Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Μην γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών κ. Τσιφή και κ. Περγαντά

Συμμορίες αδέσποτων σκύλων (δείτε φωτό) έχουν κάνει κόλαση της ζωή των περιοίκων στην περιοχή της οδού Γιαννούτσου και Ορχομενού καθώς επιτίθενται σε περαστικούς, σε μικρά παιδιά, σε αυτοκίνητα. Οι κάτοικοι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους και κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρεται να επιλύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθέι και το οποίο δια΄ρκώς εντείνεται.
Ομως...

Αυτό πρέπει να λυθεί σήμερα κύριε δήμαρχε και κύριε νομάρχα. Η κατάσταση έχει υπερβεί τα όρια της ανοχής. Δείτε την επιστολή απελπισίας που μας απέστειλε αναγνώστης μας με την οποία, συν τοις άλλοις, μέμφεται για αδιαφορία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και το υγειονομικό της ΝΑΒ.
ΒΟΙΩΤΕ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΓΩΝΙΑ.
(ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ) ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΧΥΜΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ.
Τ Ι Π Ο Τ Α...........
ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ
Οι δρόμοι της Λιβαδειάς
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
Δεν πρέπει να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι Πάσχα φοβούμενοι να βγουν από την πόρτα της εστίας τους. Το ζήτημα πρέπει να λυθεί αμέσως. Ας κινητοποιηθούν επιτέλους οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μην γίν0υμε ρεζίλι των σκυλιών κ. Τσιφή. Μην γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών κ. Περγαντά...

26 σχόλια:

Εύα είπε...

Σαν δεν ντρέπονται λίγο λέω εγώ...να κάνουν απελπισμένη έκκληση οι πολίτες στα ΜΜΕ,
γι αυτό που έχουν υποχρέωση να κάνουν;
Τόσο λίγοι πια; Είπαμε , αλλά και το τίποτα έχει όρια. Η, μήπως όχι;

ΔΕΛΦΩΝ είπε...

Είναι λίγοι είναι και αδιάφοροι.Δεν θα γίνει τίποτα μόνο φασαρία. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας ανεύθυνος και ο άλλος άχρηστος θα κρύβεται πίσω από τον άλλο μέχρι να ξεχαστεί το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε πρωτεύουσα νομού που δεν μπορούν οι άνθρωποι να κυκλοφορήσουν...
Παιδιά , ή από τους φονικούς δρόμους θα πάμε ή θα μας φάνε τα σκυλιά! Να γλιτώσουμε, ξεχάστε το!

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαπουs δεν εχετε εκει

Σκύλα είπε...

Για να καταλάβω ρε παιδιά τι δουλειά έχει ο Περγαντάς με τα αδέσποτα ; Αρμοδιότητα του Δήμου είναι να τα μαζέψει, να δημιουργήσει χώρο και να μεριμνήσει για τη φύλαξη και τη φροντίδα τους. Μάλιστα υπήρξε προ ετών και ολόκληρο θέμα ακόμα και για έκπτωση του Δήμαρχου από το αξίωμα σε περίπτωση μήνυσης και καταδίκης γι΄αυτό το θέμα.
Ο Δήμαρχος κι ο Νομάρχης δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Δηλαδή θα ζητήσουμε από τον Περγαντά να φτιάχνει πεζοδρόμια και δρόμους στη Λιβαδειά ή να μαζεύει τα σκουπίδια;
Εκτός αν, Βοιωτέ, η αναφορά σου στον Περγαντά, γίνεται για να μαλώσει ο Νομάρχης το Δήμαρχο ότι ασκεί πλημελώς τα καθήκοντά του !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα αδέσποτα είναι προϊόν των δήθεν φιλόζωων που τα παρατάνε, που δεν τα στειρώνουν ενώ είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο. Τώρα θα μου πεις και οι κανονικοί φιλόζωοι (τι φιλόζωοι που φυλακίζουν τα ζωντανά στα διαμερίσματα) έχουν γεμίσει με ακαθαρσίες τους λίγους κοινόχρηστους χώρους. Και λέω για τους ανθρώπους, γιατί τα σκυλάκια δεν φταίνε σε τίποτα, τα μοσχάρια οι ιδιοκτήτες τους φταίνε που δεν καθαρίζουν ενώ είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.
Πάντως και όλα να τα μαζέψει η δημοτική αρχή που δεν το πιστεύω, σε λίγο καιρό τα ίδια θα συμβαίνουν γιατί είμαστε ανεύθυνοι όλοι εμείς, αφού δεν αλλάζουμε ρότα. Μερικοί λένε πως για όλα ευθύνονται αυτοί που τα ταΐζουν, εγώ διαφωνώ αν και ποτέ μου δεν τα τάϊσμα, διότι αν δεν το έπρατταν θα μας είχαν φάει ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

Μαζεψτε τα φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά να πάνε φροντιστήριο. τι τους πληρωνουμε αμα δεν μπορούν ούτε τα σκυλιά να μαζέψουν.αχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα σου λένε...σκυλίσια ζωή!

Φίνος φιλμ είπε...

" Πεθερό ήρθα να γνωρίσω εγώ, ή...μαντρόσκυλο;;;!" ( Δ. Παπαμιχαήλ, Ένας έξυπνος βλάκας).

Η ΧΑΡΥΒΔΗ είπε...

