Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Τα απίστευτα συμβαίνουν στον Δήμο Λεβαδέων, λέει ο Χρήστος Παλαιολόγος

Δελτίο Τύπου για όσα συμβαίνουν στον Δήμο Λεβαδέων εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Λιβαδειάς κ. Χρήστος Παλαιολόγος. Δείτε εδώ.
Τα απίστευτα συμβαίνουν στον Δήμο Λεβαδέων, λέει ο Χρήστος Παλαιολόγος

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω σε αντιδιαστολή με όσα ...πιστευτά συνέβαιναν επί δημαρχίας του, ε; :-D

Ανώνυμος είπε...

Ε ότι ήταν πιστευτά ήταν. αφού να φανταστείς ακόμα υπάρχουν πιστοί που ανάβουν κεριά.......

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας αυτών που καταγγέλει?

apollo είπε...

Δεν είναι και λίγα αυτά που καταγγέλει. Επί της ουσίας όπως είπε και ο ανώνυμος;

Βοιωτέ έχεις ακούσει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

30.000 για διαφήμιση ενώ δεν γίνεται ανακύκλωση... έτσι χτίζονται οι δημόσιες σχέσεις με την κοινή γνώμη και τα τοπικά ΜΜΕ. Παρόλα τα λεφτά όμως οι περισσότεροι στα ΜΜΕ και μπράβο τους συνεχίζουν να τους κρίνουν. Απίστευτα και απολύτως συμφεροντολογικά σε ένα μαγαζί υπό διάλυση.Άλλοι παίρνουν ότι προλαβαίνουν εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
πράγματι νομίζω ότι ο όρος "απίστευτα" δεν είναι ακριβής.
"Αδιανόητα" θα ταίριαζε καλύτερα και δεν ξέρω καν αν στην εποχή του Ρούσσαρη, όπως λέμε "στο μεσαίωνα" δηλαδή, λαμβάνονταν τέτοιες αποφάσεις από το Δ.Σ.

Για την εποχή Παλαιολόγου έχω καλύτερη εικόνα.

βοιωτός είπε...

Απόλο, δεν είναι καταγγελίες είναι οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς και σε γενικές γραμμές ισχύουν όσα ο Παλαιολόγος υποστηρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Όλα στο γόνατο όλα πρόχειρα κι όλες οι συμφωνίες είναι κάτω από το τραπέζι.
Τι περίμενε ο Χρήστος Παλαιολόγος ότι αυτοί δεν θα τα ισοπέδωναν όλα, αυτοί έκαναν τα πάντα για να τον στείλουν σπίτι του, σε ποια πόλη της Ελλάδας έγιναν σε δυο τετραετίες τέτοιες ιερές «Συμμαχίες»
Όταν ένας συνδυασμός δεν έχει Οράματα και Προγράμματα είναι για Κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Επί Παλαιολόγου η πόλη ήταν πόλη.
Δυστυχώς τώρα είναι χωριό.
Διαπίστωση επισκεπτών και όχι ντόπιων.
Υπομονή, τα Χριστούγεννα ευτυχώς θα πάμε σε άλλη πόλη και δεν έχει τα χάλια της Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τινι τρόπω και μέσω ποίων συνειρμών, τα ανωτέρω σχόλια μου θύμισαν τους περίφημους "Φουρτουνάκηδες" και "Βροντάκηδες" - Όχι, Οι "Πράσινοι" και οι "Βένετοι" είναι σκαιότερο παράδειγμα και δεν έχει και happy end, επιπλέον.

Ανώνυμος είπε...

