Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Η άλλη όψη των ζωδίων

Τα ελαττώματα των ζωδίων φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα από τα λεγόμενα προτερήματά τους. Δείτε ένα παλιό κείμενο που διατηρεί τη φρεσκάδα και την πλάκα του.
Η άλλη όψη των ζωδίων

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πω για τα ζώδια όπως τα έχω κατατάξει; Κριός: αντρας-κυριαρχικός,φιλόδοξος,εντιμος. γυναίκα-ματαιόδοξη, ύπουλη,ανέντιμη. Ταύρος: άντρας-μπρουταλ. ρηχός. γυναικα: φιλήδονη,χλιδάτη, άριστη ερωμένη.Δίδυμοι: άντρας- ιδιοτελής, ζηλιάρης, κρυφός, ττρελός. γυναίκα- συμφεροντολόγα στο έπακρο, διπρόσωπη, δεν εκτίθεται.Καρκίνος:άντρας-μελούρα,άστατος. γυναίκα- πολυπρόσωπη, ανειλικρινής, σκληρή. Λέων: άντρας- σνόμπ, ηγετικός, ακαμπτος,σταθερός. γυναίκα- σκληρή, επί πτωμάτων, φιλόδοξη.Παρθένος: άντρας- εξαρτημένος, χωρίς ταυτότητα, ευπροσήγορος, ρηχός. γυναίκα- τελειομανής, εξαρτημένη, συναισθηματική. Ζυγός: άντρας-ρηχός, ελαφρύς,ιδιοτελής,ωραίος. γυναίκα- εξαρτημένη, φιλάρεσκη, προσιτή. Σκορπιός: άντρας- κτητικός, άπιστος, τρυφερός, γαλαντόμος. γυναίκα- άπιστη, παραδόπιστη,τρυφερή και ηδονίστρια.Τοξότης; άντρας-φευγάτος, απιστος, εραστής, ιδεολόγος. γυναίκα- εντιμη,ονειροπόλα, σνόμπ, φυγόπονη.Αιγόκερως: άντρας- συντηρητικός, δειλός,έντιμος. γυναίκα- σκληρή,σταθερή, ισχυρή στις αξίες, ικανή να υποδύεται ρόλους. Υδροχόος: άντρας- φιλόδοξος, ευρηματικός,ασταθής,δημιουργικός, ευθυνόφοβος. γυναίκα; ανέντιμη, ύπουλη, εργατική, τυραννική, συντηρητική. Ιχθυς; άντρας- συναισθηματικός, φαινομενικά ανίσχυρος, εύπλαστος με πολύ λαθραίο μέσα του. γυναίκα: κλαψιάρα, ναζιάρα, ωραιοπαθής, ανασφαλής.

Ανώνυμος είπε...

γι άυτό η δικιά μου βγήκε άπιστη Ροζαλία ? να τα έγραφες νωριτερα να ξερα...

Ανώνυμος είπε...

αυτά για την απιστία και την προδοσια ήταν αληθεια...ασε που το μαθα τελευταίος. δεν τα πίστευα μεχρι να το παθω καλα΄να πάθω θα μου πεις.ας προσεχα?

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιοι τα ξερουν όλα από τα ζώδια αλλά το σκηνικό ξερει πολλα για τις γυναίκες των ζωδίων...α΄λλα τα γραψε αργά μονο
γυναίκες και απιστία πανε μαζι μαλλον φιλε .που σαι ρε ροζαλία???????? ςος

Ανώνυμος είπε...

Η προδοσία φίλε ανώνυμε δεν είναι γυναικείο ούτε ανδρικό χαρακτηρισ τικό. Είναι σύμπτωμα που αφορά όλους τους ανθρώπους. Και συνδέεται όχι βέβαια με το σε ποιό μήνα γεννήθηκαν, αλλά 1)με το αν έχουν την ικανότητα να έχουν πραγματικά συναισθήματα οι ίδιοι και 2) με την ικανότητα να διακρίνουν και να τιμούν συναισθήματα που τους εκχωρήθηκαν. Ο κοινός παρανομαστής είναι, το συμφέρον, η αλητεία, η τσογλανιά και η υποκρισία. Δε νομίζω να υπάρχει μήνας! που σε κάνει ή δε σε κάνει άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ και ήθελα τη γνώμη σου.όμως τι κανει μια γυναίκα άπιστη?

