Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Εκρηξη στο Κολωνάκι

Εκρηξη είχαμε πριν από λίγο στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε συγκρότημα γραφείων στην οδό Λυκαβηττού. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ιχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το οικοδομικό τεράγωνο.
Θα επανέλθουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γκαζάκια εξερράγησαν στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Λυκαβηττού 7, σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας επενδύσεων Profit.

Κύριος μέτοχος της εταιρίας Profit είναι ο Γ. Τρεπεκλής, πρώην συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών. H εταιρία εκπροσωπούσε την αμερικανική κοινοπραξία SAIC, που είχε αναλάβει την Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και στην οποία συμμετείχε και η γερμανική Siemens.

Άγνωστοι είχαν προειδοποιήσει για την έκρηξη με τηλεφωνήματα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στην Άμεση Δράση. Η Αστυνομία απέκλεισε όλο το τετράγωνο, πριν όμως φτάσει το κλιμάκιο πυροτεχνουργών της ΕΛ.ΑΣ., ο μηχανισμός εξερράγη.

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 20:04 και αξιολογήθηκε ως ισχυρή, προκλήθηκαν καταστροφές σε παρακείμενα γραφεία και καταστήματα.

Σημειώνεται ότι στον πάνω όροφο στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο του καθηγητή Αλ. Κατσαντώνη, το οποίο υπέστη επίσης ζημιές.

zougla.gr