Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Η φτώχεια, η φιέστα και ο Παπαγγελής

Κόπηκε χθες το βράδυ η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΤΕΔΚ Βοιωτίας, στο Ρόδον Palace, παρουσία δεκάδων καλεσμένων, που κι εκατοντάδων να πω υπερβολικός δεν θα είμαι.

Εν τω μεταξύ η χώρα (και η υφήλιος) διερχέται τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων 100 ετών, δανειζόμενη με υψηλότατα επιτόκια για να αντεπεξέλθει στις τρέχουσες ανάγκες.
Εν τω μεταξύ 2.000.000 Ελληνες έχουν ήδη διαβεί τ0 κατώφλι της φτώχειας και αγγίζουν αυτό της πείνας.
Εν τω μεταξύ 1.500 εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει αύριο και χιλιάδες άλλοι σε εργοστάσια της Βοιωτίας και όχι μόνο βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμου άγχους.
Ομως η φιέστα της ΤΕΔΚ, φιέστα.

Θα μου πείτε ότι το προεδρείο της ΤΕΔΚ και ο προέδρός της δήμαρχος Χαιρωνείας κ. Νικόλαος Παπαγγελής πιθανόν να μην έχει αντιληφθεί τίποτε από όλα αυτά απασχολημένος καθώς είναι να συγγράφει μακροσκελείς επιστολές σε ανώτατους πολιτικούς παράγοντες και εφημερίδες. Δεκτόν.

Γι' αυτό η viotia θα ερωτήσει κάτι άλλο. Δίδεται ποτέ απολογισμός για τέτοιου είδους φιέστες; Αποδίδεται ποτέ λογαριασμός: πόσα χρήματα δόθηκαν, πού και πώς; Πόσο πληρώσαμε το κατάστημα, πόσο τα βραβεία, πόσο την οργάνωση της φιέστας, τις μικροφωνικές, τις μεταφορές κ.λπ.;

Μπορούμε, τέλος πάντων, να πληροφορηθούμε πόσο στοίχισε η φιέστα της ΤΕΔΚ στον βοιωτικό λαό, έτσι για να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα για τις προτεραιότητες των τοπικών παραγόντων;

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρώσε το δρόμο δάφνες για την πληρωμένη προπαγάνδα της ENELCO βοιωτέ ZORO

Ανώνυμος είπε...

Η φτώχια, η προπαγάνδα και ο βοιωτός…

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το πω με Χρώματα αλλά με Αριθμούς
100 μείον 50% έχουμε το πρώτο αποτέλεσμα μείον 50% έχουμε το δεύτερο αποτέλεσμα και τέλος μείον 50% τότε αυτό το αποτέλεσμα είναι πάντα Βοιωτέ αυτό που ψάχνεις.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, λαϊκίζεις επικίνδυνα. Πρώτον, κανένας δεν σώθηκε από την εξοικονόμηση των χρημάτων μιας τέτοιας γιορτής και δεύτερον τα έξοδα για την κοπή της πίτας έγιναν εισόδημα για κάμποσους συμπολίτες. Για τον λογαριασμό, φυσικά, έχεις δίκιο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ...κρατικό απόρρητο!

βοιωτός είπε...

ανώνυμε 2.19
και τι σημαίνει επειδή υπάρχει η ΕΝΕΛΚΟ, θα σωπαίνουμε;
Ας είμαστε σοβαροί.

Ανώνυμε 8.22
δεν κατενόησα τίποτε. Απολύτως όμως...

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
νομίωζ ότι έχεις στερβλή αντίληψη για την οικονομική κατάσταση.

Κατ' αρχάς οι θεωρίες περί εξόδων που γίνονται εισόδημα για κάποιους συμπολίτες μας είναι τόσον έωλες όσο και υπευθύνες για την κατάντια των δημοσιονομικών της χώρας. Υπό την έννοια αυτή ας μου κάνουν μια μεταβίβαση εισόδηματος 3 εκατ. ευρώ και υπόσχομαι να τα διαθέσω όλα στην κατανάλωση ώτσε να επωφεληθούν κι άλλοι πολλοί συμπολίτες μας :-)). Ολα αυτά είναι αστείες λογικές κατασκευές τραπεζιτών και χρηματιστών που δήθεν είχαν οικονομική σκέψη...

Οσο για λαϊκισμό θα μου επιτρέψεις: λαϊκισμό και αρχοντοχωριατισμό συνιστά η διοργάνωση δεξιώσεων με δανεικά χρήματα.


Η επισήμανση και ο σχολιασμός του γεγονότος είναι καθήκον, πολλώ μάλλον που η πραγματική φτώχεια έχει αρχίσει να κάνει απειλητικά την εμφάνισή της.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,

Αν "οι θεωρίες περί εξόδων που γίνονται εισόδημα (...) είναι τόσον έωλες", τότε θα πρέπει να κάτσεις να ξαναγράψεις από την αρχή ολόκληρη την οικονομική επιστήμη :-D

Επιμένω ότι μια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αυτή καθευατή δεν συνιστά πρόκληση - εκτός πια κι αν οι καλεσμένοι πνίγηκαν στη σαμπάνια και το χαβιάρι.

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,

ουδείς ποτέ στην οικονομική επιστήμη ισχυρίστηκε ότι η σπατάλη αποτελεί εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής. Σου το υπογράφω αυτό. Τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα κάθε φορά που υπάρχει οικονομική κρίση είναι εκ του πονηρού και παρασύρουν ανθρώπους που δεν έχουν τον χρόνο να διαβάσουν ό,τι έγραψαν οι κλασικοί.

Ο απολογισμός θα δείξει αν αποτελεί κοινωνική πρόκληση μια εκδήλωση της ΤΕΔΚ. Αν και για μένα ούτως ή άλλως ως κρατική υπηρεσία να γλεντάς τυούτη την ώρα με δανεικά χρήματα (γιατί ουσιαστικά δανεικά είναι) είναι προκλητικό.