Ανώνυμος είπε...

παράτησα και τη δουλειά γι αυτήν...

Ανώνυμος είπε...

όλους κι όχι μια γυναίκα μόνο ξαναλέω, τους κάνει η ανάγκη εξουσίας, η αίσθηση του αποτυχημένου, τα σύνδρομα της μειονεξίας της περιφρόνησης, κοινώς κυνηγούν την σαρκική ηδονή, ενώ ξέρουν ότι τους λείπει η πραγματική ζωή κι ελευθερία. Θα σου περάσει, ανώνυμε όταν κοιτάξεις μέσα σου και δεις πως δεν σε πρόδωσε γιατί δεν ήταν "δική σου" ποτέ. Για την κ...α της που λένε:::Κι ύστερα θα σου βρει κι αρνητικά!!!

Ανώνυμος είπε...

τα δωσα όλα κι εμεινα στον άσο...δική μου ελεγε πως ήταν ρε Ροζαλία ,τι μου λες? θα με τρελανεις ? και αναγνώριζε τις θυσίες δήθεν ΄όπως φάνηκε.τι αλλο να της δώσω? αμα κοιταξω μεσα μου που λες θα βρω σμπαραλια τωρα δεν ξερω αργοτερα.να την ξεγραψω?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ροζαλία, παρατηρώ ότι έχετε πέραση στις...αισθηματικού τύπου υποθέσεις και ένα "κοινό' που σας εκπέμπει SOS για συμβουλές επί τέτοιων θεμάτων.
Γιατί δεν κάνετε ένα δικό σας μπλόγκ, συμβουλευτικού χαρακτήρα; Θα ήταν ενδιαφέρον(!)

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσες θα τόχες κάνει! μη με ρωτάς λοιπόν. Σκέψου μόνο ότι χάλασε τα δικά σου αισθήματα. όχι τα δικά της γιατί δεν είχε. Πόσο μπορεί ν αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος; Όσο τον έκανες να αξίζει εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, για να σοβαρευτούμε, τόσο εσείς, όσο και ο πληγωμένος φίλος ανώνυμος, πάσχετε από "ιδεοληψίες" συναισθηματικού τύπου.
Οι έννοιες "απιστία" και "προδοσία" δεν υπάρχουν, στην πραγματικότητα.
Είναι κατασκευάσματα - δημιουργήματα του δυτικού πολιτισμού, πίσω από τα οποία υποκρύπτονται κοινωνικοί και - ναι-οικονομικοί παράγοντες, όπως, άλλωστε, σε όλα τα ζητήματα.Είναι τεράστιο το θέμα, θα αρκεστώ να πω εδώ, ότι ο εν λόγω πολιτισμός λειτούργησε στις συνειδήσεις των ανθρώπων - ατόμων εντελώς "καπιταλιστικά", με όρους δηλαδή εμπορίου και οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

με χαλασε πολυ είμαι χαλια ψεματα να πω? νομιζα οτι άξιζε κι αλλα τόσα και πανατ πιστευα οτι επρεπε να δωσω κι άλλα πολλά...ότι δεν μπορούσα να την φτάσω.τα χε όλα!!!μου λες να πιστέψω ότι με εκμεταλλεύτηκε? για αλήθινο το λες, ή, για να την ξεπεράσω?

Ανώνυμος είπε...

Υπνοβάτη,υπάρχει προδοσία βεβαίως. μόνο που δεν είναι σε σχέση με την πίστη. αλλά την εμπιστοσύνη. ανώνυμε άλλο τάδωσες όλα, άλλο τα πήρε όλα. Δεν πήρε τίποτα.Είχες τίποτα που την ανέβαζε; αυτό πήρε, κι αυτό τέλειωσε. θα παίρνει απ αλλού!

