Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Η στροφή στο Παρνάς

Και σήμερα είχαμε εκτροπή αυτοκινήτου, ευτυχώς μόνο με τραυματίες, στη στροφή της Ε.Ο. Λιβαδειάς-Δελφών μετά το Παρνάς όπως σχεδόν κάθε φορά που βρέχει. Η ολισθηρότητα της οδού στο συγκεκριμένο τμήμα, γνωστό ως η στροφή της ΕΥΔΑΠ, την καθιστά αποδεδειγμένα επικίνδυνη για τους οδηγούς. Οι αρμόδιοι του ΥΠΕΧΩΔΕ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πρέπει να δουν το πρόβλημα πριν θρηνήσουμε θύματα και οι τοπικοί αιρετοί της ΝΑΒ και των γειτονικών δήμων πρέπει να αναλάβουν τον άχαρο αλλά αναγκαίο ρόλο της πίεσης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. Η ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΤΙ ΒΙΤΣΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ. Π.Χ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ;
ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ;
Υπάρχει κανείς;

βοιωτός είπε...

@2:19
Είναι όντως σύνθετο αλλά η τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ δεν είναι ανταγωνισμός.

12:46
Ο δρόμος είναι καλός εκτός ορισμένων σημείων. Ολόκληρες οι Αλπεις έχουν πολύ χειρότερους καθότι παλαιότερους δρόμους και πολύ περισσότερη κίνηση. Φυσικά για τους γνωστούς Ελληνες οδηγούς κανένας δρόμος δεν είναι αρκετά καλός.

Ανώνυμος είπε...

gia soy re viote me tis alpeis prepei h perifereia meta apo piesi toy arxnta tis pissas dimarxoy distomoy kai toy nomarxi poy einai kai distomitis na ftiaxtei o dromos giati o eomenos mporei na einai kapoios apo emas kai malista amesa o panoyrgias jerei kai ti lysi

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ ΔΡΟΜΟΥ,ΔΕ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΡΙΑΝΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΣ.

Φίνος φιλμ είπε...

"...ώστε έτσι τό' χουμε...;
Καβαλάμε τη ρόδα κι όποιον
πάρει ο χάρος;!!!" (Παπαγιανόπουλος, Η σωφερίνα).

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι απλή. Να τοποθετηθεί μια κάμερα και από τα δύο ρεύματα , αλλά με βασική προϋπόθεση να δουλεύει και να στέλνει το πρόστιμο με την φωτογραφία στο σπίτι , χωρίς να υπάρχει δικαίωμα να την σβήσει ο παραβάτης. Επίσης η φωτογραφία να δημοσιεύεται στις τοπικές εφημερίδες ανάλογα με το από πού είναι ο οδηγός, με όλα τα στοιχεία του για να τον αποφεύγουν οι υπόλοιποι στον δρόμο όταν τον συναντούν. Τα παραπάνω θέλουν για να πραγματοποιηθούν πολιτικούς με αρχ…. . Γιατί οι πρώτοι που πάνε σαν τρελοί στον δρόμο είναι αυτοί. (Νομάρχης, Δήμαρχος με τον οδηγό του τον τρελό καρατέγκα κ.α. )
σ.σ αρχ…= αρχές (δεν βρίζω)

Δεν Ξεχνω είπε...

Προσοχη. Οδρομος στο σημειο αυτο ειναι πιο επικινδυνος στην κατευθυνση απο Διστομο προς Λειβαδεια. Τις ημερες πριν- μετα το Πασχα εγιναν 6 εκτροπες!
Στην ανντιθετη πλευρα ενας πυλωνας της ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 5 ΜΕΤΡΑ απο την ακρη του δρομου. Πρεπει η ΔΕΗ, το ΥΠΕΧΩΔΕ κλπ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ.
-------------------------------
Και να μην ξεχνιωμαστε.Τι εκαναν οι αρμοδιοι για να κοπει η κυκλοφορια στον παλιο δρομο απο Διστομο προς Λειβαδια (της ΔΕΗ)?
--------------------------------