Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο αγροτικών κινητοποιήσεων

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες στη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία και ενώ αναμένουν την ανακοίνωση των εξειδικευμένων μέτρων από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που προανήγγειλε χθες το βράδυ.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί απέκλεισαν συμβολικά τη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών -Θεσσαλονίκης κοντά στην Δαύλεια επιβάλλοντας σημαντική καθυστέρηση στο intercity που κατευθύνονταν προς Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί στο σταθμό της Λιβαδειάς.Οι αγρότες στην Αλαμάνα της Λαμίας κράτησαν την σκληρή αντίσταση τους κόβοντας μια διέξοδο που υπήρχε παράλληλα προς την εθνική οδό και έτσι υποχρεώνονται οι οδηγοί που κινούνται από την κεντρική Ελλάδα να διέρχονται μόνο από την παλαιά εθνική οδό και μέσα από την πόλη της Λαμίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκατοντάδες νταλίκες παραμένουν εγκλωβισμένες για 3η μέρα στο τμήμα από τη Λαμία μέχρι και τη Θήβα σε διάφορα σημεία.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στις 13:30
Δελτίο αγροτικών κινητοποιήσεων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ [ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ]

Ανώνυμος είπε...

από ποιούς θα γίνει το κιλελέρ, γιατί δεν κατάλαβα!

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο καρβελης γιατι ο λαος της ελλαδος εδειωξεπριν 5 χρονια την χολερα που εχει φορτωση με τοσα και τοσα την τσεπη μας αλλα θα μου πειςτι περιμενειςγρηγορα ξεχναμε

Ανώνυμος είπε...

Το Κιλελέρ και οι BMW, ως ταίριαζαν πολύ...