Φυσικά το πρόβλημα είναι και συμβολικό εκτός από πραγματικό.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε βοιωτέ
Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να σχολιάσω επώνυμα (και μόνο) τα όσα γράφεις. Σαφώς δεν έχεις άποψη και σίγουρα δεν τηρείς την στοιχειώδη δεοντολογία της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, αφού τουλάχιστον δεν φρόντισες να τα διασταυρώσεις.
Ανώνυμε βοιωτέ
Η εκδήλωση της Παρασκευής ήταν συνδιοργάνωση της Τ.Ε.Δ.Κ. του νομού μας και των τριών συλλόγων εργαζομένων. Οι συμμετέχοντες, που ήταν εκατοντάδες και όχι δεκάδες, πλήρωσαν την είσοδό τους (20 ευρώ) και έτσι δεν χρέωσαν το Βοιωτικό λαό. Στην εκδήλωσή μας αυτή τιμήσαμε τους Δημάρχους, Προέδρους και εργαζόμενους του Νομού μας με την μεγαλύτερη θητεία (έναν από κάθε Ο.Τ.Α). Η συντριπτική πλειονότητα των προσκεκλημένων χαιρέτησε την πρωτοβουλία μας και ένιωσε την χαρά των τιμωμένων, κυρίως των απόμαχων και των ξεχασμένων. Με απόφαση του Δ.Σ. δεν χρεώσαμε είσοδο στους θεσμικούς προσκεκλημένους και σαφώς στους τιμώμενους(περίπου ενενήτα άτομα). Ετσι το κόστος της εκδήλωσης, ανώνυμε βοιωτέ, ανήλθε στο ποσό των 1800 ευρώ μαζί με τα βραβεία και τις μικροφωνικές και βαραίνει τους Κ.Α.Π. της ένωσής μας και όχι τον Βοιωτικό λαό.
Την οργάνωση της εκδήλωσης την επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι της Τ.Ε.Δ.Κ. μαζί με τους συλλόγους. Μάλλον θα έμαθες ότι ήταν άψογη και φαντάστηκες ότι πληρώθηκε, αγνοώντας οτι υπάρχει και το μεράκι και η διάθεση σε κάποιους ανθρώπους.
Τέλος για τις μεταφορές που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Εκτός αν έχεις δεί αντίστοιχο κωδικό εξόδων σε άλλη εκδήλωση που έγινε πρόσφατα εκεί.
Για την δεινή οικονομική κρίση που περνά η χώρα και ο κόσμος και την διασύνδεσή της με την εκδήλωσή μας θα σου πώ απλά ότι οι Τ.Ε.Δ.Κ. και η Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. είναι συνδικαλιστικά όργανα των Ο.Τ.Α.
Πέραν αυτού όμως εκτιμώ ότι έχεις επιλεκτικό αυτί για την δική μας ένωση. Έτσι λοιπόν ποτέ δεν άκουσες για τη δικτυακή πύλη viotiajobnet που συνδέει την ανεργία με την απασχόληση και πλέον επεκτείνεται και σε άλλους νομούς αντλώντας τεχνογνωσία από εμάς. Ίσως γιατί το σύστημα που υπηρετείς θέλει τα τις πελατειακές σχέσεις και όχι την αξιοπρέπεια του ανέργου.
Ποτέ δεν άκουσες για το πρόγραμμα ΣΥΝΚΟΙΝΩΝΙΑ που καλύπτει την δωρεάν μεταφορά εργαζομένων της επαρχίας Λιβαδειάς στη βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων Σχηματαρίου.
Ποτέ δεν άκουσες για τις πρωτοβουλίες και συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους του νομού μας για δράσεις αμοιβαίας στήριξης και κοινές διεκδικήσεις.
Ποτέ δεν άκουσες την έμπρακτη στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα των αγροτών μας που έγινε χωρίς λόγια και τυμπανοκρουσίες.
Ποτέ δεν άκουσες για τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο που εφαρμόζεται στους περισσότερους Ο.Τ.Α. του νομού μας(δωρεάν μεταφορά σε νοσοκομεία των Αθηνών, εξετάσεις ευπαθών ομάδων, μαστογραφίες κάθε έτος κλπ)
Όσον αφορά τις μακροσκελείς επιστολές μου προς τους ανώτατους άρχοντες μακάρι το σύστημα που γλύφεις να τηρούσε τους νόμους και να αντιμετώπιζε ισότιμα τους θεσμούς και τους πολίτες. Τότε και εγώ θα κέρδιζα πολύτιμο χρόνο να κάνω πιό χρήσιμα πράγματα.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις ΑΝΩΝΥΜΕ και ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΕ βοιωτέ τόσο για την επαγγελματική μου δράση, όσο και για τη δράση μου στην Αυτοδιοίκηση κρίθηκα και κρίνομαι καθημερινά παραμένοντας στο προσκήνιο και χωρίς να κρύβομαι όπως εσύ. Απολογούμαι στους Δημότες μου και στους συναδέλφους μου Αυτοδιοικητικούς προσπαθώντας να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.
Καληνύχτα ΑΝΩΝΥΜΕ βοιωτέ. Μείνε στο κόσμο σου και εγώ στο δικό μου.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ (ετών 45)

Ανώνυμος είπε...

κύριε Παπαγγελή, κυρίες και κύριοι, το κουίζ της εβδομάδας.
Τι από τα παρακάτω είναι ο βοιωτός;

κουκουλοφόρος ο [kukulofóros] Ο18 : άτομο που έχει καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα, έτσι ώστε να μην είναι δυνατό να αναγνωριστεί
ή
δημοσιογράφος ο [δimosioγráfos] Ο18 θηλ. δημοσιογράφος [δimosioγráfos] Ο35 : αυτός που ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία: Εργάζεται ως ~ σε εφημερίδα / σε ραδιοφωνικό σταθμό / στην τηλεόραση.
ή
ενεργός -ός / -ή -ό [enerγós] Ε16 : 1.(για πρόσ.) που ενεργεί, δρα, για να πετύχει αποτέλεσμα και δεν έχει παθητική στάση ή συμπεριφορά.
Ενεργοί πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός της απόδοσης τιμής σε ανθρώπους που για πολλά χρόνια πρόσφεραν στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι θετικό και πράγματι ορισμένοι άνθρωποι αξίζουν της τιμητικής αυτής διάκρισης όχι μόνο στον πολιτικό αλλά και σε άλλους τομείς.
Όμως εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι όταν τιμούν κάποιον η βραδιά ανήκει στο τιμώμενο πρόσωπο και αυτός έχει τον λόγο!!
Τα πολιτικά πρόσωπα που παρέδωσαν την τιμητική πλακέτα σε κάθε τιμώμενο δυστυχώς προσπάθησαν κάνοντας κατάχρηση μικροφώνου να αυτοδιαφημιστούν αγνοώντας ότι οι πρωταγωνιστές είναι οι τιμώμενοι και όχι οι ίδιοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, χωρίς να ευθύνονται φυσικά οι διοργανωτές.

Κύριε Παπαγγελή
Συμφωνώ απόλυτα με τα αναγραφέντα εκ μέρους σας, πλην ορισμένων εκφράσεων σας προς τον βοιωτό που ως επώνυμος πολιτικός δεν αρμόζουν στην θεσμική θέση που έχετε και στον χαρακτήρα σας. Ήταν φάουλ.

Ανωνυμος 65 ετών

βοιωτός είπε...

Ωχ, ωχ.
Πλακώσαν οι πραιτωριανοί της εξουσίας...

βοιωτός είπε...

Επώνυμε κ. Παπαγγελή,

Ψεύδεστε. Ψεύδεστε στην τελευταία φράση της παρέμβασής σας. Αν οι πληροφορίες μου αληθεύουν, (και σχεδόν πάντα αληθεύουν) σας λείπουν πολλές ημέρες, ίσως πάνω από μήνας, για να γίνετε 45 ετών. Μην βιάζεστε λοιπόν να μεγαλώσετε :-))).

Και για να σοβαρευτούμε, πριν έλθω στην ουσία θα κάνω μερικές παρατηρήσεις που έχουν την αξία τους.

1. Αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις εναντίον του Βοιωτού, για δύο λόγους. Πρώτον η αγωγή και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να υβρίζω κάποιον ούτε εκ του συνέγγυς, πολλώ μάλλον καλυπτόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιπλέον οι ύβρεις δεν συνιστούν πολιτικό λόγο, δεν εισφέρουν επιχειρήματα, δεν ορίζουν το πεδίο μιας έντιμης μάχης ιδεών αλλά τα ύποπτα πλαίσια μιας διαπάλης εγωισμών, διαπάλη στην οποία δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω για λόγους αρχής.
Από την άποψη αυτή εγώ δεν θα σας επιστρέψω τις ύβρεις, δεν παύουν όμως αυτές, όπως σημείωσε και άλλος αναγνώστης-σχολιαστής, να σας χαρακτηρίζουν.

