Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Χαλάει πολύ ο καιρός

Επιδεινώνεται σταδιακά από το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους που κατά τόπους θα φθάσουν έως και 10 μποφόρ. Απαγόρευση απόπλου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο από τα τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.
Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες και μεταξύ Καβάλας - Πρίνου.

Από τη νύχτα της Πέμπτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, καθώς και θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι, οι οποίοι θα φτάσουν τα 9 και στο ανατολικό Αιγαίο τα 10 μποφόρ.Την Παρασκευή η κακοκαιρία αρχικά θα συνεχιστεί σχεδόν σε όλη τη χώρα, αλλά σταδιακά τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Το Σαββατοκύριακο τοπικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας εάν αυτό απαιτηθεί.
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aνέκδοτο; στην στροφή ενός κακοτράχαλου χωματόδρομου, στα Ευρυτανικά βουνά, απελπισμένο το νεαρό επωχούμενο ζευγάρι από την κακοτοπιά και την ερημιά, βλέπει αίφνης ένα γερο-βουκόλο. -γειά σου παππού. έτσι είναι συνέχεια ο δρόμος;
- μπα, παραπαν χαλάει!!!