Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα από το ΚΚΕ Λιβαδειάς

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα που προχθές επισκέφθηκε το μπλόκο του Κάστρου εξαπολύει η Αχτιδική Επιτροπή του ΚΚΕ Λιβαδειάς. Θα σχολιάσω στη συζήτηση, πάντως από πρώτη άποψη νομίζω ότι υποβόσκει μια ένταση για την πρωτοπορία στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Δείτε το σχόλιο από το γραφείο Τύπου της Αχτιδικής Επιτροπής του ΚΚΕ Λιβαδειάς:

Στο αγροτικό μπλόκο του Κάστρου που επισκέφθηκε προχθές ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας είπε μεταξύ των άλλων: «Είναι ανάγκη να υπάρξει μια ριζική αναδιάρθρωση της πολιτικής που ακολουθούμε ως χώρα. Να στηρίξουμε την αγροτική οικονομία. Να αποκτήσουμε εθνική στρατηγική. Κυρίως, να σταματήσουμε να ακολουθούμε πιστά τις επιταγές της ΕΕ, διότι η αναθεωρημένη Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) αλλά και η έλλειψη Εθνικής Στρατηγικής, μας έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού. Εμείς τα λέγαμε χρόνια….»
Αλήθεια, δεν γνωρίζει η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτό που εφαρμόζεται είναι Εθνική Στρατηγική;
Στρατηγική ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς προς όφελος των πολυεθνικών και των εμποροβιομηχάνων. Κι αυτή η εθνική στρατηγική είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Ε.Ε. και των αποφάσεων της, που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού και στηρίζει με νύχια και με δόντια ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
Τι λέει ο κ. Τσίπρας; Όχι να καταργηθεί η ΚΑΠ ή κάτι σχετικό αλλά να σταματήσουμε να ακολουθούμε πιστά τις επιταγές της!
Η καλλιέργεια της αυταπάτης και το ψευτοτροπάρι επιδιόρθωσης της ΚΑΠ σε όλο της το μεγαλείο!
Λες και επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια των κρατών-μελών της ΕΕ να εφαρμόζουν αυτή κι όχι άλλη απόφαση ή να την εφαρμόζουν τμηματικά.
Όσο για το «εμείς τα λέγαμε χρόνια» επειδή όλοι γνωριζόμαστε σ΄ αυτόν τον τόπο και η Ιστορία είναι πρόσφατη, ακούγεται το λιγότερο σαν εμπαιγμός απέναντι και στους αγρότες. Όποια πέτρα και να σηκώσεις κάποιο στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεις…

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Χάνουμε τη νεολαία, μη χάσουμε και τους αγρότες", θα λένε στο ΚΚΕ. Ως γνωστόν (;) το μόνο μέλημα του ΚΚΕ είναι η ηγεμονία της αριστεράς. Ποιος ιμπεριαλισμός, ποιος καπιταλισμός, από τη στιγμή που βλέπουν την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ πρώτος εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια, το ξέρουν οι αγρότες του ΚΚΕ ότι άμα καταργηθεί η ΚΑΠ, τέλος και οι κοινοτικές επιδοτήσεις;

Ανώνυμος είπε...

ο μονοψήφιος αριθμός για τον συριζα ειναι καλος αλλα δεν σταμάτησε ακόμα η κατηφόρα.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ολα αυτά είναι σχόλια του ΚΚΕ ή είναι και δικά σου. Αν ισχύει το δεύτερο ποιό κομμάτι ανήκει σε σένα διευκρίνησέ το.

Ανώνυμος είπε...

οι ηγεσίες των κομμάτων στηρίζουν τους αγρότες αλλά σε ποιά αιτήματα τους γιατί μάλλον είναι διαφορετικά κατά τόπους απο ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος.
Εκτός εάν οι αγρότες της ΝΔ μπήκαν σφήνα μέσα και έκαναν καλά τη δουλειά τους.

βοιωτός είπε...

Είναι εμφανές, ανώνυμε.
Από "Δείτε το σχόλιο από το γραφείο Τύπου της Αχτιδικής Επιτροπής του ΚΚΕ Λιβαδειάς:" και κάτω είναι το σχόλιο του ΚΚΕ. Είναι και ιτάλικ...


Εν πάση περιπτώσει, ισχύει για εσένα και για όλους. Αν πρόκειται να απευθύνεσται στο Βοιωτό πάρτε τουλάχιστον ένα ψευδώνυμο. Δεν μπορώ να απαντώ τελευταίε ανώνυμε ή προτελευταίε ανώνυμε κ.λπ. ενώ πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος παρεξηγήσεων.

ckoutros είπε...

Οταν η ΑΡΕΝ που στηριζεται απο τον ΣΥΝ περνει 5.65% στα ΑΕΙ και 2.06& στα ΤΕΙ στις φοιτητικες εκλογες ενω η ΠΚΣ 15.97% και 6.3% αντιστοιχα δε μπορεις να λες οτι οτι το ΚΚΕ χανει τη νεολαια.
Να θυμησω οτι ο Τσιπρας ειχε πει για ενοτητα της αριστερας με πολιτικη ηττα του ΚΚΕ .
Και τελος ....
Ενας ειναι ο εχθρος , ο ιμπεριαλισμος ( και τα τσιρακια του βεβαια )

Unknown είπε...

Μιας που ο Αλέξης έγινε θέμα προς συζήτηση, να βγάλω και εγώ λίγη πίκρα.
Μιλώντας σαν επαρχιώτης δεν μπορώ να τον βλέπω στα μέρη μου.
Μιλώντας σαν πολίτης που ακούει έναν πολιτικό δεν μπορώ να μετράω κολοτούμπες.
Μιλώντας σαν νεολαίος που ακούει νεολάιο, κάτι με χαλάει στον λόγο του. Παπανδρέου γέρο είχαμε δεν θέλω άλλον.
Μιλώντας ως βάζελος δεν μπορώ να τον βλέπω να μου σταματάει το γήπεδο και να μην μιλάει για την κοπή των δέντρων στην Κυψέλη.
Καληνύχτα Αλέξη.

Ανώνυμος είπε...

Επαρχιώτη,

Αφού είσαι Βάζελος μάθε ότι το γήπεδο "σέρνεται" πολύ πριν υπάρξουν προσφυγές (δυο χρόνια τώρα είναι έτοιμες οι μελέτες) - άσε που κι αυτές έγιναν κατά του Βωβού κι όχι κατά του ΠΑΟ. Και επειδή δεν είσαι καλά ενημερωμένος πήγαινε εδώ για να δεις να αντέδρασε ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφή του πάρκου στην Πατησίων.

CRiSss,

Αρκετά χρόνια πριν η ΠΚΣ έπαιρνε 45% στους φοιτητές αλλά στην κάλπη... Οι φοιτητικές εκλογές ποτέ δεν ήταν καλός μπούσουλας. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις μικρές ηλικίες το ΚΚΕ βλέπει την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ από μακρυά.

Η πολιτική του ΚΚΕ απέναντι στους αγρότες καθαρά οππορτουνιστική - να μην πω διπρόσωπη - αφού από την μια χαϊδεύει τ' αυτιά των αγροτών με κάθε ευκαιρία κι από την άλλη «ξεχνάει» να πει ότι έξοδος από την Ε.Ε. και κατάργηση της ΚΑΠ σημαίνει σταμάτημα όλων των κοινοτικών ενισχύσεων.

Ανώνυμος είπε...

Επαρχιώτη, για την κοπή των δένδρων στην Κυψέλη εγώ είδα τουλάχιστον 4 τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν ως μέλη της επιτροπής κατοίκων, χώρια οι ανακοινώσεις.
Απο όσο γνωρίζω, η "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ" η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Α. Τσίπρα ασκεί διαρκή και δημιουργική παρέμβαση στην Αθήνα (π.χ. παλαιά αγορά Κυψέλης)αλλά και σκληρή αντιπολίτευση στον Κακλαμάνη.
Τέλος μπορείς ως φίλαθλος να ταυτίζεις το συμφέρον σου με το συμφέρον του Βωβού και του Βαρδινογιάννη και να μην βλέπεις ότι η Αθήνα δε σηκώνει άλλα τσιμέντα; ότι ο ελαιώνας ήταν μια τελευταία ευκαιρία σε μια εντελώς υποβαθμισμένη δυτική Αθήνα;

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν έχω απάντηση, είναι άλλη μια θλιβερή σελίδα στην επιτομή της μισαλλοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Για τις παρεμβάσεις ανάπλασης στο Πάρκο Κύπρου και Πατησίων


Η παρέμβαση του Δήμου στο τέως πάρκο Κύπρου και Πατησίων, έγινε στα πλαίσια της Διπλής Ανάπλασης. Ο χώρος ήταν υποβαθμισμένος, γεμάτος αηδιαστικά ψηλά δέντρα και αποτελούσε εστία μόλυνσης για την περιοχή. Από τους περιοίκους υπήρχαν παράπονα ότι τα δέντρα τους κρύβουν την θέα στην Πατησίων, ενώ όταν φυσάει, το θρόισμα των φύλλων δημιουργεί ανυπόφορες συνθήκες ηχορύπανσης. ΤΑ πουλιά που μαζευόντουσαν γέμιζαν τον τόπο κουτσουλιές, επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.
Στον χώρο υπήρχαν επίσης σκουπίδια και παρκαρισμένα αυτοκίνητα Ο Δήμος είχε υποχρέωση να προστατεύσει και αυτόν το χώρο με τα μόνα μέσα που διαθέτει, δηλαδή μπουλντόζες. Μην σας μπουν ιδέες όμως ότι μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και για κατεδάφιση αυθαίρετων.
Η παρέμβαση που έγινε ήταν η ελάχιστη δυνατή, προκειμένου να μην διαταραχτεί το φυσικό περιβάλλον. Καταστράφηκαν μόλις πενήντα δέντρα, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν πάνω από εκατό χρόνων, δηλαδή σε βαθύτατο γήρας, με σοβαρά κινητικά προβλήματα, ασθενή όραση, μερικά και με κατάθλιψη.
Ο Δήμαρχος είναι πιστός στις δεσμεύσεις του, στον χώρο του πάρκου θα κατασκευαστεί υπόγειο πάρκινγκ τεσσάρων επιπέδων που θα είναι προσβάσιμο στους κατοίκους έναντι του συμβολικού ποσού των 30 ευρώ την ώρα. Πάνω από το πάρκινγκ θα φυτευτεί ένας πλάτανος και θα διαμορφωθεί μια πλατεία χωριού, με λιθόστρωτο, καφενείο, ταβέρνα – οβελιστήριο, σταθμό χωροφυλακής, βρύση και ηρώο πεσόντων. Σχετικές λεπτομέρειες υπάρχουν στο προεκλογικό πρόγραμμα του Δημάρχου. Για να κάτσεις τον Ιούλιο, θα χρειάζεσαι πουλοβεράκι.
Η φθορά που προκλήθηκε σε δέντρα είναι αμελητέα, εν σχέσει με την καταστροφή που προκαλείται καθημερινά στα τροπικά δάση του Αμαζονίου, για τα οποία οι δήθεν «ευαίσθητοι» πολίτες δεν λένε κουβέντα.
Τα υπόγεια πάρκινγκ είναι πολύ φιλικά προς το περιβάλλον, αφού από πάνω μπορούν να τοποθετηθούν ζαρντινιέρες, με παχιά σκιά, που συμβάλλουν στην βελτίωση του μικροκλίματος. Τα υπαρκτά παραδείγματα άλλωστε είναι πολλά. Στην Βαρβάκειο Αγορά έχει διαμορφωθεί υπερυψωμένη πλατεία, με βιοκλιματικό νυχτερινό κέντρο, ενώ στο Πολεμικό Μουσείο λειτουργεί ένα πρότυπος χώρος καθαρού τσιμέντου, κατάλληλα σχεδιασμένος ώστε να συντηρείται χωρίς περιττή σπατάλη νερού, και όπου η σκιά από τις τεράστιες μπούκες εξαερισμού, προσφέρει καθημερινά λίγη δροσιά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Τέλος οι πολίτες που αντιδρούν δεν ξεπερνούν τους 130 και είναι ο γνωστός περιφερόμενος θίασος , που από πίσω του κρύβονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, εργολάβοι και φαρμακοβιομήχανοι. Επιπλέον ελέγχουν το Συμβούλιο της Επικρατείας και κάθε άλλη υπηρεσία που βγάζει παράνομες εργασίες του δήμου.

Για το ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Διαβάστε τις προηγούμενες ανακοινώσεις του δήμου για όλα τα θέματα. Άλλα η οργή των ΜΑΤ θα γίνει ποτάμι που θα τους πνίξει.

Unknown είπε...

Προσφυγές στο ΣΤΕ θα γίνουν για την Κυψέλη?
Ναι στο γήπεδο όχι στο εμπορικό φωνάζει ο Αλέξης...
Ποιο κτήριο έχει περισσότερο τσιμέντο δεν μας λες φίλη από την Κυψέλη.
Οι Κορμοράνοι μόνο με το εμπορικό θα χαθούν ενώ από το γήπεδο δεν απειλούνται.
Και τελικά πόσοι από τους 131 είναι δημότες Αθήνας και τους καιει το πράσινο της πρώην βιομηχανικής ζώνης στην Αθήνα.
Με το μόνο που συμφωνώ είναι να ελεχθούν τα οικονομικά ποσά συναλλαγής με τον Δήμο.
Μέτοικε χωρίς να ξέρω τι ομάδα είσαι σκέψου σαν βάζελος, δες τους άλους τι αντιμετώπιση έχουν όλα αυτα τα χρόνια από το κράτος και μέτα δικαιολόγησε με αν μπορείς

Ανώνυμος είπε...

criss, τα ποσοστά που συγκρίνεις για να συμπεράνεις το ρεύμα του ΚΚΕ στη νεολαία γιατί δεν περιλαμβάνουν και τις άλλες φοιτητικές παρατάξεις;
Μήπως ιμπεριαλισμός είναι το άλλο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ; αυτό που θα βρείς όποια πέτρα και αν σηκώσεις;
(πώς τα λέω σήμερα)

ckoutros είπε...

Εγω μιλαω για φοιτιτηκες εκλογες κι εσυ Μετοικε για δημοσκοπησεις. Αυτο λεει πολλα. Αλλα κι αν δεχτουμε οτι ειναι ετσι , τοτε γιατι αυτο το τεραστιο ποσοστο των νεων δε ψηφισαν ΑΡΕΝ στις εκλογες ;;; Που ειναι αυτο το ποσοσστο ;;;

Αυτη η συζητηση αφορα το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι να βαλω τα ποσοστα των αλλων παραταξεων ;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλα για αλλαγη του συστηματος , του καπιταλισμου, οχι ανατροπη. Προτεινει λυσεις για να γινει απλως πιο ανθρωπινος. Δεν τον καταδικαζει .Αρα υποστηριζει τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ γέρασε και καταρρέει. Μαζί του θέλει να συμπαρασύρει την υπόλοιπη αριστερά. Παλεύει να το πετύχει με κάθε τρόπο.
Στηρίζοντας έμμεσα την κυβέρνηση μαζί με τον ΛΑΟΣ. Οι θέσεις του είναι βαθιά συντηρητικές και απευθύνονται στον μικρονοικοκύρη. «Αυτόν που έχτισε ένα σπιτάκι και πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο», όπως έλεγε ο Μ. Κατσαρός.
Αμφιβάλλει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Επαρχιώτη,

Δεν γίνεται προσφυγή στο ΣτΕ για το κάθε τι. Πάντως έχει γίνει μήνυση κατά του Δήμου αν ενδιαφέρεσαι. Για το γήπεδο του ΠΑΟ μην τρως το κουτόχορτο που σερβίρει η διοίκηση. Το γήπεδο δεν το ξεκινούν γιατί είναι ακριβή υπόθεση - όπως κι οι καλές μεταγραφές (BTW, ομόθρησκος είμαι). Τα υπόλοιπα είνα λόγια του αέρα. Η συζήτηση πάντως δεν αφορά το γήπεδο του ΠΑΟ.

