Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Παραγγελιά!



Περίεργη, ερασιτεχνική αλλά ωραία εκτέλεση. Θεωρώ ότι ανανεώνει με ένα τρόπο το αγαπημένο και πολυτραγουδισμένο κομμάτι του Μάρκου Βαμβακάρη και πως η φωνή της νεαρής Αγγελικής έχει κάτι από το στιλπνό μέταλλο και τη θηλυκή χροιά των μεγάλων [γυναικών] που τραγούδησαν ρεμπέτικα.

7 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Δεχόμεθα παραγγελίες. Προμηθευτείτε τα χαρτάκια για σειρά χορού.

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία θα ήτο! ..Θέλω ένα βράδυ να κάνω ένα πάρτυ πάρτυ απο κείνα τα παλιά και να καλέσω και νάρθουν στο πάρτι ..όλα τα ..κακά παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ BLOG τελειο επιτελους δεν ειναι το προηγουμενο ψυχρο. Ευτυχως εχουμε φωτογ βιντεο . [ προταση ]- να βαζεις βιντεο απο την ζωη στην βοιωτια. Εκδηλωσεις στην ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ . θα τα βλεπουμε οσοι μενουμε ΑΤΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Επ ευκαιρία σήμερα ξεσκόνισα και τ αυτιά μου με τον μοναδικό Μάρκο. ζήλεψε κι ο νους και ταξίδεψε κι έφυγε λίγο απ τα τετριμμένα. νοσταλγία για όσα έγιναν κι όσα δεν έγιναν.αναζητώ ένα τραγούδι αλλά δεν το ηύρα ούτε και σήμερα. έχω κάτι να ψάχνω, γιατί εδώ οι φίλοι μου μου λένε πως πια ταχουν βρει όλα και με αφοπλίζουν!

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε, σε ευχαριστούμε αλλά να ξέρεις ότι η viotia προσπαθεί να έιναι κάτι περισσότερο από μια σελίδα χαζέματος και δησοίων σχέσεων.
Η αυστηρότητα στις δημοσιεύσεις είναι εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για την ποιότητα των αναγνωστών.

βοιωτός είπε...

Ροζαλία,
πες ποιο θέλεις να το βάλω.

Ανώνυμος είπε...

"Ήμουνα μάγκας μια φορά με φλέβα αριστοκράτη/τώρα θα γίνω δάσκαλος, σαν το σοφό Σωκράτη..."
Από τον ανεπανάληπτο Μάρκο Βαμβακάρη, αφιερωμένο σε εσένα Βοιωτέ, και σε όλους όσοι
"πάσχουν" από εκείνο που ονομάζεται ψυχή. Δύσκολη ασθένεια. Και ανίατη...