2. Δεν υπάρχει πληροφορία που να περιέρχεται σε γνώση μου και να μην δημοσιεύεται. Τούτο ισχύει και για την ΤΕΔΚ Βοιωτίας. Ομως, οι παράγραφοι επί παραγράφων για το πολυσχιδές και σωτήριο έργο της ΤΕΔΚ μόνο μειδιάματα μπορεί να προκαλέσει.
Τα στοιχεία σας, θα μου επιτρέψετε, είναι κατάλληλα για τα καφενεία ή έστω για τους φίλους σας. Εμείς εδώ στη viotia είμαστε πολύ δύσπιστοι όταν ομιλεί η εξουσία. Όταν λοιπόν μας λέτε ότι η ΤΕΔΚ δημιούργησε ή έπραξε κ.λπ. καλό είναι να μας αποστέλλετε και τα παραστατικά. Δεν έχω λόγους (αν και δεν γνωρίζω το θέμα) να αμφισβητήσω «τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο για τους ΟΤΑ του νομού» αλλά για να το πιστώσω στα θετικά της διοίκησης πρέπει να λάβω γνώση του πόσο μου στοιχίζει οικονομικά: φαντάζομαι θα συμφωνείτε.

3. Το ύφος στη γραφή, το λυρικό ή του διωκόμενου Νίκου Ξανθόπουλου πρέπει να «το ΄χεις» που λέμε. Εσάς δεν σας ταιριάζει. Δείτε ως δωρεάν επικοινωνιακή συμβουλή αλλά καλύτερα να γράφετε τεχνοκρατικά, απλά και χωρίς χαρακτηρισμούς που ίσως αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε.

4. Η καραμέλα της ανωνυμίας της viotia έχει από καιρό λειώσει. Οι απόψεις κρίνονται στη δημοκρατία και όχι τα πρόσωπα.
Και όλα αυτά που ισχυρίζεστε θα είχαν κάποια έννοια αν υπήρχε ενδεχόμενο εκμετάλλευσης της ανωνυμίας από μέρους μου, αν σας είχα λόγου χάριν εκβιάσει ή απειλήσει κ.λπ. ανωνύμως. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει οπότε ασφαλώς αναμασάτε μια ανοησία που εκπορεύεται από όλους εκείνους του καρεκλοκένταυρους που θίγονται από την επιτυχία της viotia, που θέλουν τον πήχη χαμηλά και την παρακμή επελαύνουσα.

Σε λίγο καιρό θα μάθετε τα στοιχεία μου, με την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής εφημερίδας viotia24.gr. Σεις δεν θα εκπλαγείτε.
Θέλω να σημειώσω και κάτι τελευταίο για την ανωνυμία.

Ειδικά εσάς, και από όσα μου έχουν μεταφερθεί, σας θεωρούσα περισσότερο νοήμονα. Αν εκείνο σας απασχολεί είναι ποιος «κρύβεται» πίσω από τη viotia θα σας υποδείξω ένα τρόπο να τον βρείτε. Γνωρίζετε πολλούς στη Λιβαδειά που μπορούν να κινηθούν από τον Χρήστο Γιανναρά στον Νικόλαο Μπουφίδη και τον Δημήτριο Παπασπύρου, από την Κατοχή στην παγκόσμια οικονομική κρίση, από τη διεθνή πολιτική στον νέο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, από τον Λεβαδειακό στον Παπαγγελή, από την ενέργεια στο περιβάλλον, από τον Δημήτρη Χορν στον Φρανκ Σινάτρα και τον Ευάγγελο Λεμπέση; Νομίζω ότι δεν γνωρίζετε πολλούς…



Επί της ουσίας τώρα. Δεν έγραψα πουθενά ότι πληρώσατε όλο το κόστος της φιέστας ως ΤΕΔΚ. Τότε δεν θα έγραφα για φιέστα αλλά για σκάνδαλο ολκής.
Δεν πείθομαι για τα 1800 ευρώ, τα θεωρώ πολύ λίγα ακόμη κι αν προσθέσουμε τα άλλα 1800 που στοίχισαν οι «Θεσμικοί» (90 κατ¨εσάς) και οι τιμώμενοι. Φυσικά, θα αναγκαστώ να πειστώ όταν δημοσιεύσετε τα επίσημα παραστατικά. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται εθελοντικά για τις δεξιώσεις σας, όπως αναφέρετε.

Δεν καταλαβαίνω όμως τι εννοείτε όταν λέτε ότι τα έξοδα κατεβλήθησαν από τους ΚΑΠ και όχι από τον βοιωτικό λαό. Δεν είναι χρήματα του ελληνικού λαού οι ΚΑΠ ή φορολογείτε και άλλους λαούς για τις τακτικές χρηματοδοτήσεις των ΤΕΔΚ και των ΟΤΑ;
Δεν θα επεκταθώ στο συμβολικό επίπεδο, την κρίσιμη πολιτική συγκυρία που διανύουμε, διότι είναι προφανές ότι δεν συμμερίζεστε την απαισιοδοξία μου ...

Ανώνυμος είπε...

TΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΙΚΗ Η ΦΙΕΣΤΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Trofonios είπε...

Το διάβασα πολύ προσεκτικά.
Όσες φορές και να το διάβασα πάντως βοιωτέ μου μύρισε λαϊκισμός.
Στην αρχή είπα για εμπάθεια, μετά για δόλο. Τα απέρριψα και τα δύο γιατί δεν σε χαρακτηρίζουν μέχρι στιγμής.

Αλήθεια αυτά δεν συμβαίνουν παντού και πάντα στην δημόσια οργάνωση; Γιατί τώρα; Γιατί ο Παπαγγελής;
Απαντήσεις δεν μπόρεσα να βρώ. Ή μάλλον δεν μας τις έδωσες να τις καταλάβουμε με αυτό το άρθρο.

ΥΓ. Βρε μπας και άλλαξε συντάκτη το Βοιωτία; Πρώτα η μεγάλη κυβερνιτική συνάντηση των Τσουκαλάδων τώρα ο Παπαγγελής! Πόσο αλήθεια είναι κοντά οι εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ,
νομίζεις ότι έχει πέραση η τόση οίηση;

απο το μότο του ιστολογίου "η συνείδηση της Βοιωτίας" μέχρι το ντελίριο αυτοθαυμασμού στην απάντησή σου στον Παπαγγελή,

και απο τις απαξιώσεις όλων όσων διαφωνούν μέχρι την εξύμνηση διάφορων πολιτικών προσώπων που κανείς άλλος δεν θα σκεφτόταν να θαυμάσει

έχεις βουτήξει σε μια άβυσσο αυτοδικαίωσης

Και επι του συγκεκριμένου τώρα τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται πράγματι

αλλά όταν κρίνονται επιλεκτικά και με εμπάθεια είναι προφανές ότι θα δεχτείς κριτική

εξάλλου και συ δημόσιο λόγο αρθρώνεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία κατά τα λεγόμενά σου

μιχάλης είπε...

Κυρίε παπαγγελή οι πρώτοι που τα είπαμε ήμασταν. Χαίρομαι που βγήκατε και επώνυμα να τα δηλώσετε. Δεν θα τολμήσει ποτέ ο Βοιωτάκος να αποκαλύψει την ταυτοτητά του γιατί οι πατάτες που έχει κάνει είναι πολύ περισσότερες από τις αυτοαποκαλούμενες επιτυχίες. Ενά εμπαθές άτομο είναι με προσωπικές φιλοδοξίες ο Βοιωτός.Το είπαν πολλοί το κατάλαβαν πολλοι περισσότεροι..

Οσο για την έκταση των αντιγραφών του για να ενισχύσει μία ωραιοπάθεια της παντογνωσίας υποδηλώνει σε ποιά ψυχική κατάσταση βρίσκετια τόσο καιρό ο πηδαλιούχος μίας σάπιας βάρκας

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
να συμφωνήσουμε στο μίνιμουμ, δηλαδή στη δημοσίευση των νόμιμων παραστατικών;
Νομίζω ότι δεν υπάρχει αντίρρηση περί αυτού.

Cleo,
αν έχεις παρακολουθήσει λίγο τη viotia θα γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει κανενός είδους οίηση. Το μότο είναι ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη είδηση κι ένας ευγενής στόχος, δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση.