CRiSss,

Το '80 η ΔΑΠ έπαιρνε ...2,5% στις φοιτητικές εκλογές αλλά στις βουλευτικές τη ΝΔ την ψήφιζαν πολύ ποερισσότεροι νέοι. Δεν θα το επαναλάβω ξανά, οι φοιτητικές εκλογές ΠΟΤΕ δεν είχαν την παραμικρή αναλογία με τις βουλευτικές.

Το ΚΚΕ θέλει να ανατρέψει τον καπιταλισμό - μάλλον για να φέρει το σταλινισμό όπως φαίνεται από τις θέσεις για το 18ο συνέδριο. Με ...τα τρακτέρ των αγροτών θα το κάνει; Είναι κι αυτό μια άποψη, μόνο ο Μαρξ κι ο Λένιν θα τραβούσαν τα μαλλιά τους!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΦΟΣ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

Απότην ανακοίνωση τη ΑΕ Λιβαδειας του ΚΚΕ
"...Κι αυτή η εθνική στρατηγική είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Ε.Ε. και των αποφάσεων της, που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού και στηρίζει με νύχια και με δόντια ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ"....

Από την ανακοίνωση της Επιτροπής του Δήμου Θεσπιών του ΣΥΡΙΖΑ
..."με σκοπό την ενότητα και την κοινή δράση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς που είναι προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του δικομματισμού, την ενίσχυση των κινημάτων εργατών, αγροτών, νεολαίας και για την επίλυση των προβλημάτων του Λαού και του τόπου"....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Την προηγούμενη απο τον Α.Τσίπρα, είχε επισκεφθεί το Κάστρο η Α.Παπαρήγα.

Φαντάζεστε να υπήρχε αντίστοιχου ήθους και ύφους ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ;

Άναυδο το νοήμον κοινό - θα παρακολουθούσε τις παρατάξεις της Αριστεράς να αλληλοσφάζονται στην ποδιά των αγροτών (που κατά πλειοψηφία δεν στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ)

Η στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι ευεξήγητη, ο φανατισμός όμως μερικών οπαδών του χρήζει πλέον ψυχιατρικής ερμηνείας.

