Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Διάλογος για την Παιδεία από ΠΑΣΟΚ


Δείτε τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το ΠΑΣΟΚ στο επόμενο διάστημα στα πλαίσια του οργανωμένου διαλόγου για την Παιδεία που από καιρό έχει δρομολόγήσει το κόμμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι παρεμβάσεις των πολιτών ή των εκπαιδευτικών ή των φορέων μπορεί να γίνονται μέσω δικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση paideia@pasok.gr.
Οι συζητήσεις που έχουν προγραμματιστεί θα μεταδίδονται ζωντανά από την web-tv στην ιστοσελίδα www.pasok.gr.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολημερίς τον χτίζανε, αυτόν τον περιβόητο διάλογο για την Παιδεία, το βράδυ εγκρεμιζόταν - διαχρονικά, εννοείται.
Και να πεί κανείς πώς δεν ακολουθήθηκε κατά γράμμα από τις εκέστοτε κυβερνήσεις η εντολή : "σα δε στοιχειώσετε άνθρωπο ,γιοφύρι δε στεριώνει"; Τόσοι υπουργοί της Παιδείας - παλαιόθεν και έως πρόσφατα -"θυσιάστηκαν", σαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα στα θεμέλια, αλλά το γεφύρι δεν λέει να στεριώσει.
Τίς και τί πταίει;

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη θα τη φας την αγωγή απο κανένα πασόκο

Ανώνυμος είπε...

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάλογος για την παιδεία σε Ελληνικό κόμμα. Είναι η πρώτη φορά που κλιμάκιο κόμματος επισκέφτηκε όλη την Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς τα προβλήματα της παιδείας και να ακούσει τις απόψεις τους. Είναι η πρώτη φορά που το πρόγραμμα ενός κόμματος δεν βγαίνει από τους τεχνοκράτες αλλά μετά από διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους.
Και βέβαια είναι η πρώτη φορά που ο διάλογος είναι ανοιχτός, δημόσιος και με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να γίνει υπόθεση του κάθε ενδιαφερόμενου άσχετα από πολιτική τοποθέτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ως τσάτσος του Τόγια, Ανώνυμε;!

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως υπνοβάτη,φαίνεται δεν θυσίασαν ..του πρωτομάστορα την όμορφη γυναίκα..
όλο στοιχειώναν ..ορφανά και χήρες και διαβάτες.. παρά την σαφή υπόδειξη περί του τι πρέπει να στοιχειωθεί...

Ανώνυμος είπε...

“Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