Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Αλωσε το Μεάτσα ο Παναθηναϊκός

Θυμίζοντας τη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα του παρελθόντος -με μία παρουσία στον τελικό και 2 στους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης- ο ΠΑΟ άλωσε το "Τζουζέπε Μεάτσα" και υποχρέωσε την αστερόεσσα Ιντερ σε ταπεινωτική ήττα. Το χρυσό γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Χοσέ Σαριέγκι στο 69' μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Γιάννη Γκούμα και ασθενή απόκρουση του Χούλιο Σέζαρ.
Η Ιντερ ήταν καλή αλλά όχι τόσο όσο χρειαζόταν για πάρει τον αέρα του Τριφυλλιού και όσο η ώρα περνούσε ο Παναθηναϊκός πατούσε γερά στο γήπεδο και πίστευε όλο και περισσότερο πως μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, όπως και έγινε.
Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την 9η Δεκεμβρίου της Αγίας Αννης βοήθειά μας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Ανόρθωση και του αρκεί η ισοπαλία για να πανηγυρίσει μια ακόμη μεγάλη, ειδικά όπως επετεύχθη φέτος, πρόκριση.

Απίστευτη ήταν και η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει στην καρδιά της Λομβαρδίας οι 5.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.


Δείτε εδώ την πλήρη περιγραφή του αγώνα.
Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: