Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Συνελήφθη 28χρονος επιδειξιμανής στη Λιβαδειά!!!

Αύριο Τετάρτη οδηγείται στο αυτόφωρο ο 28χρονος Λιβαδείτης που συνελήφθη ως επιδειξιμανής την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έπειτα από καταγγελία νεαρής μαθήτριας και κατόπιν αστραπιαίων ενεργειών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Η υπόθεση που έχει συνταράξει τη βοιωτική πρωτεύουσα είναι μια ιστορία τόσο συνηθισμένη όσο και αποτρόπαιη, μια ιστορία που παρότι μπορεί να συμβεί στον καθένα δεν την εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου.

Τα γεγονότα όπως έγιναν εκ των υστέρων γνωστά έλαβαν χώρα την προηγούμενη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου το βράδυ. Η 14χρονη μαθήτρια επέστρεφε όπως σχεδόν κάθε βράδυ αργά από το φροντιστήριο στο σπίτι της, που βρίσκεται στην περιοχή της οδού Καραγιαννοπούλου, στο ύψος της παλαιάς νομαρχίας. Σε ένα στενό και εντός παρκαρισμένου οχήματος η 14χρονη αντιλήφθηκε τον 28χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν σχεδόν γυμνός και προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και επιδείξεις προς το μέρος της.

Η νεαρή κοπέλα απομακρύνθηκε γρήγορα, όμως παρόλη την ταραχή της κατάφερε να συγκρατήσει τη μάρκα του αυτοκινήτου, το χρώμα του καθώς και τα χαρακτηριστικά του δράστη. Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή το μεσημέρι, η μητέρα της παθούσης κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Λιβαδειάς. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν ταχύτατα με βάση τις περιγραφές και τις πληροφορίες που κατέθεσε η 14χρονη. Εγιναν ορισμένες προσαγωγές υπόπτων και η νεαρή μαθήτρια αναγνώρισε πέραν πάσης αμφιβολίας τον δράστη.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αναγνώριση έλαβε χώρα χωρίς ο 28χρονος κατηγορούμενος και η νεαρή μαθήτρια να «συναντηθούν» από κοντά, για προφανείς λόγους προστασίας της ψυχικής ηρεμίας του νεαρού κοριτσιού. Η διαδικασία αναγνώρισης ολοκληρώθηκε στο λεγόμενο «δωμάτιο αναγνώρισης», όπου (όπως στα σίριαλ) οι μάρτυρες βλέπουν τους υπόπτους αλλά οι ύποπτοι δεν βλέπουν τους μάρτυρες.

Ηδη την Παρασκευή το απόγευμα, ελάχιστες ώρες μετά την καταγγελία, η υπόθεση είχε διαλευκανθεί. Ο δράστης, όπως προείπαμε, είναι ένας 28χρονος νεαρός Λιβαδείτης, κανονικότατος, φυσιολογικότατος, χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή μέχρι την Πέμπτη αφορμή, εργαζόμενος σε εργοστάσιο στην περιοχή της Θήβας. Ομολόγησε την πράξη του, είπε ότι οι ενέργειές του οφείλονται στο ακατανίκητο πάθος του και εν ολίγοις δήλωσε ψυχικά ασθενής από "επιδειξιμανία".

Υπάρχουν πολλά σχόλια που μπορούν να γραφούν και άλλες τόσες παρατηρήσεις. Θα επιλέξω το πλέον κοινότοπο: Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... Τα υπόλοιπα εσείς, οι αναγνώστες...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας ειδικός θα μπορούσε να δώσει την εξήγηση.
«γιατί στα 28 του εκδηλώθηκε – πριν δεν είχε τίποτε κάνει»
Αυτό το κορίτσι ήταν φυσιολογικό κι αυτός ο νεαρός ο άρρωστος καλώς, γιατί θα πρέπει να γίνουν δυο οι άρρωστοι.
Πάντως θέλει μεγάλη προσοχή (εάν τον στείλουμε φυλακή ή είναι άρρωστος ή είναι υγιής θα τον κάνουμε καλά).
Το κορίτσι να ξεχάσει η ζωή γι΄ αυτό Συνεχίζεται «ολη μαζί του γονείς, φίλοι, συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές και καθηγητές».

Ανώνυμος είπε...

Πολλές ερωτικές παρεκλίσεις στη Λειβαδειά.

Ανώνυμος είπε...

ante pali. arxiste ta kotsompolia xerete eseis.kai pios einai kai ego ton eida kai ton xero kai htan mazi me auton kai kai kai kai kai....

Ανώνυμος είπε...

Δε φαντάζομαι να ήθελες να ήσουν η μαθήτρια, ανώνυμε.
δεν είναι προσωπικό είναι κοινωνικό.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες τίποτα δεν ξεκινάει ξαφνικά στα 28. Ο Παναγιώτης δούλευε και παλιότερα σε εργοστάσιο της Θήβας και τον είχαν διώξει για τους ίδιους λόγους.

Unknown είπε...

Τουλάχιστον ένα μπράβο και στην ασφάλεια για τις διαδικασίες που τήρησαν και δεν έφεραν σε δύσκολη θέση την 14χρονη.
Πολλες φορές τους κράζουμε αλλά στο τέλος υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που πρέπει να τις αναφέρουμε.
Τώρα ο επιδειξίας, πριν λίγο καιρό η εκδιδόμενη Ρουμάνα και δεν ξέρουμε τι άλλο που δε έχουμε πάρει χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

etsi koumpolepste.h koinonikh diastash tou thematos den exei na kanei me onomata kai plirofories gia to sygkekrimeno atomo.alla ipame viote dose roz ston lao psofaei.

Ανώνυμος είπε...

το παιδί αυτό έχει ψυχολιγικά προβλήματα και είναι γνωστές οι πράξεις του στο παρελθόν. τα προβωλήματα είχαν να κάνουν πάντα με το αντίθετο φύλο. Είχε ξεφύγει πολύ , αλλά πιστεύω μετά την παραμονή του στη ασφάλει και στα κρατητήρια θα γίνειμ καλά δια μαγείας.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι ούτε ο νεαρός δράστης θα ήθελε να είναι αυτός που δείχνουν οι ανάρμοστες εκδηλώσεις του - ας μη λησμονούμε πώς είναι ένας 28χρονος νέος που Κύριος οίδε από ποια ψυχικά αίτια οδηγήθηκε εκεί, καταστρέφοντας τη δική του ζωή και τραυματίζοντας τη ζωή άλλων νέων, επίσης, ανθρώπων.
Οδυνηρό, αλλά όχι πρωτάκουστο - ποτέ ο κόσμος δεν ήταν "όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος", ούτε οι ερωτικές παρεκκλίσεις είναι "προνόμιο" κάποιων πόλεων, όπως γράφτηκε.
Η φοβική κοινωνία δεν είναι η λύση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΦΥΣΙΚΑ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ,ΛΕΓΕΤΕ[ΕΠΙΔΗΞΕΙΑΣ]....ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΧΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΔΗΞΕΙΑΣ? ΛΕΓΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.......ΑΝΔΡΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του θεού Ανώνυμε, έχουμε και παιδιά και τρομάζουμε με όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα.
θέλεις να πεις ότι του ξέφυγε και άφησε λίγο το παντελόνι του ανοιχτό;
δεν νομι΄ζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.
άλλο να γίνει κατά λάθος από κάποιον,αλλο να είναι κανείς άρρωστος και άλλο οι γυναίκες που ντύνονται χαλαρά σήμερα.δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιο σου καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Μάσκα,
αν δεν απατώμαι,
ο Ανώνυμος δεν αναφέρεται στις γυναίκες που ντύνονται, αλλά στις γυναίκες που...γδύνονται(!).