Πόσο δίκιο είχες...ΔΕΛΦΩΝ,
δεν είναι δουλειά του ενός , δεν είναι του αλλουνού ,
ας φάνε τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά, τα αδέσποτα σκυλιά!
Εγώ το λέω του σκύλου μου κι ο σκύλος στην ουρά του, ένα πράγμα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αν περιμένετε από τον Περγαντά σωθήκατε.

πασόκος είπε...

Για τη γκάφα του Αλαβάνου στη Βουλή δεν θα γράψετε. Γελάει όλη η ελλάδα σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνος αντδήμαρχος είναι ο Μάκης ο Λαμπριτζής, οπότε καταλαβαίνετε ότι οπως είπαν και οι προηγούμενοι μην περιμένετε τίποτα καλό για το θέμα. θα το περάσουν ντούκου μήπως και ξεχαστεί.Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο Δήμο Λιβαδειάς.Κάντε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ζητάνε από τον Βοιωτό με τη δύμναμη του μπλογκ και την κατακραυγή της κοινής γνώμης να κάνει κάτι.
Όταν τους ψηφίζανε επειδή τό λεγε το κόμμα ήταν οκ ; ή δε ξέρανε τι ψηφίζανε ; Να τους χαίρονται τώρα.
Το ίδιο ισχύει και για την δήθεν αντιπολίτευση , εκεί να δεις χάλι. Αυτοί πάλι σκοτίστηκαν παρα πολύ και την εχουν δει, αφού δεν κυβερνάμε εμείς ας πάνε να κουρεύονται. Τα κορόιδα που τους ψήφισαν να τους χαίρονται κι αυτούς!

Γέλιο είπε...

Πασόκε,
για γέλια αυτό που αναφέρεις , αλλά μακάρι να ταν μόνο αυτό για γέλια.
Μικρό το κακό. Στο Ελλαδιστάν από αστείους έχουμε χορτάσει!

Ανώνυμος είπε...

Τα μάζεψαν ή περιμένουν να φάνε οι σκύλοι κανα μικρό παιδί πρώτα;

Ανώνυμος είπε...

Φόλες , αλλιώς μην ελπίζετε...

Ανώνυμος είπε...

Bοιωτέ ξέρουν οι ανίκανοι θ΄απαλλαγούν..... απο τα σκυλιά με ¨φόλες¨, το γνωρίζουν καλά το χόμπι, το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, εξάλλου εκτο΄ς απο ανίκανοι είναι και ανάλγητοι.

Ανώνυμος είπε...

foles na dosete na fane ta paidia sas arrostoi...

Εύα είπε...

Κάποιοι δεν χρειάζονται φόλα,
αλλά φίμωτρο.

Ανώνυμος είπε...

Να μαθετε τα παιδια σας να μη κανουν σαν υστερικα μολις βλεπουν τα ζωα.Παιδεια χρειαζεται οπως σε ολα τα πραγματα.Αλλα.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για ποιό Δήμο μιλάτε; t; Τί είναι αυτό; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Εδώ ο Δήμος Λιβαδειάς είναι εδώ και τριετίας ένα απέραντο εργοτάξιο. Μας έχει φάει η σκόνη και η ταλαιπωρία. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που δεν μπορούν να επιλύσουν και νομίζετε ότι θα ασχοληθούν με τα σκυλιά: Είναι θέμα παιδείας ο φόβος του παιδιού για "μία συμμορία απο σκυλιά"; Μη τρελαθούμε τώρα. Η λύση είναι μία. Ας το πάρουμε πάνω μας και καποιοι ας τα "καθαρίσουμε". Και αυτά θα σώσουμε και τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Εύα δεν μας είπες, που μένεις;........

Εύα είπε...

Πόσοι είστε ,Ανώνυμε, και δεν
σας
είπα;

Ανώνυμος είπε...

Νομιζεις οτι εαν "καθαρισεις"τα ζωα θα σωσεις τα παιδια σου;Γι αυτο ειπα οτι χρειαζεται παιδεια.Αλλα που να την βρουν τα παιδια οταν δεν την εχουν οι γονεις!!!!!! Αφυπνιστειτε γονεις υπαρχουν χειροτεροι κινδυνοι για τα παιδια μας....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ? Ο Τσιφης ψηφιστηκε. Η κουστοδια του απο τον πληθυσμο της Λειβαδιας πηρε ψηφους. Ερχονε εκλογες θα τους ξαναβγαλουμε? Σε αλλο ψηφοδελτιο στο ιδιο... Στα αδυναμα σκυλακια [που κινδυνευουν τα παιδακια ]να πεσει φολα. Στα μαγαζακια,που πινουν τα παιδακια τι να ριξουμε?Δεν κινδυνευουν εκει? τις νυχτες εξω τα παιδακια μεχρι πρωινες ωρες...δεν κινδυνευουν εκει? Τσιγαρακι στα προαυλια των σχολιων... δεν κινδυνευουν εκει?. Τα ζωα αν δεν τα πειραξεις δεν κινδυνευεις. Αντιθετα απο τον ανθρωπο κινδυνευεις ανα πασα στιγμη.[ μηπως παλι, επειδη επιστρεφοντας τα παιδια τις πρωινες ωρες, γαυγιζουν τα ζωακια ,κανοντας την παρατηρηση στα παιδακια,που δεν θα κανουν οι γονεις.Γαυγιζοντας λοιπον διακοπτεται ο υπνος των γονειων. Αυτο ειναι η ενοχληση ...ΑΡΑ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΦΟΛΑ.