Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Η ομιλία του Γιάννη Ραγκούση στη Λιβαδειά

"Η Βοιωτία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης που θέλουμε να υλοποιήσουμε στην Ελλάδα τις επόμενες χρονιές και όχι μόνο, την πράσινη ανάπτυξη. Και υπ’ αυτή την έννοια -αγαπητέ Γραμματέα- θα γίνει «πράσινη» η Βοιωτία, και με την έννοια την πολιτική, και με βάση τον αγώνα που δίνετε, τον τόσο πολύ πετυχημένο, αλλά θα γίνει πράσινη και μπορεί να γίνει πράσινη, να γίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πράσινης ανάπτυξης.
Δηλαδή μιας ανάπτυξης που ταιριάζει τη βιομηχανία με το περιβάλλον, που ταιριάζει το περιβάλλον με τη γνώση, με την καινοτομία. Και που δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να μπορούν να παράξουν ποιοτικά προϊόντα τα οποία να είναι ανταγωνιστικά και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό το μοντέλο είναι αυτό που επίσης χρειάζεται η χώρα μας, μαζί με βραχυπρόθεσμα μέτρα εξόδου από την κρίση", τόνισε αναφερόμενος στη Βοιωτία ο Γιάννης Ραγκούσης κατά την ομιλία του στη συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας στη Λιβαδειά το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η νέα διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θα οικοδομήσει τη νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό κατ' αρχάς σε δύο έννοιες: η δικαιοσύνη και η εντιμότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά για το ΠΑΣΟΚ και για τον πρόεδρό του. Και ο Γιάννης Ραγκούσης κατέληξε:"Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα αρχή χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια. Χρειάζεται όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, χρειάζεται όλοι μαζί να παλέψουμε και να αγωνιστούμε με όρους δικαιοσύνης σε συνθήκες εντιμότητας στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος, με ξεκάθαρους στόχους και ξεκάθαρες συμφωνίες".

Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν στον ΓΙΟΥΛΑ ήταν αρκετοί καθώς το ηθικό των οπαδών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου.
Φυσικά, ήταν εκεί το όλον ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας αλλά όχι μόνο. Και όλοι οι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το παρών, μεταξύ αυτών ο κ. Διονύσης Δολιανίτης από τη Φθιώτιδα και η κ. Αφροδίτη Παπαθανάση από τη Φωκίδα.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση στη Λιβαδειά το περασμένο Σάββατο.
Η ομιλία του Γιάννη Ραγκούση στη Λιβαδειά

Δεν υπάρχουν σχόλια: