Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Σπεύσατε οι αργοπορημένοι!!!


Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα τηνΚυριακή 30 Αυγούστου στη Λιβαδειά, μας ειδοποιούν από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λεβαδέων.
Ετσι, όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην θεσπέσια αυγουστιάτικη μουσική βραδιά των Τροφωνίων 2009 την Κυριακή το βράδυ ας σπεύσουν στο δισκοπωλείο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ, στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς, να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Σωκράτη αρχηγέ!!!

Ξόμπλιο είπε...

Πολύ ζηλεύω που δεν θα δω το Σωκράτη στην Κρύα!!

Ροζαλία είπε...

Ταξίδια, βόλτες, υποχρεώσεις, αλλαγές με αποσυντόνισαν. όμως ξανά εδώ. μ ένα ωραίο κομμάτι του καμύ, να ευχηθώ σε σένα και στους αναγνώστες σου καλό χειμώνα, καλό κουράγιο.
" Αυτό που φωτίζει τον κόσμο και τον κάνει υποφερτό ειναι το συναίσθημα που έχουμε για τους δεσμούς μας μαζί του και ειδικότερα γι αυτό που μας ενώνει με τα άλλα όντα. Οι σχέσεις μας με τα όντα μας βοηθούν πάντοτε να συνεχίζουμε την πορεία μας, γιατί προυποθέτουν πάντοτε εξελίξεις, ένα μέλλον- και επειδή ζούμε σαν να ήταν μοναδικό μας έργο ακριβώς το να σχετιζόμαστε με τα όντα. Τη μέρα όμως που αποκτούμε συνείδηση ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό μας έργο, που προπάντων καταλαβαίνουμε ότι μόνο η θέλησή μας κρατάει τα όντα δεμένα με μας- σταματείστε να γράφετε ή να μιλάτε, απομονωθείτε και θα τα δείτε να λιώνουν γύρω σας-, ότι οι περισσότεροι έχουμε στην πραγματικότητα στραμμένα τα νωτα (όχι από μοχθηρία αλλά από αδιαφορία) και οι υπόλοιποι διατηρούμε πάντα τη δυνατότητα να ενδιαφερθούμε για κάτι άλλο.
όταν κατ αυτόν τον τρόπο φανταζόμαστε ο,τιδήποτε αστάθμητο ή οποιοδήποτε παιχνίδι συγκυριών να εισάγεται σ αυτό που αποκαλούμε έρωτα ή φιλία, τότε ο κόσμος επιστρέφει στο σκοτάδι του κι εμείς σ εκείνη τη μεγάλη παγωνιά, από όπου μας ανέσυρε για μια στιγμή η ανθρώπινη τρυφερότητα.
Αλμπερ Καμύ Σημειωματάρια