Τρίτη 7 Απριλίου 2009

H Κατερίνα Μπατζελή στο Δίστομο

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Διστόμου σας καλεί στις 10 Απριλίου 2008 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 μ.μ στο καφενείο του Μπασδέκη στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί από την Ευρωβουλευτή Κατερίνα Μπατζελή και κλιμάκο από τον Γραμματέα της Ν.Ε. ,τον Βουλευτή του νομού, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις Ευρωεκλογές.
Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη .
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ Βοιωτέ
για τις φιέστες που
καλά κρατούν...κανένα σχόλιο;
λέω που μαζεύτηκαν στην Χαιρώνεια ξανά μανά για να αποφασίσουν αυτά που είχαν ξαναποφασίσει μετά από πολλες ίδιες αποφάσεις που ακολούθησαν την πρώτη απόφαση σχετικά με το εργοστάσιο;

βοιωτός είπε...

Τι να πω ανώνυμε;
Τα έχω πει σε άλλο θέμα.

Ο Παπαγγελής προσφέρει κατ' εξακολούθησιν στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια (ούτε καν άρτο και θεάματα δηλαδή) και όσο απομονώνεται τόσο περισσότερο θα έχουμε "εκδηλώσεις", "εγκαίνια", "έργα" κ.λπ. σε ένα είδος πολιτικής που θυμίζει έντονα πολιτευτή της δεκαετίας του '50.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε έμαθα "λαϊκή συνέλευση" (sic!!!) από καμιά 50 άτομα που οι περισσότεροι ήταν υφιστάμενοί του.
Δεν αποτελεί γεγονός που αξίζει μεταδοθεί και ακόμη λιγότερο να σχολιαστεί.

ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΗΣ είπε...

ΟΙ Διστομιτες να της ζητησουν να ενημερωσει το κομμα της να πιεσει το ΥΠΕΧΩΔΕ να ελεγξει τη διασταυρωση στην εισοδο του Διστομου ωστε τα Ι.Χ. και τα φορτηγα να μην πανε απο το δρομο της ΔΕΗ, οπου τρεχουν σαν διαβολοι, αλλα απο τον κανονικο που οδηγει στην Λειβαδια.
Το θεμα πρεπει να δει και το Αστυνομικο Τμημα Διστομου και η Ασφαλεια- Τροχαια Λειβαδιας.