Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Αλλαγές στις ώρες εξέτασης των εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ

Αλλάζουν οι ώρες εξέτασης στους γραπτούς διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών, βάσει των προκηρύξεων 2Π/2008 και 3Π/2008, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε κλάδους και των δύο προκηρύξεων και με δεδομένη την ταυτόχρονη διεξαγωγή των διαγωνισμών δεν ήταν δυνατό να εξεταστούν σε κάποια από τις δύο επιλογές τους.
Όπως επισημαίνεται, δεν υπάρχει καμία μεταβολή ούτε στις ημερομηνίες (οι εξετάσεις θα διεξαχθούν Σάββατο 31/1/2009 για την Α΄ Θεματική Ενότητα και Κυριακή 1/2/2009 για τη Β΄ Θεματική Ενότητα) ούτε στα εξεταστικά κέντρα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε εξέτασης.
Οι νέοι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα των ανωτέρω γραπτών διαγωνισμών, που περιλαμβάνουν τις νέες ώρες εξέτασης, αποστέλλονται για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορηθούν το εξεταστικό τους κέντρο καθώς και τις ώρες εξέτασής τους και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: