Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Παρέμβαση στο πάρκο της Ερκυνας

Ηρθε στη Λιβαδειά για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και φυσικά ο κ. Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος έκανε και φωτορεπορτάζ. Για την ακρίβεια 3 ρεπορτάζ, 1 θετικό και 2 αρνητικά για τη δημοτική αρχή. Επειδή εικάζω ότι προτιμάτε να αρχίσουμε από τα καλά νέα δείτε τον ευπρεπισμό του πάρκου στην οδό Ερκυνας μετά από την παρέμβαση του κ. Βέβελου και της viotia . Επιλέξτε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

Γράφει ο Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος
Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από 02 εως 04 Ιουλίου 2008 έγραφα στην αναρτηση Εγκαταλελειμμένη πόλη2
Στην ανάρτηση
Βέβελος (ξανα)ρωτά Τσιφή2 αρχάς Νοεμβρίου έγραφα να κλείσουν οι εγκαταστάσεις για τα παιδιά στο πάρκο δίπλα στον ποταμό Έρκυνα (χωρίς να γνωρίζω σε ποια Αρχή ανήκει αυτό το στολίδι για τη Λιβαδειά) όπως επίσης να γίνει διακοπή του ηλεκτρικού.
Ήρθα στη Λιβαδειά και επισκέφτηκα το χώρο.

Το πρώτο που αντίκρισα ήταν η φωτογραφία Νο 1 καλό σκέφτηκα έκαναν (Δεν περιμένω και δεν θέλω απάντηση από τη Αρχή στην οποία ανήκει ο χώρος, το μόνο ας κάνουν το καθήκον τους στα μικρά μας αγγελούδια στους αυριανούς Έλληνες και Λιβαδείτες συμπολίτες μας.) το καθήκον τους.
Το δεύτερο έμαθα ότι ο χώρος ανήκει το Δήμο Λεβαδέων.
Τα υπόλοιπα τα βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον κύριο Δήμαρχο δεν πιστεύω να το ξαναεγκαταλείψετε
και πάλι από την αρχή να το ξαναφτιάξετε ενώ με τα χρήματα θα μπορούσατε να φτιάξετε άλλο ένα κάπου αλλού γι΄ άλλα μικρά αγγελούδια. (Γιατί τα χρήματα είναι πολλά 226525 ευρώ, στην παλιά μας δραχμούλα θα ήταν 77.188.393).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά για ένα πάρκο βρε παιδιά μου.

nikolaos είπε...

Για τα μικρά μας αγγελούδια στους αυριανούς Έλληνες και Λιβαδείτες συμπολίτες μας είναι και λίγα και να σκεφτείτε ότι η Λιβαδειά δεν έχει πολλούς χώρους σαν τον χώρο της Ερκύνας.