Περί των υπολοίπων αυτό που εσύ ονομάζεις αυτοδικαίωση κ.λπ. εγώ το ονομάζω αυτοάμυνα σε σκαιές επιθέσεις και αναπόδεικτες κατηγορίες που εκτοξεύονται από θεσμικά χείλη. (Δες ότι ας πούμε ποτέ δεν έχω απαντήσει έτσι στον κατά συρροή ηλίθιο και ανίκανο να συντάξει έστω δυο φράσεις σχολιαστή μιχάλη διότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του).

Φυσικά αποδέχομαι την όποια κριτική καθώς στο δημόσιο βίο δραστηριοποιούμαι, όπως τη δική σου που παρά τη φαινομενική της ευγένεια είναι δολοφονική και το γνωρίζεις πολύ καλά...

Εντύπωση μου έκανε εκείνο που λές "μέχρι την εξύμνηση διάφορων πολιτικών προσώπων που κανείς άλλος δεν θα σκεφτόταν να θαυμάσει". Αν και είμαστε εκτός θέματος αν έχεις την καλοσύνη θα ήθελα να αναφέρεις ένα παράδειγμα εξύμνησης πολιτικού προσώπου από τη viotia που μάλιστα δεν θα σκεπτόταν κανείς να θαυμάσει.

Τέλος φαντάζομαι ότι κι εσύ συμφωνείς στο μίνιμουμ της δημοσιεύεσεως των παραστατικών από την εκδήλωση της ΤΕΔΚ προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Πάνω του (του Παπαγγελή) Βοιωτέ... Ε, το παραξήλωσε πια..Το καλοκαίρι ήθελε απαγγελίες τα "Βοιωτικά" του Παυσανία και συναυλίες με το Λέκκα. Τώρα ήθελε πίτες και γιορτές. Ποιός είσαι ρε Παπαγγελή στην τελική, ο Αγνιάδης; Που δικαιούται ο άνθρωπος να κόψει και τις πίτες του και να καλέσει όσους θέλει και δεν θα μας δώσει και λογαριασμό (ούτε και παραστατικά)... Ενώ εσύ, που πάς; Κι είσαι κι από χωριό !
Εδώ και τώρα να τα δώσεις όλα τα στοιχεία. Κι επ΄ευκαιρία δεν έχεις πει ακόμα στο Βοιωτό, τι κόστισαν εκείνες οι συναυλίες το καλοκαίρι, που μουθελες επίπεδο για τους Χαιρωνίτες...
Πιάσε μολύβι και χαρτί, κάνε λογαριασμό και στειλτον ! Και μη μας πεις πως η Διοίκηση έχει θεσμικά όργανα, διαδικασίες, κι αποφάσεις κοινοποιήσιμες στους πολίτες, γιατί αυτά είναι κούφιες δικαιολογίες για όποιον αρνείται να εξυπηρετήσει τον πολίτη..Να μας τα στείλεις κύριε Παπαγγελή, σπίτι, να μην κουραζόμαστε να ερχόμαστε μέχρι το Δήμο και την ΤΕΔΚ ! Και πούσαι μικρέ (ούτε 45), πιάσε όπως θαρχεσαι τρεις πίτσες σπέσιαλ και δυό τιμητικές πλακέτες...
Βοιωτέ, κάτι ξέχασες, δεν μας είπε ποιός κέρδισε του φλουρί. Για να μη μιλάει, βρωμάει η υπόθεση!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, δεν θα ανταποκριθώ στην πρόκληση - εξάλλου εαν ήθελα θα τους είχα εξαρχής κατονομάσει. Είναι πλείονες του ενός, ορισμένοι είναι αιρετοί δήμαρχοι ή επικεφαλείς παρατάξεων. Το θεωρώ όμως λίγο άκομψο να τους σεντράρω "επί τη ευκαιρία". Επιφυλάσσομαι για το μέλλον επί συγκεκριμένης ανάρτησης.

Όσο για τη δημοσιοποίηση των δαπανών, συμφωνούμε όλοι. Το αίτημα όμως για την αποστολή παραστατικών στο ιστολόγιο, αν δεν είναι αστεισμός είναι λαικισμός.

Πάντως όπως λέει και ο/η προηγούμενος/η, το Επιμελητήριο Βοιωτίας έκανε αντίστοιχη εκδήλωση στο ίδιο μέρος, τιμώντας για δεν ξέρω ποιά συνεχή φορά τον Αρχιεπίσκοπο. Πέρυσι που ξανατίμησαν τον Αρχιεπίσκοπο και όποιον άλλο βρήκαν μπροστά τους ξόδεψαν 20.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Προφανώς δεν αθωώνει κανέναν αυτό αλλά το σημειώνω για να συμπληρώνεται η εικόνα.

Πάντως είναι εντυπωσιακό πράγματι εν μέσω κρίσης, μπλόκων κλπ να συνεχίζουμε στην πόλη μας να κόβουμε αλλεπάληλες πίτες με αθρόα προσέλευση. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Ανώνυμος είπε...

…ρούχα μαζί που πλύθηκαν

Αλήθεια, τι κοινό έχει ο Παπαγγελής με τον γαλάζιο Βοιωτό;

Ο μεν πρώτος, προστατευόμενος του Κ. Περγαντά νομίζει ότι η πολιτική είναι καλαμπούρι, δημόσιες σχέσεις με ολίγη δόση από επιρροές life style.
Απλά ο Παπαγγελής επειδή δεν του …κάθισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς με τον Καποδίστρια 2 που …ναυάγησε εν τη γενέσει του, οδεύει (μόνος του;) για υποψήφιος Νομάρχης Βοιωτίας το 2010.
Γι’ αυτό και η φιέστα στο κέντρο διασκέδασης. Η χαρά του …μονόφθαλμου σε όλο της το μεγαλείο.
Μαζέψου Παπαγγελή. Το ΠΑΣΟΚ δεν τρώει κουτόχορτο. Τελείωσαν αυτά.

Ο δε γαλάζιος Βοιωτός, αφού σε προηγούμενη ανάρτησή του αναπολεί με νοσταλγία την …τιμημένη εποχή των Κενταύρων και των Ρέηντζερς τους τραμπούκους της ΝΔ, και έχει κολλημένη τη γλώσσα του όπου υπάρχει μπλε, πλέκει αυτάρεσκα το εγκώμιό του «Γνωρίζετε πολλούς στη Λιβαδειά που μπορούν να κινηθούν από τον Χρήστο Γιανναρά στον Νικόλαο Μπουφίδη και τον Δημήτριο Παπασπύρου, από την Κατοχή στην παγκόσμια οικονομική κρίση, από τη διεθνή πολιτική στον νέο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, από τον Λεβαδειακό στον Παπαγγελή, από την ενέργεια στο περιβάλλον, από τον Δημήτρη Χορν στον Φρανκ Σινάτρα και τον Ευάγγελο Λεμπέση; Νομίζω ότι δεν γνωρίζετε πολλούς…».
Σιγά ρε μεγάλε. Μας άφησες άφωνους!!!
Έχεις το θράσος να μας κάνεις και μαθήματα ρε ατάλαντε!!!
Θαυμάστε τον!!! Θαυμάστε το μεγαλύτερο φασιστόμουτρο της Λιβαδειάς, τον πρέσβη του ολοκληρωτισμού, τον Ντι Μούφα της ενημέρωσης που επιδεικνύει τα πολιτικά του κουρέλια στα γαλάζια γραφεία για να πάρει μαζί με την «γραμμή» και την επιβεβαίωση.
Από ποιους άραγε; Υπάρχουν πιο φασίστες και πιο ατάλαντοι από αυτόν;
ΝΑΙ υπάρχουν.

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ

βοιωτός είπε...