Ανώνυμος είπε...

Και η εμπιστοσύνη μήπως δεν είναι παρά η προβολή των δικών μας επιθυμιών και προσδοκιών στον άλλον;Όταν δεν τις εκπληρώνει, νιώθουμε ότι προδιδόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ήταν ανέντιμη, φίλε ανώνυμε. Απλώς, η έννοια της αγάπης επενδύεται με άλλες σημασίες και, κυρίως με σχέσεις άλλων σημασιών, από τον καθένα μας.

Ανώνυμος είπε...

Για τούτο, συνηθίζαμε να λέμε πολύ παλαιά : "οι γυναίκες είναι σαν τα τρόλεϋ.Χάνεις το ένα, παίρνεις το επόμενο".
Να τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις σοφές παραδόσεις του λαού μας, δεν είναι διόλου τυχαίες ή αστόχαστες.

Ανώνυμος είπε...

δε βαριεσαι ρε φιλαρα ,σε καταλαβαίνω το παθα κι εγω πολυ παλιοτερα,η πρωτη η η τελευταία είναι;παρτο αλλιως και προχωρα μπροστα.θα την βρεις την άκρη και καμια καλύτερη.να σου αξιζει.βρισκεις ακρη με δαυτες;;;;

βοιωτός είπε...

Σκηνικό καλώς ήρθες.
Πολύ ωραία η ανάλυσή σου και τιμή μας που την έβαλες εδώ.
Φυσικά το δικό μας άρθρο είναι χιουμοριστικό.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε απιστοχτυπημένε,
συμβαίνουν αυτά τόσο συχνά... Ψυχραιμία...

βοιωτός είπε...

Καλά,
η φοιτήτρια και η ξανθιά δεν θα τοποθετηθούν επί του φλέγοντος ζητήματος;
Οχι ότι το έβαλα γι'αυτό, απλώς απορώ...

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ πίνω μπύρες τωρα σπίτι με φιλαράκια κολλητούς.δεν περίμενα να ενδιαφερθείς για κάτι προσωπικό.ευχαριστώ ρε....εσένα και όλους όσους εγραψαν μια λέξη για μενα!.................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βοιωτός είπε...

Ασε με τους κολλητούς τις μπίρες,
κι άρχισε με τις κολλητές... τις γύρες.

Ενας μεγάλος καλλιτέχνης τώρα τελευταία έχει πει:"ο έρωτας με έρωτα περνάει". Ομοιοπαθητική λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε λιάδα ο κολλητός παιδια, τι ψυχραιμια ρε βοιωτέ, απαρηγόρητος.! παλεύουμε να τον κρατήσουμε, εχει κατεβασει ενα καφασι μπύρες.α ρε γυναίκες καταστρέφουν ατ καλυτερα παιδια...μεταξυ μας αυτό για τη δουλεάι που λεει εναι αληθεια!σ αλλη πολη ήταν κι ηρθε εδω γι αυτή.μεγαλος ερωτας οχι αστεία.Ρε σεις και κερατας και ανεργος τι σας λεει?.........................

Ανώνυμος είπε...

Ρε βοιωτέ, νόμιζα πώς με είχες ξεχάσει!!! τί να πώ; συμβαίνουν αυτά! όλοι το πάθαμε, άλλωστε
Φίλε, κράτα γερά, η απιστία δεν είναι προνόμιο των γυναικών, να φανταστείς ότι εγώ έλεγα το αντίθετο!σε νιώθω, το πέρασα πρόσφατα.όχι πια,άντε γειά.κάτσε και σκέψου όχι ότι έχασες, αλλά τί έχασες!αυτό με έσωσε εμένα!ηρθα στα ίσα μου! αξίζεις και θα το εκτιμήσει η σωστή γυναίκα!βρες την!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε διαύγεια χρειάζεται και ψύχραιμη ματιά. να βάλεις τον άνθρωπο αυτόν εκεί που ήταν η θέση της εξαρχής. Σ αυτούς που τυχάρπαστα και με συμφέρον βλέπουν τα πάντα.

