σταματησε την Πεμπτη. Σημερα ειχαμε κανονικα μαθημα.

ckoutros είπε...

Καταληψη ; (UPDATED)
http://politicathletics.blogspot.com/2008/10/blog-post_13.html

tro είπε...

Kala re thn paleyete??ti ka8este kai milate se site??eleos dld 8a ginei to 2o lukeio rezili gia xazomares?

tro είπε...

nai kai p mphkane sto kulikeio kai ta spasane ola ti egine???to lete dhmosiws???ama patagate kai pote sxoleio 8a vlepete ti ginotane!!criss to katsifopoulo eisai?

ckoutros είπε...

Ελα ρε, δε γινετε ρεζιλι το δευτερο. Σιγα. Και σε μας μπηκαν εξωσχολικοι και σπασαν 4 καφασια μπυρες. Δε γινονται ετσι ρεζιλι τα σχολεια.

Ανώνυμος είπε...

τρο συγγνώμη κιόλας αλλα αυτό είναι που σε νοιάζει?αν γινεται ρεζίλι το 2ο που είναι ηδη υπο διαλυση????????ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θελουμε να λέγεται και σχολείο....!!!!!!!!για μαζευτείτε λιγακι όλοι γιατι αντε!!!!!!!!!!!!!δεν υπάρχει ιχνος συγκρότησης και κολλάς στο οτι είπαμε για το κυλικείο...!!!μήπως ν αρχισς να λέω και τιποτα άλλα,να δουμε πως θα σου φανεί μετά?????γι αυτο τίποτα δεν διορθώνεται....γιατι ολοι κοιτανε μηπως τους "κράξουν"....και ποιοι να τους κράξουν???οι άλλοι οι "έξυπνοι"????απογοητεύομαι....

ckoutros είπε...

Ξανθια,
Ολα διορθωνονται, αγωνα θελει και μην απογοητευεσε.

Ανώνυμος είπε...

kanthia esu apo to 2o eisai?gia pes m tpt na dw pws 8a m fanei!!!tro edw!!1

Ανώνυμος είπε...

ksanthia*

Ανώνυμος είπε...

ξανθια κανε με add lolos_lola@hotmail.com θελω να σου πω κατι για το σχολειο σου!!