Cleo,
δικό σου είναι το σχόλιο ασφαλώς και μπορείς να δηοσιοποιέις τις απόψεις σου όποτε κρίνεις σκόπιμο.

Δεν υπάρχει αίτημα για αποστολή παραστατικών στο viotia. Υπάρχει απαίτηση για δημοσίευση όπου επιλέξει ο κ. Παπαγγελής.

Για την εκδήλωση του ΕΒΕ όποιος έχει στοιχεία ότι χρησιμοποιήθηκαν χρήματα του δημοσίου -έστω και ως επιχορήγηση- ας τα στείλει να τα δημοσιεύσουμε κατά προτεραιότητα...
Αλλά -όπως σωστά γράφεις- ο συμψηφισμός είναι λάθος μήνυμα και απαράδεκτος υπαινιγμός.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, τα χρήματα του ΕΒΕ, προέρχονται α. απο υποχρεωτική κατά νόμο εισφορά των μελών του, που είναι επίσης υποχρεωτικά, μικροί και μεγαλύτεροι επαγγελματίες και β. απο το δημόσιο με διάφορους τρόπους. Πάντως δεν είναι του κ.Αγνιάδη, όπως δεν είναι και του κ.Παπαγγελή.

Α propos, εχθές υπήρχε και άλλη εκδήλωση στο Συνεδριακό, ήταν κάτι γκρουπούσκουλα μεν αλλά ίσως πέρναγες καλλίτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΜΕΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΠΑΓΓΕΛΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ,ΛΟΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΥ, ΕΝΤΥΠΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ? ΩΣ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ,ΟΜΩΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ . Η ΤΕΔΚ ΩΣ ΥΠΗΡΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ. ΜΙΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΙΣΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΠΟΛΛΑ!! Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕXΘΕΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.. ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΙΩΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ . ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ!

βοιωτός είπε...

cleo,
τις πληρώνω.

Για την εκδήλωση: δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να λέμε έλα μωρέ μερικές χιλιάδες ευρώ τι έγινε. Εγώ χθες δεν μπορούσα να λείψω από ανειλημμένη υποχρέωση.

Κι όσο για το θρυλικό γκρουπούσκουλο που μου το χτυπανε διάφοροι. Πραγματικά δεν θυμάμαι πότε το είπα εκτός από την περίπτωση του Συλλόγου Ελικωνίων. Είναι κάπως αλλά όχι απολύτως υποτιμητικός όρος και δεν νομίζω να την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά με τόσες χιλιάδες λέξεις την ημέρα δεν παίρνω όρκο.

Οσον αφορά τη συνέντευξη της Συμπαράταξης, παρότι δεν εγκρίνω μερικές πολιτικές θέσεις της ή κινηματικές μεθόδους της, ασφαλώς θα δημοσιεύσω όπως κάθε φορά το δελτίο Τύπου που μου αποστέλλουν τα παιδιά χωρίς παρεμβάσεις. Νομίζω ότι είναι μια έντιμη στάση από μέρους της viotia, που δεν εφαρμόζεται μόνο στη Συμπαράταξη αλλά σε οποιονδήποτε θέλει να δημοσιοποιήσει την άποψή του.

βοιωτός είπε...

10.23
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα σου υπενθυμίσω ότι η viotia ήταν η πρώτη που μίλησε για το θέμα Βοιωτία και ενέργεια τον Μάρτιο του 2007, όταν στον νομό κανέις δεν είχε πάρει χαμπάρι για τα σχεδιαζόμενα. Δες τα σχετικά δημοσιεύματα, τότε που δεν πιστέυαμε στα μάτια μας!!!

Κατόπιν ευρέθησαν πολλοί που ασχολήθηκαν και σωστά: η viotia δεν κάνει εργολαβίες, το θέμα πρέπει να το λύσουν οι ηγεσίες με βοήθεια από τους οι πολίτες.

Σε συγχαίρω πάντως όχι επειδή με επαινείς αλλά επειδή έπιασες το πόιντ. Εχεις πολιτικό ένστικτο.

Ανώνυμος είπε...

παλιόγλυφτη βοιωτέ

όποιος,λέει καλή κουβέντα έχει πολιτικό ένστικτο εε;

Τι φτηνιάρικο δηλαδή το στυλ σου!!!

Ανώνυμος είπε...

κάτι ψάχνει ο παπαγγελής.πολυ γλειψιμο πέφτει

Ανώνυμος είπε...

Με έκλπηξη παρακολούθησα τη..μάχη.
γιατί γνωρίζω πως θυμώνουμε για κάτι όταν βρίσκει μέσα μας έδαφος.
ή όταν αυτοθεωρούμαστε άψογοι κι ο έλεγχος μας χαλάει την εικόνα.
το απλό είναι να απαντώ με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αντέχω οποιονδήποτε έλεγχο.
το απλό είναι να θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να θέτω τις πολιτικές μου πράξεις και κινήσεις στην κρίση και του πιο αυστηρού πολίτη, και να αποδεικνύω πως τιμώ το αξίωμα που μου έλαχε.
το απλό είναι να επιζητώ να με κρίνουν και να με συγκρίνουν , εάν είμαι σίγουρος για τις προθέσεις μου και την υλοποίησή τους.
το απλό είναι να απαντώ ευθέως επί των θεμάτων που κρίνομαι, αφού είμαι δημόσιο πρόσωπο κι όχι για το τι κάνουν άλλοι, τί δεν κάνουν άλλοι και πόσων ετών είμαι!
το έντιμο δε είναι, ίσως νάχω προλάβει, δημοσιοποιώντας οποιαδήποτε δαπάνη και την αναγκαιότητά της, αφορά δυημόσιο χρήμα που διαχειρίζομαι.
απλό πάντως δεν είναι να νομίζω ότι επωνυμία είναι το επώνυμό μου κι όχι η δημοσιοποίηση των παραστατικών, αφού γεννιούνται αμφιβολίες.
απλό δεν είναι να απολογούμαι γιατί δεν είμαι κατηγορούμενος αλλά δημόσιο πρόσωπο και όταν μου απευθύνονται δεν με κατηγορούν,κρίνουν τις πράξεις μου, πράγμα που εγώ έχω προκαλέσει κι επιζητήσει όντας αιρετός.
Και απλό, καθαρό, δημοκρατικό και σύγχρονο είναι να χαίρομαι όταν υπάρχουν φωνές και άνθρωποι που τολμούν να ρωτούν, που δεν με κατατάσσουν εξαρχής σ αυτούς που δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τίποτα γιατί είναι δεδομένη η πολιτεία τους.

Unknown είπε...

Καλήμέρα σε όλους
και καλό κουράγιο στη συζήτηση σας.
Δεν την βλέπω να τελειώνει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στον Παπαγγελη για την επώνυμη επιστολή. Όσο για τον Βοιωτό ας μας πει πόσα ένσημα έχει ως εργαζόμενος. Διότι για να ασχοληθείς με την πολιτική θα πρέπει να εχεις εξασφαλίσει τα προς το ζην και να μην εισαι ανεπάγγελτος στα 45 σου…Αλλο ανεργος και άλλο αεργος!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ βάλε σε ξεχωριστό θέμα την απάντηση του Παπαγγελή και τη δική σου απάντηση γιατί εδώ έχουν γραφτεί χίλια άσχετα θέματα και δεν διαβάζετε.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φίλε βοιωτέ, όλα όσα έχουν γραφτεί είναι απολύτως σχετικά και άσε τα σάπια,
απλώς είναι ίσως η μόνη φορά που υπάρχει τόσο εύστοχη αντίδραση στο άτοπο της ανάρτησης και γιαυτό μπορεί να συμφέρει να απομονωθεί απο τα σχόλια

βοιωτός είπε...