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε τί γίνεται όταν ο φανατισμός πάει χέρι-χέρι με τον πανικό, την απελπισία και τον Καρατζαφέρη.
Αληθεύει ότι η ΚΟΒ Λιβαδειάς του ΚΚΕ ετοιμάζει μεγαλειώδη υποδοχή στο Κάστρο για τον Άδωνη;
Μάγκες ρίξτε σύρμα να έρθουμε όλοι.
Ιωσήφ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Γραφείο Τύπου Τηλ.: 3722163-3722141 Αθήνα, 28 -1-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Ανοιχτή Πόλη», η δημοτική παράταξη της Αθήνας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, επανεμφανίστηκε με αφορμή τις εργασίες για την κατασκευή ενός παρκινγκ στην περιοχή της Κυψέλης (Κύπρου και Πατησίων), κάνοντας για μία ακόμα φορά επίδειξη των ιδιότυπων αντιλήψεών της περί Δημοκρατίας.
Αυτή τη φορά με Δελτίο Τύπου που αναφέρεται σε φανταστικά γεγονότα.
Μιλά περί δήθεν τραμπουκισμών εναντίον κατοίκων, ενώ στην πραγματικότητα το ίδιο το περιεχόμενο των ανακοινώσεών της συνιστά τραμπουκισμό κατά τη Δημοκρατίας και της νοημοσύνης των δημοτών.
Είναι πια προφανές ότι κάθε τι που δεν τους αρέσει το καταγγέλλουν ως αντιδημοκρατικό.
Και θεωρούν Δημοκρατικό ό,τι τους είναι αρεστό.
Αδιαφορώντας, μάλιστα, για το αν είναι ή όχι νόμιμο.
Ακριβώς όπως αδιαφορούν για το αν είναι ή όχι νόμιμο ένα έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή της Κυψέλης, που και ο τελευταίος δημότης αυτής της πόλης ξέρει ότι υποφέρει, εκτός των άλλων, από το πρόβλημα της στάθμευσης.
Ενός έργου που έχει αδειοδοτηθεί απ’ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και που θα συμβάλει στην ανακούφιση της καθημερινότητας του πολίτη.
Ενός έργου που επιπλέον θα αποδώσει στους κατοίκους της πυκνοκατοικημένης Κυψέλης ένα πάρκο με 150 δέντρα, κάτω από το οποίο θα έχει δημιουργηθεί ένα υπόγειο παρκινγκ 200 περίπου θέσεων.
Ενός έργου που είχε επανειλημμένα εξαγγελθεί από παλαιότερες Δημοτικές Αρχές, είχε γίνει προγραμματική δέσμευση του Νικήτα Κακλαμάνη, εγκρίθηκε από τον αθηναϊκό λαό και υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Αντί, λοιπόν, να καλύπτει τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές της περιουσίας του Δήμου και τους προπηλακισμούς στους οποίους επί δύο ολόκληρες μέρες επιδίδονται διάφοροι «γνωστοί και άγνωστοι μπαχαλάκηδες», η «Ανοιχτή Πόλη» είναι καιρός να σοβαρευτεί, να ηρεμήσει και κυρίως να πάψει να θεωρεί δημοκρατικό μόνο ό,τι είναι σ’ αυτήν αρεστό.
Η Αθήνα έχει ανάγκη ηρεμίας και έργων και η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση, ενέργεια ή πρωτοβουλία συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι επιθέσεις, οι βανδαλισμοί, οι θεατρινισμοί προς δημιουργία εντυπώσεων δεν αγγίζουν τον αθηναϊκό λαό που με τη στάση του έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα καταδικάζει και τα απορρίπτει.
Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες έχουν κοντά πόδια.
Και δεν πρόκειται να προκαλέσουν την ανοχή έναντι όσων θέλουν να κάνουν την Αθήνα μπάχαλο.
Όπως το Δεκέμβριο, έτσι και σήμερα και αύριο και πάντα, η Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλάι των αθηναίων πολιτών υπερασπιζόμενη τους δημοκρατικούς θεσμούς, τη νομιμότητα και την αξιοπρέπεια της πόλης μας.

ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΦΩΝΗ (5 ΚΟΜΜΑΤΑ, 2 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !)

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ- ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ- ΠΑΟ),ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Ως ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ

ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΜΜΕ-

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΘΕΤΙΚΆ.

ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Την ανάκληση της απόφασης του ΣτΕ με την οποία παγώνει προσωρινά η κατασκευή του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό, ζητεί η εταιρεία «Μπάμης Βωβός».

Στην αίτησή της υποστηρίζει ότι υπάρχει κίνδυνος να καταγγείλουν οι τράπεζες τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την εταιρεία, ύψους 125 εκ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσης δε θα μπορέσει να βρεθεί οποιαδήποτε άλλη χρηματοδοτική πηγή, σε περίπτωση που ζητηθεί από τις τράπεζες επιστροφή του δανείου που έχει πάρει. Αναφέρει ότι ήδη έχουν απολυθεί 11 εργαζόμενοι από το εργοτάξιο και πως θα αναγκαστεί να απολύσει ομαδικά όλους τους εργαζόμενους, υποστηρίζοντας ότι οδηγείται σε απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η μετοχή της εταιρείας βρίσκεται σε δραματική τροχιά πτώσης και από την απόφαση του ΣτΕ υπέστη ηθική απαξίωση και επλήγη η επαγγελματική φήμη της.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, το μαγαζί του Βωβού είναι το θέμα; Κι αυτός πάλι τι θέλει, να μη βγάζουν αποφάσεις εναντίον του τα δικαστήρια για να μην πέφτει η μετοχή του; Έλεος πια!