βοιωτός είπε...

Φοιτήτρια καλώς ήρθες.

Κολλητέ υπάρχουν δουλειές για τον φίλο σου. Πολιτικός παράγων πώς του φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Η εμπιστοσύνη υπνοβάτη,όταν συνομολογείται, βέβαια πουλιέται. Δεν είναι μονομερής η προβολή, όταν ο έτερος παριστάνει ότι θέλει να δει, και βλέπει το ίδιο έργο. Στο διάλλειμμα λοιπόν ανακαλύπυει ότι δεν ήθελε να δει το έργο που μαζί διαλέξατε.

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία, απατάσαι ή πλανάσαι.Ο καθένας βλέπει το δικό του "έργο".Αν τύχει και συμπέσουν- σπανιότατο σε αυτήν τη ζωή- καλώς.Εάν όχι,ιδού αι θλιβεραί συνέπειες.Αυταπάτες, ωστόσο.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, οφείλω να παραδεχώ ότι εάν το παρόν μπλόγκ ήταν life style, θα ήταν απαράμιλλο.Δεν λέω ότι δεν είναι σοβαρό, ωστόσο, δες τί γίνεται με τα θέματα.Στην συνέντευξη Τατούλη, κανένα σχόλιο! Στα ζώδια, ήδη 30! O tempora, o mores!,θα το ξαναπώ, όσες φορές χρειαστεί.

Ανώνυμος είπε...

Υπνοβάτη θα στο πώ με ιστορία: Λες; Θέλω να πάω μεταμεσονύχτια προβολή, είναι ενδιαφέρουσα ταινία. Λέει: Πάντα ήθελα τόσο πολύ, αλλά δεν είχα παρέα και δεν πήγα ποτέ. Λες: πάμε μαζί; γιατί μόνος κι εγώ δεν πάω, φοβάμαι. Λέει πως θέλει πολύ. Έρχεται νωρίτερα γιατί έχει αγωνία! Στο διάλειμα φεύγει, γιατί "ποτέ δεν τ αρέσανε οι μεταμεσονύχτιες προβολές. γιατί να ξενυχτάει;"!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιστορία, Ροζαλία.Δεν ήθελε να δει "μεταμεσονύχτια τανία".Νόμιζε ότι ήθελε. Και νόμιζες και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωμό το σχόλιο του υπνοβάτη,αλλά μήπως τελικά είναι έτσι;! εκτος αν βρεις την αδελφή ψυχή, Ροζαλία!δυστυχώς οι... ταινίες δεν είναι για όλους!

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν χρειάζεται και αδελφή ψυχή για το ελάχιστο. Σεβασμός αρκεί.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς, Ροζαλία, δεν γνωρίζεις ή δεν αναγνωρίζεις την έννοια της "παράστασης".

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ιταμό και χαμηλών ενστίκτων να παριστάνεις, όταν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Ανώνυμος είπε...

Σου άρεσαν Βοιωτέ τα ζώδιά μου; Τα έχω βγάλει από τους γνωστούς και τους φίλους μου.

Ανώνυμος είπε...

Διότι αγνοείς ότι κανείς ή σχεδόν κανείς δεν...τολμά να είναι ο εαυτός του.
Μόνον "ο χτύπος της καρδιάς μας βαφτίζει ανθρώπους",αγαπητή, αλλά πόσο τον σκαρτέψαμε κι αυτόν. Με τόσες επιστρώσεις αλλοτρίωσης..."Γελώντας και δακρύζοντας", η μόνη οδός.

βοιωτός είπε...

A, έτσι σκηνικό;Εγώ νόμιζα ότι είναι από αστρολογικούς χάρτες και μελέτη ετών :-)

Ανώνυμος είπε...

Αστειο μμμ! όμως πολλοί μοιάζουν μεταξύ τους οταν έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα