Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Συνελήφθησαν οι 3, γνωστοί οι υπόλοιποι

Εχουν συλληφθεί από την Ασφάλεια Λιβαδειάς οι 3 και αναζητώνται οι υπόλοιποι 3 νεαροί που μαχαίρωσαν και σκότωσαν 36χρονο χθες το βράδυ στο κέντρο της βοιωτικής πρωτεύουσας. Τα ονόματα των καταζητούμενων έχουν ταυτοποιηθεί και η σύλληψή τους θεωρείται θέμα χρόνου.
Ετσι αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την χθεσινοβραδινή συμπλοκή (Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στη Λιβαδειά) μεταξύ Αλβανών στη Λιβαδειά που κατέληξε στο θάνατο ενός 36χρονου εργολάβου και τον βαρύ τραυματισμό του 34χρονου συνοδού του.
Στους δύο άνδρες επιτέθηκαν με μαχαίρια 6 νεαροί Αλβανοί γύρω στις 12:30 χθες το βράδυ στην γέφυρα της οδού Τσόγκα. Ο 36χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα και ο 34χρονος κατόρθωσε να επιζήσει παρά τα πλήγματα που δέχτηκε.
Οι δράστες και τα θύματα φαίνεται ότι είχαν διαφορές από το παρελθόν καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 36χρονος εργολάβος είχε απόλύσει κάποιους από τους δράστες τους οποίους απασχολούσε στις οικοδομές και τους χρωστούσε χρήματα. Χθες η αφορμή για τον αιματηρό καυγά ήταν η ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ των συμπλεκομένων. Μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται κρυμμένη αιτία για τον φόνο παρότι, όπως αντιλαμβάνεστε, όλοκληρη η Λιβαδειά αναζητεί και συζητεί σενάρια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ακριβώς είναι αυτή η γέφυρα Τσόγκα;

Μέτοικος είπε...

Πάει, χάλασαν κι οι Αλβανοί εργοδότες, μέχρι τώρα ήταν οι συμπατριώτες μας που συνήθιζαν να απολύουν για να μην πληρώσουν χρωστούμενα μεροκάματα...

Ανώνυμος είπε...

4 έχουν συλληφθεί

ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ,
ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΤΕΙ...

ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

Που ακριβώς είναι αυτή η γέφυρα Τσόγκα;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΕΤΤΑ,
ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

6 έχουν συλληφθεί