11.11
Θα το σκεφτώ.
11.44
Αλλος ένας φανατικός αναγνώστης μας που μετά από 2000 (δύο χιλιάδες) αναρτήσεις μας αποφάσισε να σχολιάσει πρώτη φορά. Γιατί; Για να υπερασπιστεί την εξουσία...
Δύο παρατηρήσεις.
1. Φίλε θα προσαγορεύεις τα αφεντικά σου, όχι τον Βοιωτό.
2. Δεν κάνεις για αρχισυντάκτης στο νέο blog-portal
www.viotia24.gr.
Δεν καταλαβαίνεις ποια θέματα πουλάνε...

Ανώνυμος είπε...

nevrakia; δυστυχώς κάποιοι σε καταλαβαίνουν
πάντως για το αρχισυντάκτης με στεναχώρησες
πάνω που είχα αρχίσει να φαντασιώνομαι το επαγγελματικό ου μέλλον

Ανώνυμος είπε...

"ΗΚΕΕ" είπε:

Ρε φίλε Βοιωτέ , ανώνυμε , γνωστέ άγνωστε ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λένε …

Αφού θες να λέγεσαι δημοσιογράφος , αφού έχεις τόσο μεγάλη γκάμα προσόντων και δυνατοτήτων όπως τα περιγράφεις στα πλαίσια της μετριοφροσύνης σου , αφού μας τη λες κι όλας ότι είμαστε όλοι άχρηστοι και αμόρφωτοι και ευτυχώς που υπάρχεις εσύ ο φωτεινός παντογνώστης να μας σώσεις , γιατί δεν αναφέρεσαι σε όλη αυτή τη στρατιά από φιέστες που γίνονται εδώ κι ένα μήνα ; Γιατί δεν κάνεις ένα πλήρες ρεπορτάζ για το μέγα πλήθος που συμμετέχει μέρες τώρα σε αυτές τις γιορτές και για το μέγα πάθος όλων των Φορέων να υλοποιήσουν τέτοιες εκδηλώσεις σε χαλεπές εποχές; Γιατί επιλέγεις μία και μόνη συγκεκριμένη εκδήλωση για να σχολιάσεις και να επικρίνεις ;
Αυτό θεωρείς ότι σημαίνει αντικειμενική δημοσιογραφία και αυτό μας δείχνει ότι εσύ το αστέρι που φέγγει στον τόπο μας είσαι ο καλά πληροφορημένος και αδέκαστος δημοσιογράφος;

Ρε μεγάλε φιλόσοφε κόψε κάτι , πάτα και λίγο στη γη . Δε νομίζεις ότι καταντάει αστείο ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδρώσει ποτέ για το μεροκάματο , να το παίζει προστάτης και διεκδικητής του δίκιου των πτωχών εργαζομένων ; Τι ξέρεις εσύ από αγώνες και αγωνίες ; Πότε βρέθηκες κοντά ή στη θέση αυτών που υποφέρουν ;
Φιλοσοφίες και μεγάλα λόγια από μακριά ; Από τον καναπέ ή από το πληκτρολόγιο; Ευχαριστούμε δε θέλουμε άλλους σαν κι εσένα. Χορτάσαμε . Εμείς που έχουμε φάει τη ζωή , τους αγώνες , τις αγωνίες και τους κόπους της με το κουτάλι δε γουστάρουμε να μας υποστηρίζουν κάποιοι σαν εσένα.

Κι αν θες να ξέρεις όσο απελπισμένος είναι κανείς τόσο περισσότερο χρειάζεται μια νότα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον . Ένα γλέντι , ένα ξέσκασμα , μια γιορτή , μια ανάπαυλα από τα προβλήματα. Γιατί θα έπρεπε να ξέρεις ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση . Αλλά που να μας καταλάβεις εσύ που έχεις μπουχτίσει από την καλοπέραση ; Που να καταλάβεις εσύ πόση ανάγκη είχαν όλοι αυτοί οι απόμαχοι της ζωής , αυτή μιά μικρή πλακέτα , αυτό το σημάδι αναγνώρισης της προσφοράς τους , αυτή τη μικρή κίνηση που τους έλεγε ότι δεν είναι πιά ξεχασμένοι .

Αλήθεια το πόσοι είναι οι φτωχοί και οι άνεργοι στο είπε κάποιος ή τους μέτρησες μόνος σου στις ατέλειωτες ώρες που περνάς φιλοσοφώντας ; Όχι ότι είναι κακό , από το να μετράς προβατάκια καλύτερα ανέργους . Έτσι βοηθάς και τον ΟΑΕΔ μη κάνει κάνα λάθος στα στοιχεία του . Αλλά αν δούλευες όπως εμείς δε θα σε άφηνε η κούραση να φιλοσοφείς και να κριτικάρεις εκ του μακρόθεν .

Και για να τελειώνουμε μ’ αυτή την ιστορία , καλό θα ήταν όταν αποφασίσεις άλλη φορά να τα βάλεις με την εξουσία και να κατακεραυνώσεις τις επιλογές της , να το κάνεις με αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη . Αν θες να σε λαμβάνει σοβαρά κανείς υπόψη στο μέλλον σταμάτα τις κριτικές ανάλογα με τις προσωπικές σου συμπάθειες και φιλίες , τις επικρίσεις ανάλογα με τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και αγάπες , ανάλογα με το « χρώμα » και το « κόμμα » …

dimotispress είπε...

Βοιωτέ, Ντι Μούφα της ενημέρωσης που λέει και ο ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά εργάζομαι (θα σου πω άλλη φορά τι είναι αυτό) και δεν είχα χρόνο για σχόλια στις προκλήσεις σου για κάθε νοήμονα.
Ο Παπαγγελής δεν σε έβρισε. Αντίθετα εσύ το έκανες. Δεν ξέρεις μόνο εσύ να διαβάζεις, ξέρουν και άλλοι. «Τα στοιχεία σας, θα μου επιτρέψετε, είναι κατάλληλα για τα καφενεία ή έστω για τους φίλους σας. Εμείς εδώ στη viotia είμαστε πολύ δύσπιστοι όταν ομιλεί η εξουσία» λες σε κάποιο σημείο. Δεν στέκομαι στα περί καφενείου. Θα σταθώ στην εξουσία. Ποια; Την πολιτική ή την επιχειρηματική; Και μη ρωτήσεις τι θέλει να πει ο ποιητής γιατί ξέρεις.
Και πάμε στην «καραμέλα της ανωνυμίας». Δεν είναι καραμέλα και το ξέρεις πολύ καλά. Είσαι και εσύ και όλοι εδώ ανώνυμοι. Ο μόνος που έγραψε με το όνομά του είναι ο Παπαγγελής που μάλλον δεν έχει ούτε να κρύψει ούτε να φοβηθεί τίποτα.
«Σε λίγο καιρό θα μάθετε τα στοιχεία μου, με την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής εφημερίδας viotia24.gr». Ένα θα σου πω: «Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά». Και εσύ ούτε «παπάς» είσαι ούτε και… «ράσα» έχεις για να τον κάνεις. Δημοσιογράφος δεν είναι αυτός που κάθεται και δημοσιεύει τα δελτία τύπου και καλεί τον οποιονδήποτε να του στείλει ό,τι σχετικό με την όποια υπόθεση διαθέτει. Αυτός είναι διεκπεραιωτής στην καλύτερη περίπτωση και γλύφτης όταν πρόκειται για «πληροφορίες» που μεταφέρει από την εξουσία πολιτική ή επιχειρηματική.
Μάλλον μικρός θα ήθελες να γίνεις δημοσιογράφος και δεν τα κατάφερες. Δεν είναι κακό αυτό μπορεί να κάνεις κάτι άλλο χωρίς όμως να μπερδεύεις τον δημοσιογράφο που είναι έξω και εργάζεται με τον δακτυλογράφο που γράφει ότι του υπαγορεύουν. Όχι για τους αναγνώστες σου αλλά για την φουκαριάρα την δημοσιογραφία που... έχει και ζάχαρο...
Όσο για τον ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ σε ορισμένα συμφωνώ. Δεν φταίει όμως ρε μεγάλε ο Παπαγγελής για την ανεπάρκεια και την ανυπαρξία των άλλων. Οι ίδιοι φταίνε και το ΠΑΣΟΚ το γνωρίζει...
Αυτά είχα να πω και ότι το εργοστάσιο στην Χαιρώνεια δεν πρέπει να γίνει... (Αν δε σε πειράζει «γαλάζιε» βοιωτέ...)

