Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Απέσυρε το αίτημα για παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς ο Κομπότης




Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΑΟΛ με θέμα την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς στην ΠΑΕ Λεβαδειακός επί τη βάσει συγκεκριμένης πρότασης που κατέθεσε προχθές ο πρόεδρός της κ. Ιωάννης Κομπότης.

Υπέρ της πρότασης Κομπότη τάχθηκαν από την αρχή η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς και μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΟΛ κ. Νίκη Δημακοπούλου και ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ηλίας Γκριτζάπης. Ομως τα υπόλοιπα μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου του ΔΑΟΛ προέβαλαν σθεναρή αντίσταση με πρωτοστάτες τους κκ. Αλογοσκούφη και Γεώργιο Τσιφή.
Τελικά, η κ. Δημακοπούλου και ο κ. Γκριτζάπης αποχώρησαν για άγνωστους λόγους. Λίγη ώρα αργότερα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΑΟΛ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός κ. Ιωάννης Κομπότης, ο οποίος ζήτησε να μιλήσει στον Δήμαρχο Λεβαδέων και πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΑΟΛ κ. Δημήτριο Τσιφή.
Πράγματι, ο κ. Τσιφής εξήλθε της αιθούσης και αφού συνομίλησε επ' ολίγον με τον κ. Κομπότη επανήλθε και ανακοίνωσε στα εμβρόντητα παρόντα μέλη του Δ.Σ. του ΔΑΟΛ ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός αποσύρει το αίτημά της για παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη επέσυρε? Απλά κατάλαβε οτι δεν υπηρχε καμια περιπτωση πραχώρησης μιας και το θεμα θα ερχόταν στο Δημοτικό συμβούλιο. Αλλωστε δημοτικοι συμβουλοι της πλειοψηφείας ακόμη και αντιδημαρχοι ήταν απο την αρχη κατά της παραχώρησης.

Πλούταρχος είπε...

Για τον Παπαγγελή δεν θα γράψεις Βοιωτέ;
Που είχε κανονίσει διαδήλωση αποδοκιμασίας του Σαμαρά και μετά παραπονιόταν ότι δεν πήγε, δηλαδή το πιο γελοίο είδος λαϊκισμού που θυμίζει κομματάρχες του 1950.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ταυτίζετε τον Κομποτη με άλλα συμφέροντα που είδαν ψαχνό.
Ο Γιάννης τον αγαπάει τον Λεβαδειακό.

βοιωτός είπε...

12.13
Αυτές τις τελευταίες μέρες λείπω και δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρη εποπτεία όσων έγιναν.
Απ' όσα πληροφορούμαι έχουμε υπερβεί οριστικά τα όρια της γελοιότητας - με πολλά παπαγαλάκια στο φόντο.

Αν η επανέκθεση στη Χαιρώνεια είναι "το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς" φαντάζομαι ότι τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης θα είναι ένα καθημερινό γεγονός που δεν χρειάζεται κάλυψη.
Εν πάση περιπτώσει καταλήγοντας να σημειώσω ότι η επικοινωνία δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πολιτική.
Αποδεικνύεται καθημερινά...

Εύα είπε...

Δεν σε πιστεύω Βοιωτέ
έχασες τέτοια φιέστα εσύ; χαχα . Ήταν εκεί πρόσωπα που το παίζουν σε τρία ταμπλό. Δήθεν ανένταχτοι αριστεροί αλλά και υποψήφιοι κόμματος και οικολόγοι. Όλα μαζί.
3 σε 1. φαινόμενο ! άλλο να σου λέω κι άλλο να το βλέπεις !
πας και χάνεις τα καλύτερα, δεν την παλεύω με τις αβλεψίες σου...

βοιωτός είπε...

4.07
Δεν μπορεί να είμαι παντού.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά και τι έχασες ρε φίλε. Το γνωστό αυτο -λιβάνισμα των γνωστών δήθεν.Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών. Το γνωστό πάτερ ημών προς εαυτούς και αλλήλους.Γνωστοί και γνωστά τα έργα τους.Αν το ψάξεις μάλιστα θα δεις ότι μερικοί εκεί που φτύναν γλύφαν.Κατάλαβες τι λέω.Δεν χρειάζονται πιο πολλά. Βοήθειά μας...