Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Στο Ειδικό Σχολείο οι παίκτες του Λεβαδειακού

Αύριο Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου το πρωί, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού θα επισκεφθεί το Ειδικό Σχολείο Λιβαδειάς και θα μοιράσει δώρα στους μικρούς μαθητές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχώ.
ανησυχώ που η πόλη που ζω και επιβάλλω αισθητικά στους απογόνους μου δεν έχει την παραμικρή αισθητική.
Ανησυχώ που δεν έχει δυο σημεία αναφοράς, δυο στέκια, δυο παρελθοντικές και δυο μελλοντικές υπογραμμίσεις.
Ανησυχώ που δεν περιέσωσε ο καιρός κι οι διαχειριστές της καμιά μνήμη, που να γνωρίζει μόνη η αφή το σώμα, μόνο το πόδι τη λακκούβα. αλλά περισώνονται μόνο όσα αγαπάμε. τα πεθαμένα σήπονται.
Ανησυχώ που όλα δεν σχεδιάζονται, αλλά είναι επιμελώς σχεδιασμένα να αδειάσουν το παρελθόν και να στήσουν αγνωστα σημεία του μέλλοντος.
Ανησυχώ που όλοι πλην των ανοήτων, είναι εσωστραμμένοι και κανένα παιγνίδι δεν σκαρώνεται, πλην των σκανδάλων και της αρπαχτής. Ανησυχώ για την απόγνωση του μέσου ανθρώπου, που δεν του φτάνουν τα λεφτά, που δανείζεται, που φοβάται, που ντρέπεται που δεν είναι ισχυρός.
Ανησυχώ για το μπέρδεμα και την ρευστοποίηση των αδιατίμητων. Ανησυχώ που δεν καταλαβαίνει κανείς πως αν το θέμα ήταν η έλλειψη αγαθών, οι αμερικάνοι θα ήταν ευτυχείς και δεν θα κατέβαζαν τα χαπάκια κάθε τέταρτο.
Ανησυχώ που τα πήραμε όλα λάθος και λέμε ψέματα για να είμαστε ευγενικοί. συμμετέχουμε σε προσκλήσεις για να είμαστε κοινωνικοί, ντυνόμαστε επωνύμως για να είμαστε ορατοί, χαλάμε την τιμή μας για να γίνουμε αντιληπτοί.
Ανησυχώ που ξεχνάμε τόσο εύκολα, γιατί ντρεπόμαστε να θυμηθούμε από ποιό σημείο ξεκινήσαμε οι περισσότεροι.
Ανησυχώ που βλέπω μια νέα γενια να μην διαθέτει αυθορμητισμό και παρόρμηση αλλά να μαθαίνει να υπάρχει επαγγελματικά λαθραία και διαπλεκόμενα, έναντι 600 ευρώ, περιχαρακωμένη και μπλαζε.
τόσο αποτιμάται η νεότης όταν δεν έχει καταγωγή.
ανησυχώ που η φτήνια μοιάζει φυσικός ιστος κι αν τον σπάσεις κατηγορείσαι για σκληρός.
ανησυχώ που η βία δεν δημιουργεί ενέργεια, αλλά ταπείνωση.
ανησυχώ που κρύβονται οι ανεπάρκειες, οι αναπηρίες, η επιτηδευση πίσω απο τα βιβλιάρια καταθέσεων.
Ανησυχώ που, "έχετε καιρό που πεθάνατε";
το πολίτισσα ψάχνω βοιωτέ, βαμβακάρης- χατζηχρήστος. καλημέρα

βοιωτός είπε...

Με τα χέρια γεμάτα σακκούλες-δώρα έφτασαν στο 1ο Ειδικό Σχολείο κατά τις 10.30-10.45 οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.
Διακρίναμε τον Μιχάλη Καψή, τον Μπλάζιτς, τον Γκεοργκίεφ, τον Παστό και άλλους...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ (ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΪ ΣΥΧΤίΡΙΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να σε ενημερώσω βοιωτέ, το εύρον, για την ακρίβεια μου το απέστειλαν.Εξαιρετικό κομμάτι,για μονίμως ερωτευμένους συμπαντικά ερωτικούς, πούλεγε κι ο Μαγιακόφσκι ανθρώπους... είσαι για μένα θησαυρός, για μένα είσαι η ζωή μου μονάκριβο πουλί μου.. χαρισμένο.