Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Τριάντα φοιτητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο Περτούλι

Τριάντα φοιτητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο Περτούλι

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάμεστο στάδιο, κατάμεστο θέατρο , κατάμεστη αίθουσα , κατάμεστο γήπεδο, κατάμεστο κολυμβητήριο έχω δεί, ακούσει και διαβάσει πολλές φορές.
Αλλά " Κατάμεστη συναυλία" ποτέ ως τώρα. Πρώτη φορά συνέβη και μόνο στη Χαιρώνεια φαίνεται, γι'αυτό και ο...πετυχημένος τίτλος. Ε, τέτοια πρωτοτυπία μόνο σε...άψογα ελληνικά μπορεί να γραφτεί! Κι ύστερα σου λέει ότι δεν χρειάζονται τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα στην νεοελληνική γλώσσα...έλεος!

Ανώνυμος είπε...

γιατί που πήγαν (λέμε τώρα) 3.000 άτομα κατακαλόκαιρο που το πας; είπαμε να προβάλλουν τον εαυτό τους αλλά έτσι όπως το πάνε θα γελάνε κι οι πέτρεσ των αρχαιολογικών χώρων και τα ψάρια του κορινθιακού..

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε 1. και 2, θα παρακαλούσα να μην σχολιάζουμε άλλα μπλογκ εδώ. Ή μάλλομ μπορείτε να σχολιάζετε θετικά άλλα μπλογκ αλλά όχι αρνητικά.
Μπορείτε να γράφετε αυτά που θέλετε εκεί...

Ανώνυμος 1 είπε...

Σχολιάζω σε μπλογκ που μπορούν να ακουστούν όλες οι απόψεις, θετικές και αρνητικές, για όλους και όλα . Εκεί που λες είναι σικέ το παιχνίδι και δεν βρίσκω κανένα νόημα! Άσε που δεν ξέρουν και σωστά ελληνικά! Ευχαριστώ.

βοιωτός είπε...

Θα παρακαλούσα να το αφήσουμε εδώ. Οχι γιατί έχω κάποιο αλλο πρόβλημα αλλά επειδη βαριέμαι...

Επώνυμος είπε...

Βοιωτέ,
με προκάλεσε τοσχόλιό σου προς τους 1 και 2 ανώνυμους.
Δεν θα σχολιάσω το μπλογκ λοιπόν αλλά τον δήμαρχο Χαιρώνειας που όπως διάβασα σε άλλο μπλογκ (δεν γράφω σε ποιο, συμμορφωνόμενος...)και όπως άκουσα και σε άλλα τοπικά μέσα απηύθυνε, λέει ,αυστηρό μήνυμα στον υπουργό Πολιτισμού Α. Σαμαρά! Τι άδολες αβάντες! Και αντικειμενικές πάνω απ' όλα! Όλα κανονικά αυτά. Τα πάντα όλα.

Εωσφόρος είπε...

Αυτό ή που τρόμαξε ο Σαμαράς; Με χάπια τον κρατάνε.