Ανώνυμος είπε...

Δέστε τη φωτογραφία του άρθρου.
Το νεότερο και πιο δυνατό τρακτέρ είναι ο ΣΥΝ. το άλλο είναι το ΚΚΕ.
Μόνο που ο ΣΥΝ είναι δεξιό τρακτέρ, όπως κοιτάμε εμείς οι απλοί πολίτες.
Αυτή είναι η ανάλυση

Ανώνυμος είπε...

Ιμπεριαλισμός, καπιταλισμός, ΚΑΠ, συμβιβασμός τι άλλο μας καταλογίζει το ΚΚΕ δεν γνωρίζω. Να ρωτήσω όμως κάτι.
Ποιά -επί μακρόν πια- βουλευτής του ΚΚΕ έγραφε κάποτε τσόντες εποχής σε ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό;
Αυτή είναι συντρόφισσα ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ όλοι πουλημένοι;
Δε σας πειράζει καθόλου δηλαδή η Λιάνα (να σας θυμίσω το ημερολόγιο μιας αεροσυνοδού, όταν χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε δύσκολες εποχές Κνίτες)αλλά ο Τσίπρας;
Ντροπή.
Αλλά ποιός να ντραπεί. Η ηγεσία σας σας σέρνει στον κομμουνιστικό επαγγελματισμό και εσείς κάνετε μόκο.

Ανώνυμος είπε...

Σεμνά, Ανώνυμε. Κι ο κάθε μισθωτός στην ουσία εκπορνεύεται αλλά δεν θα τον κατηγορήσουμε γι' αυτό. Για την οψίμως συντρόφισσα Κανέλη σύμφωνοι. Όχι ότι είναι κακό να γίνεται κανείς από παιδί του Καραμανλή παιδί του λαού, αλλά αν η Κανέλη είναι κομμουνίστρια...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 9.34 τι ανάλυση! μας αποστώμοσες! με τέτοια πολιτικά επιχειρήματα τρέμει ο ιμπεριαλισμός και ο ευρωμονόδρομος.

Unknown είπε...

"Όποια Πέτρα & Μέτοικε" από την μεριά μου respect γι αυτά που μου καταλογίζετε. Δεν θα πάω κόντρα στα λεγόμενα σας γιατι δεν ειμαι και καλός απ' ότι καταλαβαίνω.
Άποψη μου εκφράζω και πλάτη σε κανένα Βωβό ή Βαρδινογιάννη δεν βάζω.
Συνεπώς keep blogging και θα χαρώ να τα πούμε σε άλλα θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "νέος" για να είναι τόσο συμβατικός και πολύ "γέρος", για να είναι τόσο ανεύθυνος - πολιτικά, εννοείται.
Κατά τα άλλα, ενδεχομένως, συμπαθής για καμιά χαλαρή συζήτηση με gin.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΟΙΚΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΛΛΙΟΣ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Π.Χ.ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΕΙΑ 65ΩΡΟ ΓΕΣΕΕ. Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΜΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΖΙ Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η Ε.Ε ΚΑΠ.ΜΑΣΤΡΙΧ.ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΤΟΙΣΕΙΣ, Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΛΥΘΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΘΗΚΕ 22% ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚορΚονΕας ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΩΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΦΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΑ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ? ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΓΓ? Η ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ? ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ. ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΓΙΕΛΤΙΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ!! ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΟΥΛΑΚ......

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή την ίδια κασέτα οι ΚΝίτες (ναι, δεν έχουν μπει ακόμη στην εποχή του CD και των MP3). Αρκεί να δεις τι σέρνουν στο Γιώργο Ρούση, τον μόνο σοβαρό διανοούμενο που έχει απομείνει στο ΚΚΕ, για να καταλάβεις επίπεδο σκέψης.