Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

Καταγγελία εναντίον του ΠΑΣΟΚ σε πολύ έντονο ύφος διετύπωσε σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα, κάνοντας λόγο για προσβλητικές εκφράσεις που εκτοξεύουν οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν στο Κοινοβούλιο ομιλεί εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Ακούστε (κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο).



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι οπως και το 1989 η αριστερα δινει χερακι βοιηθειας στη δεξια κατι που το κανει διαχρονικα για ψυφοθιρικους λογους για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ βοιωτε εδω η δεξια δεν παει βουλη ο μπασιακος ειναι για φυλακη και εσυ κανεις τον αλεκο....

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η Αλεκα!Το θράσος να διατυπώνεις ασύστολα προσβολές και υπαινιγμούς, ποντάροντας στην ανοχή του άλλου, λέγεται τραμπουκισμός και είναι ένα σύγχρονο είδος νεοελληνικής υποκουλτούρας, που εντάχθηκε στην ατζέντα μας, εδώ και 30 περίπου χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

"Όταν η γυναίκα έχει ανδρικές αρετές τότε θέλει κανείς να το βάλει στα πόδια.Όταν, πάλι, δεν έχει,το βάζει αυτή στα πόδια".

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία,
δεν γνωρίζεις άραγε ότι ο ανεξαρτήτως χρώματος "τραμπουκισμός" εμφορείται από το δόγμα "όποιος δεν είναι μαζί μας,είναι εναντίον μας;"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ξέρω υπνοβάτη, είναι ότι τα φαινόμενα αυτά θέλουν πάταξη.

Ανώνυμος είπε...

Καίτοι,κάποια ανώνυμη με είχε αποκαλέσει στο παρόν μπλόγκ "μισογύνη",καίτοι δεν υπήρξα ποτέ κομμουνιστής,σημείωσα τη στάση της κυρίας Παπαρήγα και τις "ανδρικές" της αρετές.
Ως εκ τούτου, φίλη ανώνυμη,υπάρχουν και αντικειμενικοί παρατηρητές.
Σημείωσα,εξάλλου,Ροζαλία,και τη γυναικεία αλληλεγγύη που επιδεικνύεις σε πολλά σχόλιά σου.Ωστόσο,είμαι κατά του κινήματος του φεμινισμού.
Αλλά,άλλο ζήτημα αυτό.Το αφήνω προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Καμιά σχέση υπνοβάτη. Πιστεύω μόνο οτι λόγω κοινωνικών προσδιορισμών, ΄θέλει περισσότερη γενναιότητα για μια γυναίκα να επιδείξει τόλμη, ήθος και παρουσία, απότι ένας άντρας που η κοινωνία του τα "χαρίζει"όλα αυτά μαζί με τη γέννησή του. Τώρα το ότι δεν τα αξιοποιεί και δεν τα τιμά, αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία.Εν ολίγοις αν, ενώ επιτρέπεται κι επιβάλλεται να έχεις "ανάστημα", εσύ δεν έχεις ,αστο. Αν παλι ,για τις γυναίκες αυτό,- δεν απαιτείται να έχεις "αρετές" γιατί σου εξασφαλίζεται κοινωνικά η δυνατότητα να παρασιτείςκαι να διαβιώνεις υπογείως , κι εσύ δεν το αποδέχεσαι αλλά επιμένεις να Υπάρχεις, ε είναι σπουδαίο. Μια Αλέκα... χίλιες λέξεις!!

βοιωτός είπε...

Γεγονός παραμένει ότι η κατάσταση πολώνεται επικίνδυνα μεταξύ των κομμάτων. Ελπίζω να μην ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι...

Ανώνυμος είπε...

Ναι το ΚΚΕ του φταίει του Πασοκ. Δεν λύνουν τα δικά τους, τους υπονομεύουν οι άλλοι. Μου θυμίζουν το "αλλού με τρίβεις δέσποτα, αλλού έχω 'γώ τον πόνο", της αμαρτωλής μοναχής!

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον,Κύριε!Ροζαλία,εβάλθηκες να μας κολάσεις,μέρες που' ναι,και με τα εκκλησιαστικά ζητήματα-"αμαρτήματα" στο ζενίθ του ενδιαφέροντος;

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια η αριστερα το ΚΚΕ απο το 89 και μετα για λογους ψυφοθηρικους και μονο ειναι το αριστερο εξαπτεριγο της δεξιας η οποια οποτε ερχετε στην εξουσια φροντιζει να το βοηθαει...βλεπε γερμανος κλπ αυτο ειτε σου αρεσει ειτε οχι γιαυτο και το καταδικαζει η κοινωνια!βοιωτε για τον βοιωταρχη εχουμε τιποτα...βρε που παμε...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, αυτός είναι ένας "ιστορικός Συμβιβασμός"!!! που αγνοούσα!

Ανώνυμος είπε...

όταν οι αριστεροι ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ τους άρέσει.όταν δεν τους φτάνουν οι ψηφοι για να βγουν την λενε δεκανικι της δεξιας.μια ζωη τα ιδια.τους μαθαμε.αλλα δε μασαμε.

Ανώνυμος είπε...

και μια ζωη δηθεν ελάτε να συνεργαστούμε και μετα,τον γάλλο!τα υπουργεια στην πάρτη τους.δεν θελουν ναμαστε δεκανικι της δεξιας γιατι θελουν ναμαστε το δικό τους.ε,δεν ειμαστε κανενος.ας το χωνεψουν ολοι.αντε γιατί πολύ το τραβανε.