Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Κλείνει και πάλι η Στρατηγού Ιωάννου στη Λιβαδειά

Η viotia πληροφορείται ότι τις επόμενες ημέρες μια από τις κεντρικότερες και εμπορικότερες οδούς της Λιβαδειάς, η Στρατηγού Ιωάννου, θα κλείσει και πάλι προκειμένου να επιχειρηθεί η επισκευή των κακοτεχνιών στην επίστρωσή της κατά τη διάρκεια των εργασιών για την ανάπλαση.
Εργασία 15 ημερών απαιτεί η αποκατάσταση του οδοστρώματος και φυσικά πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής που έχει τον τελευταίο χρόνο δεινοπαθήσει από τα έργα της ανάπλασης, τις καθυστερήσεις και τις κακοτεχνίες του εργολάβου και τις παλινωδίες της δημοτικής αρχής.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά οι Τεχνικές Υπηρεσίες τους δήμου Λεβαδέων ας είναι πιο προσεκτικές στους ελέγχους και οι ανάδοχοι του έργου ας πράξουν τα προβλεπόμενα διότι η αγορά βοά... Και για το πλήγμα που δέχεται αλλά και για το παράδοξο μερικούς μήνες μετά την επίστρωση οι πλάκες του οδοστρώματος να διαλύονται ταυτοχρόνως σε πολλά σημεία του δρόμου.
Η viotia έχει από πέρυσι αναδείξει το θέμα και άλλες πολλές φορές έχει ασχοληθεί και έχει δεχτεί τα παράπονα των εμπόρων της Στρατηγού Ιωάννου. Δείτε.
Σε άθλια κατάσταση η Στρατηγού Ιωάννου
Η ανάπλαση στη Στρατηγού Ιωάννου
Παράπονα για την ανάπλαση στη Στρατηγού Ιωάννου
Η κατάσταση φαίνεται ότι βελτιώθηκε στην επίστρωση της οδού Κουτσοπετάλου με την κινητοποίηση και την παρουσία του αντιδημάρχου κ. Αυγέρη. Ομως στη Στρατηγού Ιωάννου δεν μπορεί να διορθωθούν και πολλά...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος της Ξάνθης πριν από λίγες μέρες έκανε μια δήλωση την ετ3. «επιτέλους ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» . ποιο είναι αυτό το όνειρο δήμαρχε? Και απαντάει : «ανάπλαση κέντρου όλοι οι κεντρικοί δρόμοι θα γίνουν πεζόδρομοι, κανένα αυτοκίνητο στο κέντρο (το κέντρο της Ξάνθης είναι διπλάσιο από της Λιβαδειάς) και συνεχίσει «επιτέλους η Ξάνθη πρόσβασημη στους κατοίκους της χωρίς αυτοκίνητα» Αυτό για τους Λιβαδείτες που ακόμα ζουν με τα τσαρούχια.

Ανώνυμος είπε...

Έχω ζήσει στην Ξάνθη 2000-2002.
Πήγα σε φίλους για διακοπε΄ς και βρήκα και δουλειά και έμεινα δυο χρονάκια.
Παιδιά πολύ μπροστα, από τότε.
Πόλη με πολιτισμό και σεβασμό για δημότες και επισκέπτες.
Μην συγκρίνουμε γιατί δεν μας παίρνει....καθόλου μα καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε πάλι Φαγοπότια θα Έχουμε.

Ράβε ξήλωνε δουλεία να μην σου λείπει.

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος που θα πάρει την απόφαση να βγάλει τα αυτοκίνητα έξω απο το κέντρο της πόλης, πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα στην επανεκλογή του, θα μείνει όμως στην ιστορία της.

Ανώνυμος είπε...

πήρα το δρόμο το στενό ,
πήρα το μονοπάτι...
βοιωτέ πάμε για εκλογές με τον Τσιφη ασχολείσαι ακόμα;
τι ξέρεις και δεν μας λες;
για να κάνεις τον Αλέκο, κάτι παίζει και σφυρίζεις αδιάφορα...

Ανώνυμος είπε...

Η φράση "κάνω τον Αλέκο" επι του προκειμένου σημαίνει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ετοιμάζονται κάποια Καλά Παλληκάρια για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Προσοχή είναι καλοί, δρόμο στα κόμματα δεν θέλουμε άλλους άσχετους αρκετά τα – 8 , θέλουμε την Λιβαδειά για τους Λιβαδείτες.

Ανώνυμος είπε...

Επανω τους ρε παλικάρια μην μας πάρουν την πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Τα παλικάρια που ετοιμάζονται καλύτερα να κατέβουν στο Μπέλες ή στο Κυριάκι γιατί στη Λιβαδειά δεν θα βρούνε ουτε το δικό τους....

Ανώνυμος είπε...

έχει η Λειβαδιά υπερκομματικά παλικάρια; για να τα δούμε