Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μείωση τιμών στις κλήσεις από σταθερό προς κινητό ανακοίνωσε ο ΟΤΕ

Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone, και Wind ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, με ισχύ από 1/1/09.
Οι πελάτες του ΟΤΕ επωφελούνται σημαντικά από τις παραπάνω τιμολογιακές μεταβολές, για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind, έχοντας μείωση τιμών μέχρι και 18,6%.
Πλέον, οι κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν ενιαία χρέωση 0,1324 € ανά λεπτό επικοινωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (0,002207 €/sec.)*.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

2009 ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΙΩΝ [ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΠΑΡΡΕΛΙ ΛΕΥΚΤΡΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΛΟΥΤΟΥΦΙ [ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΛΛΑ [ ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟΥ ] ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ [ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ [ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ]