Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Νεκρά ψάρια στα Καμένα Βούρλα

Νεκρά ψάρια στα Καμένα Βούρλα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως τολμούν τα ψάρια
και δεν ψοφάνε
από τοξικές ουσίες;!
Κι οι οικολόγοι τι δουλειά θα κανουν ρε παιδιά...άνεργοι θα μείνουν;

ξανθιά[is back......] είπε...

δίκιο έχει ο φιλτατος ανώνυμος ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!που ειστε εσεις όλοι οι ψευτοοικολογοι[γιατι εννοειται πως είστε -ΨΕΥΤΟ-]που επιτιθεστε στον οποιονδηποτε[βλ. lagos]διακατεχεται απο ευστοχο κ απαραιτητο χιουμορ?????μπορειτε να επιτεθειτε κ σε μενα τωρα....πως αλλιως θα περασετε την ωρα σας???πως αλλιως θα νιωσετε λιιιιιγο σημαντικοι- κι εσεις σ αυτη τη ζωη που αλλουσ τσ ανεβαζει κι αλλουσ τσ κατεβαζει-ξεεεερει αυτη ποιους κατεβαζει προφανως-αν δεν το παιξετε "καμποσοι" οπως λεει κι η γιαγια μ??????εεε???πως????
και για να μιλησω σοβαρα!!!!συμβουλευω εσασ τσ περιφημουσ οικολογουσ-λεεεμε τωρα- να λυσετε fisrt,τα εντονα υπαρξιακα προβληματα που σας διακατεχουν καθως και να βρειτε εξοδο απ τα συμπλεγματα σας[κοινως κομπλεξ] και μετα να ασχοληθειτε και με το περιβαλλον....γιατι.....ΤΙΙΙΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΑΑΝ ΖΩΑΑΑ????ΕΕΕ????? κι οπως λεει κι ενασ φιλος : ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε και ξανθιά,
μεγάλη πλήγή αυτή.Τι να πει κανείς για το μυαλό της...αλληνής, δηλαδή!
Δεν ξέρουν που και πως να βγάλουν και να λύσουν τα κόμπλεξ τους και ένα πρωί , ξαφνικά ( έτσι ξαφνικά... που λέει και το τραγούδι )τρώνε μια φλασιά ότι είναι οι 'Χρισμένοι' αυτοί και καλά και αποφασίζουν υψώσουν τα τίμια λάβαρα , τις σημαίες και παντιέρες και να σώσουν όλους τους 'χαζούς' ( που φυσικά κάθε άλλο παρα χαζοί είναι, απλώς έχουν αυτοπεποίθηση και ισορροπία οι άνθρωποι).
Εμεις οι άλλοι, λοιπόν , οι
'χαζοί', που λέγαμε, δεν φταίμε να υπομένουμε και να ανεχόμαστε όλες τις κομπλάρες αυτού του κόσμου!

ξανθιά είπε...

ανωνυμε εχεις αααπολυτο δικιο....αλλα ξερεις τι????????εμεις οι χαζοι εκφραζομαστε κ γραφουμε αναλογως του νοητικου επιπεδου μας....μηπως λοιπον αυτα ποθ γραφουμε ειναι υυυπερβολικα χαζα κ αστοχα για να τα καταλαβουν οι "Χρισμενοι"???????? -.-
η μηπως.................................................................?λεεεω μηπως...............να..............................πληγωσαμε καμια φτερνα???????γιατι αν ναι.....σιγουρα οχι εκ προθεσεως...απλως οπως κ να το κανεις....ξερετε τι λενε για τη μυγα ε?!χαχα