Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Επίθεση με τραυματίες αστυνομικούς

Επίθεση με τραυματίες αστυνομικούς έγινε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σκιάθου. Δύο τραυματίες αστυνομικοί μετά από επίθεση εναντίον τους μάλλον από κακοποιούς και ενώ περιπολούσαν πεζή.
UPDATE 01:00
Ο ένας αστυνομικός φέρεται βαρύτατα τραυματισμένος ενώ ο άλλος ελαφρά. Εχουν διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αλλά το όλον σκηνικό θυμίζει λίγο την Υπόθεση Τσουτσουβή: οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή μετά από τηλεφώνημα περίοικου για κλοπή αυτοκινήτου. Σταμάτησαν μια μηχανή με δύο επιβάτες για ελέγχο, όμως κρυμμένος συνεργός τους άνοιξε αιφνιδιαστικά πυρ και εξουδετέρωσε τα όργανα της τάξης τραυματίζοντάς τα σοβαρά. Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα κινητά των αστυνομικών και κατόπιν εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα με τη μοτοσικλέτα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε η μπάλα. Ποιος θα βάλει τάξη; Ποιος θα επιβάλει το νόμο;

demon είπε...

θα... επιβάλλει? Εσένα σου αρέσει να περπατάς και κάθε δύο μετρά να βλέπεις μπάτσο ε; Αν σε σταματήσουν ποτέ για εξακρίβωση επειδή θα σε έχουν περάσει για αλλοδαπό, μάλλον τότε θα καταλάβεις τι εστί μπάτσος. Είναι αρρωστημένο και μόνο να ζητάμε να υπάρχει τέτοιου είδους αστυνόμευση. Το ότι οι μισοί είναι ανίκανοι και δε θα έπρεπε να κρατάνε όπλο, το ξεχάσαμε?!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, δεν κλείνεις την πόρτα μην μας πάρει το ....ρεύμα του μέχρι χτες άγνωστου Πουλιόπουλου;! Δεν καρφώνονται καθόλου μερικοί...

Φινος φιλμ είπε...

" - Εεπ, τι το κάναμε εδώ; Αμέρικαν μπαρ;;;!"(Η βίλα των οργίων).

βοιωτός είπε...

Φίνος είσαι φίνος.
Δεν μπορείς να βάζεις και το όνομα του ηθοποιού που λέει τις φοβερές ατάκες;

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

Μεταμφιεσμένη αμφιβολία
ζητά εξήγηση
για να καταλάβει τη στέρηση
που ανανεώνει επανάληψη...Π.Τ.