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που κατάφερα να καταλάβω είναι οτι είστε όλοι τραγικοί. Βαρέθηκα να διαβάζω τα σχόλια έλεοςςς!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Βοιωτία …φεύγει, ο Βοιωτός
(hic !!!)…έρχεται

Είναι αδύνατο να κρύψω την …συγκίνησή μου στο άγγελμα του Βοιωτού: «Σε λίγο καιρό θα μάθετε τα στοιχεία μου, με την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής εφημερίδας viotia24.gr.».
Ομολογουμένως, οι αλυσιδωτές αντιδράσεις ήταν ραγδαίες. Όχι μόνο χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, αλλά συνωστίζονται και άλλοι …σταβλάρχες (Βοιωτέ, πειράζει που είναι πληβείοι;) να δηλώσουν υποταγή στη νέα δημοσιο –γραφική αφέντρα της Λιβαδειάς.

Αναμένω με ενδιαφέρον τα στοιχεία σου Βοιωτέ, όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα τη μάνα μου που περιμένει να δει το όνομα του γιου της αναρτημένο έστω και σε ένα γαλάζιο μπΛογκ.

Ο ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ να σου δώσω άλλη μία πληροφορία κατσπατάλησης των χρημάτων του βοιωτικού λαού από το Παπαγελή και την υπόλοιπη παρέα του ΔΣ της ΤΕΔΚ. Εμαθα ότι κάπου εκεί κοντά στα Χριστούγεννα είχαν λέει το θράσος να επισκεφθούν τις γυναικείες φυλακές και να μοιράσουν άκουσον-άκουσον δώρα στα μωρά των κρατουμένων. Ζήτησέ του λοιπόν αναλυτικά στοιχεία και αυτής της προκλητικής δαπάνης (π.χ. πόσα δώρα, τί δώρα, από πού αγοράστηκαν, πόσο στοίχισαν κλπ). Στρίμωξέ τον τον αχρείο που έχει το θράσος να μοιράζει δώρα στα μούλικα.

Το καρφί

Ανώνυμος είπε...

Καρφί, η καλύτερη προσπάθεια υποστήριξης δεν είναι ο συμψηφισμός.
αντίθετα υποδηλώνει μια αποδοχή την οποία επιχειρεί να διασκεδάσει με άσχετα προς το θέμα πράγματα.
εκφράσεις δε όπως τα "μούλικα", όσο κι αν είναι ειρωνικές από μέρους σου,-ελπίζω-, πιθανόν δεν απαξιώνουν τους έχοντες αυτή τη νοοτροπία, αλλά ενισχύουν την κρατούσα άποψη, έστω κι από λάθος.

Unknown είπε...

Μετά από 24 ωρες και περίπου 10 σχόλια παράμένω επίκαιρος
"Καλήμέρα σε όλους
και καλό κουράγιο στη συζήτηση σας.
Δεν την βλέπω να τελειώνει ποτέ."
Ηρεμία....

Ανώνυμος είπε...

Καλά όχι ότι είχα αμφιβολία πως τα σχόλια ήταν δόλια , χωρίς ουσία και κατευθυνόμενα αλλά τώρα το επιβεβαιώσατε μόνοι σας και έτσι μάλλον σας κατάλαβαν και οι πέτρες . Το θέμα βέβαια είναι ποιοί είναι αυτοί που κατευθύνουν όλη αυτή την ιστορία και γιατί. Μήπως επειδή ο Παπαγγελής όρθωσε το ανάστημά του ή ύψωσε τον τόνο της φωνής του στους μεγάλους και τρανούς της Βοιωτίας και στα διάφορα μεγάλα συμφέροντα του τόπου; Η μήπως επειδή αυτός ένας μικρός και ταπεινός Δήμαρχος , ενός μικρού Δήμου τόλμισε να μπει εμπόδιο σ΄αυτούς που δεν έχουν μάθει να τους χαλάει κανένας τα σχέδια , τα όνειρα , τις φιλοδοξίες και τα χατίρια;
Με ενδιαφέρον διάβασα τα σχόλια για την "εκδήλωση του Παπαγγελή" αλλά δεν είδα πουθενά κανένα σχόλιο για την μεγαλειώδη , δωρεάν για όλους φιέστα του Επιμελητηρίου και για το κόστος της , για τη Φιλιώ Πυργάκη των αστυνομικών , για τις εντυπωσιακές χοροεσπερίδες των κομμάτων και για τις τόσες άλλες πίττες της περιοχής. Γι αυτές δεν έχετε ερωτήματα και απορίες;
Και καλά για τη " φιέστα " όπως τη λέτε σας ήρθε μιά αγανάκτηση σε τέτοιες δύσκολες εποχές.
Αυτό με τα παιδάκια στις γυναικείες φυλακές θεωρείτε ότι μπορεί να σταθεί ως κατηγορία; Είναι δυνατό να υπάρχει άνθρωπος που αυτά τα παιδάκια μπορεί να τα χαρακτηρίζει " μούλικα "; Είναι δυνατό να χαρακτηρίζονται θρασείς αυτοί που θυμούνται και προσφέρουν σε αυτές τις ψυχές που ζουν πίσω από τα κάγκελα , που ζουν μιά ζωή που εκείνα δεν επέλεξαν και που τιμωρούνται χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα; Είναι δυνατό να χαρακτηρίζεται αχρείος ένας άνθρωπος που προτιμάει να κάνει δώρα σε παιδιά από το να πληρώνει τιμολόγια δημοσιογράφων και Μέσων για να προβάλλεται εκείνος και το έργο του;
Η μήπως τελικά καμάρια μου αυτό είναι το θέμα σας;

Ανώνυμος είπε...

χαχα τι τραγικός που είσαι ρε Παπαγγελή!!
Έγραψες μια επώνυμη διαμαρτυρία και σε όλες τις άλλες απαντάς ανώνυμα!!
Αχ το ταπεινό καημένο πρόβατο...
Σε πληγωσαν πολυ?

βοιωτός είπε...

καρφί(πολύ ταιριαστό),
1. Οταν εγώ γράφω κρυάδες βάζω μια ένδειξη "απόπειρα χιούμορ" για τους αναγνώστες. Εσύ τα πετάς κατυεθείαν. Αυτό το επίπεδο 3ης δημοτικού με αστειάκια τύπου Ψάλτη δεν γνωρίζω σε ποιον απεύθύνεται αλλά η μόνο πλάκα που έχει είναι αυτός που γράφει.
2. Οταν κάνεις τέτοιες ενέργειες δεν τις διαφημίζεις στο δίκτυο ή στην τιβί.
3. Φυσικά και για την επίσκεψη στις φυλακές -αν ξοδεύτηκε δημόσιο χρήμα- πρέπει να υπάρχουν τα νόμιμα παραστατικά.
4. Μόνος του πήγε ο Παπαγγελής ή ήταν και οι αδερφές Μαγγίρα για να διασκεδάσουν τις φυλακισμένες;

Ανώνυμε 9.47
είσαι εκτός αγώνα. Δεν είπαμε τίποτε εμείς για παιδάκια και φυλακές. Αλλοι τα θυμήθηκαν.
Οσο για εκείνο με τα συμφέροντα μην το επαναλαμβάνετε, είναι απίστευτη συκοφαντία. Η viotia πολεμάει όλα τις εξουσίες, εδώ και δύο χρόνια. OΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

τελικά μεγάλη φίρμα ο παπαγγελής και μάλλον πάει για κάτι παραπάνω απο νομάρχης, αν τον αφήσει ο βαψομαλιάς!!

