Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Δημαρχείο και τηλεόραση στο Δίστομο

Από τις 10 Ιουνίου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επέκτασης του Δημαρχείου Διστόμου που προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου 2010.
Αυτή τη στιγμή τα έργα βρίσκονται στην παράκαμψη του παλαιού αποχετευτικού αγωγού ενώ υπάρχει και αρχαιολογικό εύρημα γεγονός που εμπλέκει την Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Η επέκταση του Δημαρχείου Διστόμου αφορά στον σχεδόν διπλασιασμό της υπάρχουσας ωφέλιμης στεγασμένης επιφάνειας και θεωρείται ότι με την ολοκλήρωσή της θα καλύψει τις ανάγκες τοὖ Δήμου Διστόμου για πολλές δεκαετίες.

Εξάλλου, σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στο Δίστομο και στην Παραλία Διστόμου καθώς εδώ και λίγες ημέρες το τηλεοπτικό σήμα που φθάνει στην περιοχή είναι κακό και η εικόνα στις τηλεοράσεις πολύ άσχημη. Το γεγονός οφεἰλεται σε κλοπή σημαντικών εξαρτημάτων από τον αναμεταδότη που βρίσκεται στο Ξεροβούνι. Σήμερα το βράδυ θα οργανωθεί μια τελευταία προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα ο Δήμος Διστόμου θα αποταθεί σε νέα ειδική εταιρεία συντήρησης για την καλή λειτουργία του αναμεταδότη.

1 σχόλιο:

Εωσφόρος είπε...

Αυτοί που έκλεψαν τα εξαρτήματα Ξέρουν τί είναι να χάνεις το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και το "Καφέ της Χαράς" στην χιλιοστή φορά; Με χάπια κρατιέσαι.