εσύ Βοιωτέ γιατί σταμάτησες την αντιπολίτευση;
Αυτό είναι το ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ... πάλι θα τα λέμε? Το πρόβλημα των πολιτών ήταν να μην βγει ο Παλαιολόγος δήμαρχος ... και ας έβγαινε και η "μιχαλού"...αυτός να μην ήταν ο καταραμένος ... που καταχράστηκε τόσα λεφτά ... και τώρα με την οικονομική κρίση είναι στην Ελβετία και κοιτάει τι θα πρωτοκάνει τα λεφτά που είχε κλέψει τότε .... ΑΧ... κατακαημένη Ρούμελη ... θες και τα παθαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

Μετά το σχόλιο του ανώνυμου των 11.27, αποσύρω το προηγούμενο δικό μου. Πράγματι, πρόκειται για "Πράσινους "και "Βένετους".
Μια ακατανόητη εμμονή - βεντέτα ; -και των δύο πλευρών που γιατί να ενδιαφέρει τους πολίτες;

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε 12:39
Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ισως δεν με παρακουλουθείς αρκετά.

Υπνοβάτη υπάρχει όντως το προσωπικό στοιχείο στην πολιτική αλλά μην έχεις αμφιβολίες ότι συμφέροντα κρύβονται πίσω από την αντιπαράθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ως αυτονόητο,αναδεικνύεται. Ωστόσο, μήπως ήρθε ο καιρός, αφού οι εν λόγω πλευρές δεν αίρονται υπεράνω των προσωπικών και των άλλων συμφερόντων τους, να αρθούν οι πολίτες ; Μήπως είχε δίκαιο, τελικά ο κ. Καλογήρου; Ομολογώ ότι αρχίζω και αναθεωρώ, με αυτά που διαπιστώνω, εσχάτως. Το ερώτημα για εμένα είανι : προέχει η πόλη ή οι μεν και οι δε; Εκτός, εάν παραλογίζομαι, για μία ακόμη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπύρος Καλογήρου; ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι κάτοικοι θεωρούν τη ¨Μιχαλού" ικανότερη από τον Παλαιολόγο ... και δεν έχουν την ικανότητα να κοιτάξουν πίσω και να δουν το έργο του ... άστους να απολαμβάνουν τον Τσιφή δήμαρχο ... και να προσπαθούν να μετρήσουν το ποσό το οποίο έχει κλέψει τελικά ο Παλαιολόγος (μιας και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ... τα ποσά διαφέρουν μέρα με την μέρα). Όχι τίποτα άλλο ... να το πούν και στον ίδιο ... να ξέρει τελικά τι έχει ο άνθρωπος ... (Η ανώνυμη 11:27 π.μ.)

P.S. Επαναλαμβάνω "Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

Έχω την άποψη ότι αν πρόκειται για πε-φωτισμένο ηγέτη με μακροπρόθεσμη θεώρηση και αντίληψη άποτελεσματικής άσκησης πολιτικής διαχείρισης, στα έργα του συμπεριλαμβάνεται ο εθισμός των πολιτών στην ιδιότητα του πολίτη,και η θωράκισή τους μέσα από τους θεσμούς και τους μηχανισμούς, με την σκέψη και την βούληση εκείνη, που θα "επιβάλλει" ή άλλως δεν θα επιτρέπει,να καταργηθούν ή να μην λειτουργούν οι όποιες επιτυχείς πολιτικές και ελλείποντος του προσώπου που συνέβαλλε στην στερέωσή τους.

Ανώνυμος είπε...

Rozalia ... ολα αυτά 1 πρόταση? Μπράβοοοοοοοοοοο....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που μπήκατε στην ουσία των καταγγελομενων.Rozalia,στην περιπτωσή σου δεν ισχύει το "πέστα με δικά σου λόγια" αλλά πέστα με δικά μας λόγια για να καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕν συνηθίζω να μιλάω με ξένα δανεικά λόγια, ανώνυμε τελευταίε.

Ανώνυμος είπε...

κι ακόμα. φοβάμαι ότι για να μιλήσω με δικά σας λόγια, γιατί μόνο αυτά καταλαβαίνετε, όπως ειρωνικά το θέτεις, θα πρέπει να σκέφτομαι και να αισθάνομαι όπως εσυ-είς. διεκδικώ να απαιτώ περισσότερα απ τη σκέψη μου.