Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Καβγάς στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς

Δεν γνωρίζουμε αν είναι σύμπτωμα της οικονομικής κρίσης που εδώ και πολύ καιρό πλήττει το εμπόριο στην πόλη μας αλλά πριν από λίγα λεπτά είχαμε σοβαρό καβγά μεταξύ δύο αξιοσέβαστων και "επώνυμων" εμπόρων της Λιβαδειάς στον Πεζόδρομο της Μπουφίδου. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαρύτατες ύβρεις και "ήρθαν στα χέρια" λόγω -σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες- ανεξόφλητων επιταγών.
Φυσικά προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης αλλά τελικά παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και χώρισαν τους δύο εμπόρους.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A ρε αθανατε ΕΛΛΗΝΑ.........
Λυνεις τις διαφορες σου σε κοινη θεα
Επειδη τους ερω και τους δυο...η... τρεις ξερω και ποιος εχει δικιο...αλλα δεν το λεω!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ απορώ, ανώνυμε, με τη στάση των Νεοελλήνων.Είναι δυνατόν,στον 21ο αιώνα να επιλύονται τοιουτοτρόπως οι οικονομικές διαφορές και δη μεταξύ συμπολιτών;Ελπίζω μάλιστα,να ήταν απόρροια της λεγόμενης "κακιάς ώρας" και όχι της εν γένει δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παγκόσμια κοινωνία,διότι τότε, μήπως τα χειρότερα έρχονται;

Ανώνυμος είπε...

" Κανουμε όλοι σαν τρελλοί, όταν οργή μας βρίσκει". Μπορεί να ήταν μια άτυχη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να ήταν "κακιά στιγμή" αλλά να είναι πιο βαθειά τα αίτια.

Unknown είπε...

Πάντως για σκέψου ένα καλό deal.
Πέντε μπουνιές = 1000 Euro
Άλλοι πάνε ψυχίατρο

Trofonios είπε...

"Η φτώχεια φέρνει γκρίνια"

Πάντως Βοιωτέ αν ήσουν ελεύθερος blogger θα έγραφες και ονόματα. Δεν είναι ντροπή. Εδώ δεν ντρέπονταν οι ίδιοι να τσακώνονται δημοσίως.

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν ενδιαφέρουν τα ονόματα αν δεν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα; σημασία έχει το συμβάν ως ένδειξη της πίεσης που υφίσταται ο κόσμος, λόγω της στενότητας, κι όχι ο Κώστας ή ο Λάκης ή η Μαίρη, τροφώνιε

Trofonios είπε...

@Rozalia Τα ονόματα μερικές φορές έχουν ενδιαφέρον. Όχι πάντα.