Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας

Το κοσμικό κέντρο ΓΙΟΥΛΑΣ, στη Λιβαδειά, διοργανώνεται αύριο Κυριακή στις 20:30 ο ετήσιος χορός της ΝΟΔΕ Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο υπουργός Εσωτερικών καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόδραση του Παλαιοκώστα, ο υπουργός θα έχει όρεξη για χαρές και πανηγύρια;Μήπως πρέπει να το σκεφτεί πάλι;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα σκέφτεται να αναγγείλει την JailAir στην περιοχή του αυτοκινητοδρομίου σαν έργο πνοής του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

“Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