ο πονηρούλης

Ανώνυμος είπε...

AN ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 2010 ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Για τον τελευταίο ανώνυμο.
Φυσικά και είμαστε στην Ευρώπη.Για να σιγουρευτούμε μπορούμε να πάμε μια βόλτα στα Οινόφυτα να δούμε ευρωπαικες προδιαγραφές από κοντά και να δροσιστούμε με το γάργαρο νεράκι της περιοχής. Επίσης μπορουμε να διαβάσουμε τι λέει η Ευρωπαική Ένωση για την κόκκινη λάσπη κτλ.

Και όπως είπε ένας παραπάνω.
"Αυτά είχα να πω και ότι το εργοστάσιο στην Χαιρώνεια δεν πρέπει να γίνει."

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ ντι μούφα, όπως λέει ο Πρεβεζιάνος και ο dimotispress, καλά θα κάνεις να μην αποκαλύψεις το όνομά σου στη νέα σελίδα που ετοιμάζεις.
Όλοι σε γνωρίζουν πλέον, όλοι γνωρίζουν το παλικαράκι,που όταν ΞΥΠΝΑΕΙ(γιατί κοιμάσε πολύ βρε αδερφέ)και θυμάται, εμφανίζεται πάντα με στόχο το προσωπικό του συμφέρον (γιατί τέτοιους δασκάλους είχες στη δημοσιογραφία τέτοια δημοσιογραφία ξέρεις και κάνεις).
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η αποκάλυψή σου αυτή θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονα και την υπογραφή σου σε όλα όσα κατά καιρούς έχεις γράψει στη σελίδα σου και ως γνωστών έχεις υποπέσει σε σοβαρά πολιτικά ατοπήματα και αρκετές φορές έχεις κατηγορηθεί για συκοφαντικά σχόλια. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό...τεράστιε, αδέκαστε, τρανέ,έγκυρε , ενεργέ κουκουλοφόρε, δημοσιογραφάρα ....ΜΠΕΜΠΕΚΟ όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Χατζηχρήστος.

Trofonios είπε...

http://vagia-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_6920.html

Μην μου πείτε ότι για αυτό δεν θέλει ένα μπράβο ο κ. Παπαγγελής; Όταν θα ασχοληθούμε και εμείς οι καβουράδες με την δικιά μας αρχαία και πλούσια ιστορία τότε να κρίνουμε τον κάθε Παπαγγελή που ασχολείται.

Όλοι πρέπει να παραβρεθούμε στην παραπάνω εκδήλωση και να αφήσουμε τα κόμματα και τις κάθε μαλακίες που μας έχουν φυτέψει στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το συγκεκριμένο σχόλιο (Επιστολές προς την πολιτική ηγεσία...για Enelco) στο συγκεκριμένο blog σχετικά με τις οικολογικές ευαισθησίες των τοπικών αρχόντων και με έβαλε σε όχι και τόσο αθώες σκέψεις αν ισχυουν φυσικά όλα αυτά.

ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ:
"
Αρκετές εταιρίες όπως είναι γνωστό ενδιαφέρονται να κατασκευασουν τέτοιου τύπου εργοστάσια φυσικού αερίου.. και να μπουν στο σύστημα. Άκουσα ότι ο χρόνος εισόδου.. δηλ. το ποιος θα καταφέρει να μπει πρώτος, θα επηρεάσει την τιμή πώλησης της ενέργειας και συνεπώς όλοι Θέλουν να μπούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα... ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερη τιμή.

Το γεγονός ότι στην περιοχή μας δραστηριοποιείται και άλλος γνωστός έλληνας επιχειρημάτιας, ο οποίος μάλιστα, χρησιμοποίησε γνωστή παραγωγική μονάδα μεταλλευματος με σκοπό να κατασκευασει και μετά να τροποποιήσει(!) την άδεια παραγωγής ρευματός του εργοστασίου του συν του γεγονότος προσφατα να προσπαυήσει να επεκτείνει την κι άλλο την δραστηριότητα του, κάνει μερικούς να σκέπτονται πιο πονηρά...

Διότι σκεφτείτε, δύο μεγάλους οικονομικούς παράγοντες να ανταγωνίζονται ποιός θα πρωτομπεί στο σύστημα!!

Αυτό κάνει πολλούς να πιστέυούν, και αυτό που συζητιέται τελευταία σε κύκλους, είναι ότι η αντίδραση στο εργοστασιο Ενελ δεν είναι αμιγώς οικολογικού περιεχόμενου ή αν θέλετε τακτική, πολιτικής εκμετάλλευσης , ΑΛΛΑ αποτέλεσμα, ενός ανταγωνισμού σε επιχειρημάτικό επιπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως η αντίδραση που βλέπουμε στην κατασκευή ενός τέτοιου εργοστασίου (και που εμάς τους νέους μας εκπλήσσει όντας πιο εξοικιομενοι με το τι σημαίνει φυσικό αέριο, τεχνολογία και φιλικό καύσιμο)δεν προέρχεται μόνο από τον ενδεχόμενο φόβο της τοπικής κοινωνίας, αλλά υποκείνειται συστηματικά κι από παράγοντες επιχειρημάτικους.

Κάτι τέτοιο δικαιολογεί πολυ πιο εύκολα την αντίδραση και τισ δηλώσεις κάποιων υποψήφιων και μη τοπικών πολιτευτών, που κανείς δεν μπορουσε μέχρι τώρα να φανταστεί ότι φέρουν τόσο βαριά οικολογική συνείδηση!!

Αν κάτι τέτοιο υφίσταται, τότε στις πλάτες μιας κοινωνίας με σοβαρά προβλήματα, παίζεται ένα ασχημο παιχνίδι, που έχει ως σκοπό να εξυπηρετήσει μόνο γνωστό επιχειρηματία και ήδη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή μας, που δεν έχει δείξει ποτέ και ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον, στους εργαζόμενους και στους κατοίκους.. Αντίθετα!!

Ας είμαστε λοιπόν προσεχτικοί με τους εκάστοτε πολιτικούς που στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν και τη χρηματοδότηση τους!!"

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΗ
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο
'ΒΟΙΩΤΟΣ'ΚΑΙ ΟΛΟΙ .ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΕΔΩ ΣΕΧΩ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΔΕΝ ΟΥΤΕ Ο ΒΟΙΩΤΟΣ .ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΔΩ ΒΡΟΜΑΕΙ Ε ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΝΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.-

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά τα ειπαμε, μη τον ηρωποιήσουμε κι ολας τον παπαγγελή.
με ξενα λεφτα κανω κι εγω κουμαντο.

βοιωτός είπε...

Οι σοβαροί κατάλαβαν.-

Ανώνυμος είπε...

Ετσι εξηγείται γιατί εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ...

Ανώνυμος είπε...

πολιτικη κανει ο φουκαρας ο παπαγγελης μηπως και ανεβει κανενα σκαλι στο κομμα. τωρα για τις ρεμουλες και τα αλλα ολαος δεν κοιματε κανενας δεν μπορει να τον ξεγελασει .μου αρεσει που επικαλειτε ανεργους κλπ του λεω μολις αναλαβει το πασοκ και οι συμμετεχοντες στην συμμορια θα λυσουν ολα τα προβλημματα Ε ΡΕ ΛΑΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